Lovely

385069-13
Hittade denna söta väska på nätet. Nu råkar jag älska rosetter, men den här kändes bara så rätt på alla vis!

Hemlig lapp och IG-varning

385069-12

När jag kom till skolan vid åtta imorse och låste upp skåpet upptäckte jag en lapp där i. Någon hade petat in den under kanten. Lappen var röd och i form av ett hjärta med texten: "DU HAR ETT UNDERBART SMITTANDE SKRATT!!" med några ord längst ner jag inte kan tolka...
Jättesött i alla fall! En sådan komplimang borde hålla i hela dagen tycker man. Men inte nej, det började med engelska-test som jag inte hade övat till. Eftersom engelska är mitt starka ämne ville jag lyckas, och det gick ganska bra! Men lektionen var på tok för kort. Hann inte med sista frågan, det känns ju sådär. Blev försenad till matte-provet och läraren verkade allt annat än nöjd.
Hur provet gick ska vi inte tala om. Aldrig har jag misslyckats så totalt på ett prov! Tror jag. Var helt gråtfärdig efteråt och mår fortfarande dåligt när jag tänker på resultatet. IG - helt klart! Hoppas bara det inte sänker mitt slutbetyg.
Känner mig lite stressad just nu men konstigt nog, glad. Det var nämligen mitt sista prov för terminen och går bara i skolan en vecka till.
Vad jag skulle behöva nu är en stor dos humor. Cybele, var är du?


Coco Chanel

Visst älskar vi taxfree? Produkter till billgare pris än i affärerna. Köpte en mascara från Coco Chanel förra veckan. Den är riktigt bra och värd sina 200 kr.
Satsa gärna på dyrare produketer när det gäller smink och skippa Isadoras mascaror.

385069-2


Ett dygn med The Poodles och Hammerfall

Torsdag. Lång dag. Tänker tillbaka på förra veckan och kom på att vid denna tiden var jag på kryssningen.Tiden går verkigen fort!

Jag vaknade tidigt på torsdagmorgonen och tog bussen till Stockholm. Resan var väldigt lugn med ett stopp för mat.
Väl framme tog jag en fika med söta Sandra på terminalen. Kändes som det var lägensen jag träffade henne sist, i augusti om jag inte minns fel.
Träffade även Pontus Egberg där, basist i The Poodles. Min pappa hade hållt i en signering med The Poodles för några månader sedan och han mindes oss väl. Pontus pratade en stund med oss medan de stod i kö för incheckning, han berättade att turnén i Tyskland hade gått riktigt bra vilket var kul att höra! Kicken verkade dock lite besvärad men fick veta senare att det berodde på problem med hytterna.

Påstigningen blev några minuter försenat men väl där gick allt bra. Hytten var väldigt liten och det var ändå en av de dyrare. Upptäckte att Jakob bodde i samma korridor :) trevligt.
Vi relaxade en stund i hytten och jag bytte om. Klart jag kände mig lite udda bland alla hårdrockare. Jag med mina klackskor, blonda hår och svarta kappa. Fick några blickar från killarna på terminalen vilket mamma verkade lite besvärad över...
"Om dom bara visste att jag var din mamma, då skulle dom inte hålla på att flörta sådär"

Men nu var det i alla fall dags att smälta in lite. Svart ögonskugga, röda jeans och mc-jacka på. And I was ready for fight...

Det blev ganska utdraget vid nio, lyssnade på Hammerfall i två timmar. Syrran var överlycklig efter kvällens slut då hon fått en tröja av sångaren i bandet. Jag däremot kunde inte slappna av, fulla männsikor överallt och jag hade superont i fötterna.

Begav mig sedan till scenen igen för att se The Poodles. Stod längst fram såklart.
De rockade och ägde scenen totalt, fullt ös hela tiden! Man fick riktigt en kick när man såg dem. Som fotografen jämte mig sa: "Hejarramsa till Kicken: Kick me, kick me!" *ler*
Efter giget hängde pappa en stund med Kicken. Han var superglad och trevlig och hälsade med en stor kram och en puss i nacken.

Lyssnade även på ett annat band där en stund men var så trött att jag nästan däckade i stolen.
En man som gick förbi strök mig på handen i förbifarten. Gubbe.

De blev ganska sent den natten och somnade snabbt i min bekväma säng i hytten. Vaknade vid nio och köpte frukost i resturangen.
Kicken syntes inte till någonstans med framåt eftermiddagen hittade vi han sittandes på fönsterkarmen med en kopp kaffe i handen. Det hade blivit väldigt sent igår för hans del.
Spelade pingis med mamma men hon verkar ju tro att det var tennis. Snygg backhand, men bollen flög genom halva rummet så jag gav upp direkt.
Men killarna ur Hammerfall spelade pingis riktigt bra! Oscar stod barfota och spelade... ny taktik kanske? Cans sparkade i bordet när han missade och såg ritkigt rolig ut. Filmade ganska mycket detta. Sen gjorde Cans ett riktigt proffigt slag och vi som stod närmast applåderade.
"Men, var det ingen som filmade det där?" undrade han och såg besviken ut.
Sorry Jocke, bad luck där!

Min syster deltog i "Guitarr hero" - tävlingen och gick vidare tre gånger. Blev riktigt imponerad av henne faktiskt med tanke på att hon aldrig spelat! Oscar och Oscar och Cans  var minst lika imponerade och berömmde henne.

Båten svängde väldigt mycket vilket var jobbigt. Stapplade runt och såg ut som jag var full p.g.a alla vågor. Pappa undrade förstulet om jag norpat ur hans kylväska.
Var lätt illamående senare på dagen och fick höra att det inte bara var jag.... trummisen i Hammerfall var tydligen i hytten och spydde. Som tur var sa dom inte mer, inga detaljer tack!

Timmarna gick och vi hängde med bandmedlemmarna. Alla var trevliga och glada och det var verkligen trist när båten var tillbaka i Stockholm.
The Poodles bestämmde att de skulle träffa oss i början av 2008 och vi sa hejdå. Kicken syntes inte till någonstans men pratade i alla fall en stund med Jakob.
Trummisen i Hammerfall gick jämte mig ut. Stackars kille såg blek ut och mådde tydligen skit. Ute på terminalen hörde jag hur folk viskade och pekade. "Men, det är ju Hammerfall!"

En otroligt kul resa i alla fall! Chauffören tog varmt emot oss och undrade om resan varit bra. Vi tackade och begav oss hemmåt. Kicken hörde av sig under resan hem och jag kan inte låta bli att le när jag tänker på förra torsdagens och fredagens trip.

Jag gör gärna om det någon gång, helt klart!

// Madeleine


Teater och misslyckad show?

Teater OCH misslyckad show. Teater. Misslyckad show = Inte samma sak. Teatern går riktigt bra faktiskt! Har lektion ikväll och ser framemot det grymt mycket. Det enda som inte riktigt sitter är replikerna. Visst, jag kan dem men i helt fel ordning...

N: Jag vill inte höra några mer ord om detta. Nu äter vi.

(tyst)

(ännu tystare)

S: psst.... Madeleine! *mimar replik*

M: Ja just det! Var det min tur? *skratt*

S: Uppspel om tre veckor, klarar du det?

M: Absolut. Jag klarar det här! (tyst) Men du, säg din replik någon gång då!

I: Eh.... det är din replik


Vad det gäller den misslyckade showen... den är inte misslyckad. Än.
Hela skolan väntar sig en bra show av oss, det är en tradition. Inte att den ska vara bra (det är dom ändå aldrig) men att showen ska hållas av sista årseleverna varje år.
Vi har verkligen inte fått fram NÅGONTING och ska visa upp om några veckor bara. Ett sista försök är att jag och mina kompisar ska ha ett lucia-tåg i showen. Paraodi såklart. Funderar på att tåga in till "Sommartider" eller något liknande.
Vet verkligen inte om detta kommer att bli bra. Det gäller att chansa, antingen går det bra eller helt åt pipan. Om det går helt åt pipan kan vi trösta oss med att vi bara går kvar ett halvår till på den skolan.

puss kram och kärlek

Madeleine

image4

Välkommen till min blogg!

image3

Denna blogg som handlar om mitt liv och mode. Jag kommer uppdatera med latest info och snygga bilder.


Den är läcker- som choklad. Akta så du inte blir beroende...


// M


RSS 2.0