Give me some noodles.

Här kommer lite random bilder från tjejkvällen igår:


Vi åt på den mysiga restaurangen Golden Elephant


Carro ser lite fundersam ut....


Thai-mat - min favorit. Galet gott!


Sittandes på fontänen iförd Carros skor, den stackarn kunde inte gå i sina så jag lånade snällt ut mina. Liiite små, men det kvittar :-)

Söndag.

Hejhej sweeties,

Förstå vilken besvikelse jag fick imorse när jag tittade ut genom fönstret, de hade ju lovat sol och värme idag! Var tog den vägen? Jaja, vi får väl vara glada ändå ;-)
Idag är planerna att plugga, städa och åka till gymmet. Kan behövas lite träning efter den gigantiska måltiden igår på restaurangen (ja, jag hämtade både dessert och mat två gånger). Men åh så gott det var!



Vad är era planer för dagen?


My world. My style.

Dagens outfit:



orange fodralklänning, Gina Tricot
leggins, Lindex
chanel-inspirerad väska, Glitter (syns tyvärr inte på den här bilden).


Lördag.

Hej nu är jag hemma men har superbråttom. Ska på restaurang ikväll med tjejerna och fira Caroline som fyllde år igår. Slänger upp dagens outfit och det när jag kommer hem ikväll. Puss!

Bland alla apor och fotbollshunkar...



Imorgon ska jag sova till tio, sedan hade jag tänkt gå runt i det fina vädret med en glass i ena näven och vandra runt på stadens zoo. Min syster och jag brukar alltid åka dit varje år vid den här tiden på året, så det ska bli kul! Har dessutom hört att Anders Svensson ska vara där, nu kanske en del blir arga men jag tycker att han ÄR bättre än Källström. Så det så ;-)

Bloggar när jag kommer hem imorgon, godnatt!


white and cosy.

Idag har jag gått omkring i en kjol jag fyndade för några veckor sedan och mina fina fina nya vita knästrumpor ifrån Indiska, som jag faktiskt köpte igår. Ja, det är farligt att gå i skola så nära shoppingcentret. Speciellt om man råkar missa bussen. Hihi!


Dress yourself in something cosy.

Träning.

Nu är jag hemma och passar på att skicka iväg ett snabbt inlägg innan jag springer till bussen. Har eran dag varit bra? Min har varit helt okej, hade bara tre lektioner (dock en del långa, bland annat matte i två timmar, fy).
Missade tyvärr bussen så jag kom först hem nu, lite tråkigt men vad gör man.

Nu har jag bråttom bråttom, vi hörs sen! Jag har cheerleading-träningen idag igen så jag är väl hemma vid 7 skulle jag tro.
Kisses!

Höst-shopping

Jag har glömt att visa er vad jag shoppade i Göteborg förra veckan! Blev dock inte så mycket, bara lite nödvändiga saker ifrån H&M. Älskar deras H&M Divided i Nordstan, perfect place.

Nyckelring, 39 :-
Plånbok, 99 :-
Rutig halsduk, 99:-



Visst är det härligt att fylla på höst-garderoben! ;-)


The Key To My Heart.

Hej solstrålar,

Jag kom nyss hem från cheerleader-träningen, därav min sena uppdatering.
Det har varit en helt okej dag i skolan, vi befann oss mest i teatersalen under förmiddagen och eftermiddagen vilket var en skön omväxling från våra vanligtvis trista lektioner.

Föressten så är jag grymt sugen på att klicka hem det här halsbandet från cocoo, så fint med texten "He who holds the key can unlock my heart". Naaaw!


Måndagkväll.

Idag hade jag en otroligt lång skoldag. Fy, lektionerna ville ju aldrig ta slut. Annars har dagen varit bra, fick ett samtal på engelska-lektionen från ett produktionsbolag som vill att jag ska komma och provspela för en av deras filmer nästa månad. Låter jättekul så vi får väl hoppas att det blir av, de skulle skicka manus och all info på mailen.

Hade även långlunch idag så jag och Josefine tog oss en sväng till Donken. Kanske inte världens bästa lunch, men gott var det :p
Hoppas eran dag var bra, vi hörs imorgon!


Duellen.

Spana in dessa donnor, likadan klänning bara annan färg. Vad säger ni, vems klänning hade du föredragit? Vem bär den bäst?



Eva Mendes vs Ashlee Simpson


Gymmet.

Idag har jag sovit läääänge. Vädret har varit helt underbart med klarblå himmel och stekande sol!
Efter solningen hämtade vi upp Caroline och åkte till gymmet. Sedan kände vi att vi varit förtjänta av lite glass så mamma körde oss till ICA Maxi och där vi köpte varsin Ben&Jerry's.

Nu sitter jag här, mätt och belåten och ska strax hoppa in i duschen, hoppas eran dag har varit bra!



(Caroline inne på ICA Maxi...)

Fint som snus.



Asos kan när de vill! Lovely!

Story.

Jag har ju glömt att berätta om hur min skolstart var! Den var helt okej. Alla i min klass verkar jättesöta men det känns fortfarande lite ovant och stelt. Men jag tror det kommer bli bra ändå. Däremot vad det gäller mitt schema är jag mindre nöjd, går från klockan 08 - 16 nästan varje dag.



Titta, min syster har bara en lektion på tisdag. Fy så orättvist.

Turn my world upside down.

Dagens outift



Röda solglasögon, Glitter
T-shirt, Vero Moda
Skjorta, JC
Jeans, Cheap Monda
Klocka, Regal

Ovanpå det bar jag en brun axelremsväska.


This is not the end.



Jag kommer sakna sommaren på ett sätt... att inte kunna springa omkring i klänning hela dagarna, äta glass och jordgubbar och titta på solnedgången i någon mysig hamn. Eller de där stunderna med vännerna då man bara fjantade sig och kände att man hade all tid i världen. Eller som när man satt på ängen och åt picknick och doften av blommor gjorde en haltv yr av glädje.

Dock har solen gjort ett sista försök till sommar, så har ni fint väder nu i helgen pass på att sitt ute! Det ska jag göra ;-)

Times not ticking.

Jag köpte det här halsbandet idag, 39 freaking enkronor kostade det bara. Men jag vet inte, should I keep it?


Back to school.

Nu är mitt sommarlov över, snyft. Imorgon börjar jag skolan igen efter flera veckors underbart slappande. Jag börjar dessutom första ring, ettan, på gymnasiet. Lite nervöst är det allt och jag får flashbacks från när jag började ettan förra gången, då som en liten småtting med stora ögon och som höll mamma hårt i handen.
Haha nej men det ska bli kul och jag är väldigt förväntansfull! :-)

Jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll så jag orkar upp när klockan ringer 06.15 imorgon. Säkert blir det lite snooze om jag känner mig rätt.

Ha en härlig torsdag!


Painting.

Pictures can tell stories.




Trött.

Nu är jag hemma, babes. Jag har haft en kul kväll i regnet med min familj och min vän Marika. Jag har ätit en alldeles för klibbig sockervadd, hälsat på Lisebergskaniner och lyssnat på hårdrock.
Hoppas eran dag var bra! Nu ska jag sova,
Godnatt!

Göteborg och Liseberg.

Hejhej! Idag åker jag till Göteborg och är där under dagen. Jag kommer bland annat åka till Nordstan och se om jag hittar något fint, sedan blir det Liseberg då vi ska checka in The Poodles som spelar. Pappa är ju lite kompis med Kicken i bandet.

Vilken hektiskt vecka jag har haft!

Måndag: SVT
Tisdag: Kulturkalaset
Onsdag: Rix FM-festival
Torsdag: -
Fredag: -
Lördag: Carro kom över en sväng.
Söndag: Diggiloo

Aja, jag klagar inte :-) vi hörs sent ikväll eller imorgon!


Pimp the bottle.

Jag kikade på de här Coco-Cola flaskorna på nätet för ett tag sen och nu hade de skrivit om de i Sofis Mode. Coola minst sagt! Det är designern Roberto Cavalli som har specialgjort dom inför modeveckan i Milano.



Patricia Field stod för designen förra gången och såhär såg hennes skapelser ut:


Måndag.

Nu är jag vaken och utvilad! Sov till nästan klockan 14 idag, men det får man väl unna sig ibland ;-)

Jag berättade ju aldrig om hur showen var! Jag tyckte den var fantastisk. Alla artister grät i slutet och jag var så glad att jag fick vara där och uppleva alltsammans. Molly Sandén har en otrolig röst, svårt att tro att hon är lika gammal som mig. Absolut en av Sveriges bästa sångerskor! Och Måns Zelmerlöw sedan... mm. Träffade honom efteråt faktiskt.



Sveriges kanske vackraste par! Och Marie har känsla för stil, hennes kappa på bilden är ifrån Dolce&Gabbana. Läcker!

Outfit.

Gårdagens outfit:


(Ursäkta dålig kavlité på bilden)

Kofta, Åhlens
Tubklänning (egentligen kjol), Gina Tricot
Jeans, Cheap Monday
Ring, H&M
Klocka, Regal
Örhängen, Ur&Penn

Ovanpå det bar jag en svart skinnjacka.

Söndag.

Idag har Diggiloo turnéavslutning, och jag har biljett! Och titta - jag har en VIP-plats :-)
Så min kväll kommer bestå av att befinna mig på Arenan och se Måns och gänget rocka loss, men jag uppdaterar er när jag kommer hem! Kanske hinner jag blogga lite innan jag åker, lägga upp dagens outfit ect.
Pusspuss!


Lördag.

Förlåt min usla uppdatering. Min fina Caroline har varit här hela dagen, jag hjälpte henne med lite saker och så hade vi det mys med film. En julfilm haha. Men åh va härlig den är, Ensam Hemma 4 med bland andra Scarlet J.

Föressten, jag ju lovat er att ni ska få se bilderna från Rix FM! Så här kommer några:


Kate Ryan. Hennes kvinnliga dansare bar kvällens sötaste klänningar!


En krullig Ola Svensson


Fylking, Titti och Gert



Linda Bentzing. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om hennes hår... coolt, men jag gillade hennes andra frisyr mer.

MQ:s nya älskling.

Jag tycker det är ganska lustigt det här, ändå sedan Brolle var med i Körslaget har det gått uppför. Rejält. Vem hade kunnat ana det?
Han är både aktuell som Måns ersättare i musikalen Footloose och i MQ:s höstkampanj. Men jag gillar bilderna, Brolle är snygg! Jag var med på en filminspelning på Landvetter i våras, och vem träffade jag där på flygplatsen om inte...? Jo, Brolle.


Juice in a bottle.

Sötnosar, har ni testat den här juicen? Om inte - don't do it! Fy, det var nog bland det äckligaste jag smakat. Och jag är ändå en sådan person som kan äta/dricka det mesta.
Mycket synd, för jag har hört att det ska vara bra för hyn med morotsjuice.



Har ni någon dryck ni bara inte kan dricka?


It's a beautiful day and nothing's getting in my way.

 Vilken härlig överraskning jag fick idag när jag vaknade och såg solen skina! Var ute en stund och försökte få lite sol och solen stekte på riktigt bra. Helt underbart! Den har vi längtat efter.

Hoppas ni har lika bra väder som mig! Nu ska jag sätta mig i solen med Sofis Mode som jag ännu inte hunnit läsa.
Ska svara på era kommentarer strax också!

Puss på er!






Önskeoutfit

Old classic school...

     
     

Glasögon, Urban Outfitters
Klocka, Urban Outfitters
Diadem, Topshop
Blus, Topshop
Kjol, Topshop

Dagens bild.

När jag traskade omkring i Göteborg igår hittade jag den här rutan på marken. Ha ha! Så sött. Varför har inte vi fler sådana rutor på marken? Tänk va mysigt att titta på alla nykära par som står i de där rutorna och pussas. Eller varför inte ställa sig där själv och hoppas på att någon söt kille vill joina?


Rix FM.

Hej och förlåt att jag inte hört av mig och svarat på era söta kommentarer! Hann inte blogga innan jag åkte, kom precis hem från Rix FM-festivalen i Göteborg. Jag var där med min familj och en vän, det var superkul! Träffade fina Ola Svensson och hade en rikigt hyfsad plats. Bilder kommer!



Hoppas eran dag har varit bra!

On the go.

Nu drar jag till Göteborg, min systers idol Joachim Cans ska uppträdda på Kulturkalaset med sin kör, Team Cans. (Från Körslaget ni vet).

Sålänge får ni den här fina bilden på Miranda Kerr att titta på.



Slängkyss!

Pretty in pink.

Socker ifrån Stylebystars.


Måndag.

Nu är jag hemma! Kul dag, som vanligt. Tack för kommentarerna! Och nejnej, det var inte bara pappsen som var med idag utan jag och syrran var med i ca 5 olika scener. Nu vet ni det :-)

Dagens gulligaste: Jonas Bane, vi stod och kramades en stund. Han är så söt den pojken.
Dagens i-landsproblem: Vattnet i kranen var för tydligen alldeles för kallt (ler).
Dagens roligaste: Fyr som åkte iväg på sin scooter ha ha! Vilken syn. Jag som trodde han körde bil.
Dagens tråkigaste: Stress och stress.
Dagens vill-ha:



Nördig t-shirt ifrån Forever21. Love.

Morgondagens planer.

Hej och förlåt för min dåliga uppdatering idag. Jag åkte till gymmet vid tre-tiden och var där en stund, sedan har jag varit på Coop, ätit, duschat osv.
Ska ta och svara på era kommentarer strax!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Imorgon kommer jag tyvärr inte kunna blogga så mycket, pappa ska agera styrelsemedlem i Andra Avenyn igen så jag och min syster följer med honom dit. Vi är tvugna att åka vid 07.30 om vi ska hinna till SVT-studion i tid, alla vet ju hur det är med morgontrafiken i storstäder.
Inspelning tar hela dagen så jag är nog hemma först vid 18-tiden, men kika gärna in då så har jag nog uppdaterat här igen!
Puss på er!



Duellen.

Miley Cyrus och Monique Coleman har mycket gemensamt. De är båda söta, de blev båda kända genom Disney, de börjar båda på M och framför allt: de bär samma klänning.
Men vem bär den bäst?



Miley vs Monique


Over and out.



Nu har jag haft det lite mys med Ben&Jerry och spanat in Jessica Simspons nya film, "Blonde Ambition". Ganska bra, men lite väl löjlig ibland ;-)
Dock har den ju ett fint budskap att om man vill så kan man. Inga fördommar här inte!

Godnatt underbaringar, jag antar att det inte blir något mer inlägg från mig ikväll så vi hörs imorgon!
Love


Lördag.

Hihi. Jag vet jag vet att jag sa att jag skulle göra några "ärenden" efter gymmet och jag lovar att jag inte hade planerat att köpa det här..

Men jag menar, strumpor behöver alla! Och det var slutrea på plaggen (sedan behöver jag ju inte tala om att jag köpte en nessecär och ett armband också).



Kjol, H&M  40:-
Shorts, H&M  60:-



Strumpor/knästrumpor ifrån Kapphal.

Gymmet.

Hej hopp, vad ska ni göra idag sötisar? Jag ska troligtvis till gymmet för att sedan göra lite småärenden i stan. Byta det rosa skrivblocket (såg att den hade märken på sig), gå till apoteket och lite sånt.

Ha en jättebra lördag så hörs vi igen när jag kommit hem!
Puss ♥


(bild: Marie Claire)

Fredag 08.08.08

Idag ska de tydligen vara ett magiskt datum, 08.08.08. Kulkul. Jag sa till mamma att vi skulle gå till affären och köpa en triss prick 8 min över 8 på morgonen, men det tyckte hon inte var lika roligt.
Vi gjorde i alla fall som dom tipsat på radion och köpte oss några triss. Men tror ni det blev något? Nä. Precis som vanligt.

Tänk om man ändå kunde vinna den där miljonen någon gång... suck. Eller bara 100 000, eller ens 1000.



Vad skulle ni göra om ni vann en miljon?

Vanilla.

En söting frågade om jag inte kunde ladda upp en bild på parfymen jag köpte, så här är den:



Den luktar helt underbart, doften är "white vanilla". Flaskan är ganska smal och ca 13 cm lång, perfekt att ha i skolväskan, handväskan eller kanske till gympan.
Kostar 39:- kr på H&M och finns i tre andra dofter. Skynda fynda!

27 klänningar, tack.

Kände mig lite filmsugen och såg den här filmen, "27 dresses". Har ni sett den? Vad tyckte ni om den?
Jag tyckte den var... helt okej. Verkligen förutsägbar och det bjöds inte på någon överraskning direkt. Men visst tittar man på filmen med ett leende, den är ju ändå söt.
Och någon annan som är söt är James Marsden. Mmmm jag har alltid varit svag för honom.


Finnar, blank panna, mörka ringar? Japp, du är normal.


Smink, smink, smink. Visst är det en underbar uppfinning? Och ja, reduschering också för den delen. Populärt är det i alla fall!

Lily Allen, osminkad och naturlig.



En reduschering och styling senare...




Ingen är perfekt, och visst är det härligt!


School is cool.

Tuggummin, Lagerhaus
Pennor, Wettergrens
Skrivblock, Lagerhaus
Diadem, Glitter
T-shirt, Vero Moda
Örhängen, Gina Tricot





Så köpte jag en linjal/miniräknare, vattenflaska och en parfym "white vanilla". Men dom orkar jag inte ladda upp bilderna på haha ;-)

A little bit Gossip.

Nu är jag hemmaaaaa! Ojdå, har varit borta hela dagen. Men det var jättekul att träffa Johanna och shoppa lite. Men vilken otur jag hade sedan, bussen som skulle ta mig till stan kom aldrig så jag fick stå i nästan en timme och vänta på nästa. Men tillslut ringde jag pappa så han fick köra mig hehe :p
Viser er vad jag shoppade sedan!

Passar på att slänga upp en sjukt bra video med Gossip Girl/Daughtry.
Titta och njut.


Onsdag och shopping.

Godnatt sweeties! Nu ska jag bege mig mot sängen och dejta kudden. Imorgon ska jag möta upp en vän i stan, vi ska shoppa lite nödvändigheter inför skolstarten men såklart blir det säkert något impulsköp. Det brukar bli så, kan aldrig hålla mig till handlingslappen haha. 
Ni får ha det så bra! Pusspuss


Tisdag.

Dagens i-landsproblem: Tycker att mitt hår blir på tok för fett fort.
Dagens låt: Rihanna - Disturbia
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens vill-ha: 



Skor ifrån Steve Madden. Så snygga! Tänk till shorts och ett vitt linne. Mmm.


Sugar in heaven.

Betsey Johnsons hem ser ut som ett dockskåp, får jag flytta in? Snälla?


Chocolate Dream.

Plötsligt började det regna muffins från ovan...



-----------------------------------------------------------------

Update: Uh, mår lite illa just nu. Och nej, inte av muffinsarna haha! Men jag tror jag ska gå och lägga mig och sova bort allt. Tack för era kommentarer, varenda en betyder och jag ska svara på dem imorgon när jag vaknat! Pusspuss

Bilderna är här!



Jag vet det har bloggats mycket om omslaget på People, men kan inte låta bli... tvillingarna är ju bara så söta! Och Shiloh ser så lycklig ut som storasyster.
Grattis Angie och Brad!

Breakfast.

Godmorgon godmorgon! Sovit gott?

Föressten måste passa på att säga: (Till er som kommenterar och inte har blogg): jag brukar svara på era kommentarer i samma inlägg, då genom att kommentera själva inlägget. Så frågar ni något vet ni var ni ska kolla :-)



Nu ska jag sätta mig ner och äta frukost. Vad har ni för planer idag?


I min svarta hatt...



Hatt á la Sienna Miller. Coolt! Och jag vill ha.
Du hittar den på asos.com.

Sleeping time.


Hej, nu är jag hemma! Takida var grymt bra. Och likaså Amanda, men såg dock bara slutet och mäktiga Hallelujah.
Nu måste jag sova, men tack för era söta kommentarer om min outfit i föregående inlägg! Ska bli ett nöje att svara på dem imorgon.

--------------------------------------------------------------------------

Takida



Jag som trodde att jultomten inte fanns...



... men jag har träffat honom! Livs levande.

Outfit

Nu bär det av till Mariestad, ska gå på en festival där med familjen. Bland andra Amanda Jenssen och Takida spelar.
Slänger upp Lysekils-outfiten!


                               

Blå t-shirt, H&M (dock är det en fynd ifrån mammas gamla garderob)
Tyllkjol, H&M barn
Korta leggins, Gina Tricot
Örhängen, Ur&Penn
Klocka, Regal
Armband, marknadsfynd

Till det bar jag ett par vita tygskor ifrån H&M.

Pictures.

Här kommer lite bilder ifrån Lysekil! Härligt väder eller hur? Och kolla in den lilla underbaringen till hund där nere! 12 veckor tror jag den var. SÅ bedårande!



Nu ska jag upp och sätta min kajal i kylskåpet, råkade glömma den i den kokheta bilen idag. Ajaj! Sedan bär det rakt in till duschen och skölja bort min hårspray.
Puss!

Fredag och SVT

Förlåt, denna vecka har varit jättehektiskt. Men jag hade det i alla fall jättetrevligt igår i Lysekil! Vädret var underbart, jag gick omkring i min tyllkjol och åt glass, tittade på männsikor och så. Det är verkligen vackert där vid hamnen!

Hur som helst, nu försvinner jag ett par timmar till Göteborg och SVT-studion. Pappa ska vara statist i Andra Avenyn igen, så jag följer med honom dit. Jag var med honom förra gången i studion och det var superroligt!
Men jag är bara borta en liten stund, så vi hörs strax igen!
Kärlek till er



Dagens roligaste: Fyr (Roland) som sprang runt i sin pjamas. Även Bill Hugg, härlig människa!
Dagens trevligaste: Lena (Ulla) B Nilsson, otroligt gullig och väldigt tillmötesgående.
Dagens längtan: Efter en fläkt. Jag såg inte en enda på SVT.
Dagens tråkigaste: Jonas var inte på jobbet.
Dagens sötnos: Anders (David). Fin kille, ställde upp på kort och var hur go som helst!
Dagens överraskning: Blev bjuden på glass av de gulliga som jobbade på SVT.

RSS 2.0