I'm naturally blonde.

Marie: Jag ska till Förslövskarnevalen nästa vecka. Ska du också dit?
Jag: Åh men va roligt! Var ligger den?
Marie: Förslöv.


(från: bluebox.se)


Another Idol.

Rösta på Idoltjejerna. Foto: TV4

Peter Jihde, NO HAIR? Hm, det var lite chockande faktiskt. Saknar hans lugg. Sitter som sagt och tittar på Idol nu, underhållande visst. Men låtarna de körde var tråkiga, hoppas på bättre imorgon.


Yazmina:
Så söt, så söt, så söt... blir glad när jag ser och hör henne. Härlig röst!
Victoria: wow, stjärnstatus! Både hennes utseende och röst påminner om Jessica Simpson. She's cool!
Loulou: Hon visar att stora tjejer KAN. Girlpower! Passar bra i styling-hjälpen hon fått, dock inte min favorit.
Anna: Speciell röst, riktigt soft. Men hur tusan såg hon ut ikväll?! Lilla gumman.
Alice: Hon är också otroligt söt, och hade helt klart den bästa låten ikväll. Lovely.
Sepideh: Oj vilken popdiva! En svensk Alicia Keys. Och hon behövs! Passar förövrigt jättebra i sin nya hårfärg, much better.
Linda: Vad kan man säga? Cool tjej. Cool stil.
Jenny: Jag tycker hon känns lite tråkig, sticker inte ut från mängden. Men rösten är kanon! Hon kan ta toner banne me.


Min lilla utvärdering, nu får vi väl se vilka som stannar och ryker.

Har du någon personlig favorit i Idol 2008? 

Food.



Idag har jag varit duktig och hjälpt pappa med maten hihi! Lasagne blev det. Känner mig som Gustaf nu när jag säger det här; men är det inte sjukt gott med lasagne?! Mmm. Fast inget slår thai-mat.

Nu ska jag fortsätta med läxorna. Och imorgon är det skolfoto! Är ganska lugn inför kortet, annars brukar jag ha lite hysteri angående frisyr, kläder och smink. Men bara jag inte får någon ödesdiger finne imorgon är jag rätt lugn.

Love.

Yearbook.

Christina Augilera har en otrolig mångsidig yearbook! Hon gillar att testa olika frisyrer och ändrar gärna look, har nedan har jag samlat några av hennes stilar:



Inte illa va för en tjej på 28 år, va? En del bra och en del mindre bra, men jag gillar hennes Marilyn Monroe-look. Classy!

Marknadsfynd.

Idag var det höstmarknad i våran lilla stad så jag var där med min mamma och syster och spanade in alla små bord. Alltid lika trevligt!
Jag kom hem med tre underbara flätade armband och en svart väska med axelbandsrem.


40 :- styck



250 :-


thank god it's friday.



Mascaran jag köpte är väl värd sina 119 kr, den ger mycket färg och har en härlig borste. Dock inte särskilt separerade fransar, men volym - absolut!
Eyelinern är också bra, om ni ville veta.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Min dag har varit toppen, tre lektioner vilket resulterade i att jag kunde ta en tidig buss hem. Träffade mycket härligt folk också som alla ville stanna och byta ett ord eller två. Kul uppskattas verkligen, I love to talk.
Nu ska jag dra av mig mina cheerleader-kläder och äta en Ben&Jerry - jag kan riktigt höra hur den skriker efter mig där i kylen. Puss.

Torsdag.

Inspelningen igår gick bara bra. Dock blev det lite segt sen i slutet när vi hade hållit på att filma i ca 10 timmar. Men det trevligt folk, hade dock lite svårt att förstå vad den danska regissören sa hehe.

Idag har jag bara haft två lektioner, jätteskönt! Så jag var hemma redan vid 14-tiden och slappade framför tv:n, såg bland annat reprisen av Top Model 4. Jag tycker Naima (nedanför) är sjukt cool!


Statist i Trollywood.

Imorgon ska jag åka till Trollhättan och vara med på en filminspelning, tydligen ska de sluta filma vid midnatt. Jaja, inte mig något emot, däremot är jag lite sur över att jag inte kommer kunna blogga under dagen. Mobilfunktionen måste börja funka igen.
Hur som helst, vi hörs när jag är tillbaka. Tack för att ni kommenterar, ska svara på dem så snart som möjligt. Puss på er snyggon!


For your eyes only.



Köpte en mascara och en eyeliner idag på lunchen då jag kände att jag behövde lite nytt fräscht smink. Det blev "Maybelline Volume Express lift up" och "Isadora Colorful Eyeliner (black)". Någon som har testat och vet om dom är bra? I hope so.

Imorgon är det träning efter skolan. Vi har börjat sätta programmet nu, eller ja... någonlunda i alla fall :-) så blir det sovmorgon också, grymt skönt och jag känner verkligen att jag behöver det.
Godnatt! Sleep tight.

Bus i storstaden.

Ikväll började Andra Avenyn igen. Jag som föjt serien från scratch har verkligen sett fram emot den nya säsongen. Jag och en klunga med tjejer och killar mötte faktiskt upp med Jonas Bane, Fortesa Hoti och Filip Benko imorse och hittade på lite bus i Göteborg. Vi satte upp hundratals ballonger längs Avenyn och Drottningtorget. Så såg ni göteborgare lite färgglada ballonger idag på lite diverse lykstolpar, fontäner eller liknande vet ni vilka som gjort det ;-) (fontänen var i och för sig Jonas idé).



------------------------------------------
Ni är så söta. Har ni haft en trevlig helg?

My world. My style.

Gårdagens outfit:



Skjorta, second hand
Klocka, Regal
T-shirt, Cubus
Byxor, H&M

Lördag.

Hej sweeties! Sitter på hotellrummet i Göteborg nu, som förövrigt är superfräscht och härligt.

Vi har varit ute i staden, shoppat en del och kikat på en mini-spelning som en grupp vid namn Evergray gjorde. Mina föräldrar ska iväg på konsert ikväll så jag och min syster får rummet för oss själva höhö. Undrar vad vi ska hitta på...? ;-)

Kanske blir det ett till inlägg ikväll, om inte så hörs vi igen imorgon.
Nu ska jag mysa lite och fortsätta käka toblerone, beroende framkallande. Faktiskt.
K i s s e s!

my sweet vacation.

Under kvällen har jag roat mig med diverse saker, bland annat ätit tacos, druckit två hela fantor och sett nya Irene Huss-filmen. Men typiskt mig somnade jag, men what the hell :p
Åker som sagt till Göteborg imorgon och gör staden osäker. Kommer hem igen på söndag, så jag blir bara borta en dag. Men drar med mig laptopen så nästa gång jag bloggar blir på hotellet. Vi hörs då! Puss!



Min rosa resväska och mina smutsiga vita tygskor ska invadera Götet imorgon.


inspire our world.

Vi har så mycket inspirerande, galna människor i vår värld. You have to love it.



bilder: the cobrasnake


Mormorinfluenser.

Påväg till biblioteket idag haffade jag en metro och slog som vanligt upp mode-sidorna. Alltså, det här med maxi-trosan tycker jag är en rätt intressant trend... jag vet inte riktigt vad jag ska tycka, men ser dom inte liiite ut som mormors gamla underkläder? Inte så sexiga och inget att mysa med pojkvännen i, nej.



Vad säger ni om maxi-trosan?
 Love or leave it? Jag är osäker på om jag kommer falla för den här trenden.


Living in a musical.




Måndag - skola, cheerleading
Tisdag - teater, cheerleading
Onsdag - skola, musikal
Torsdag - skola
Fredag - skola, fiol, cheerleading

Kroppen går på högvarv varje dag och sedan är jag totalt slut när jag kommer hem. Så ni får verkligen ursäkta om jag är lite dålig med uppdateringen.
Nu måste jag ta itu med läxorna och se till så jag orkar upp till skolan imorgon, min tvilling är ledig nu i två dagar. Fy så lyxigt.

Får önska er godnatt också, vi hörs imorgon! Puss!


Just drink it.

Ok, confession: jag är inte mycket för läsk.
Men en dag efter träningen var jag sjukt törstig och sprang in på en mack och köpte Fantas nya "B'Good". Och det var som en liten uppenbarelse från ovan! Haha nej, men god var den! ;-) 
Dock tror jag inte den är såå nyttig, men visst är den bättre än vanliga Fanta då den innehåller vitaminer!



Har ni testat?

Something new.

Vet ni en sak? Jag ska till Göteborg i helgen! Shopping blir det för hela slanten. Och jag har redan gjort en lista på saker jag vill köpa, mycket höst och vinter-kläder hade jag tänkt! Bland annat...

1. Spetstopp, Monki
2. Kappa
3. Vinterskor (uggs eller någon annan variant)
4. Vantar, mössor, halsdukar

Titta in asos underbara vinterskor haha! Så läckra.


He's wanted.

Igår såg spanade jag in Angelina Jolies nya ruille, "Wanted". Jag hade väntat mig en vanlig action med mycket intriger och skjutande. Men den överraskade! "Wanted" var väldigt oförutsägbar och hade ett bra manus. Tycker dock att filmen började lite mesigt, men blev bättre och bättre. Helt klart värd att se! Inte minst för att se fröken Jolie.



Angelina måste vara en av världens absolut vackraste kvinnor! Don't you agree?


My world. My style.

Gårdagens:





Mina älskade ringar ifrån H&M syns på var och varannan bild. Sedan bars det även en t-shirt, köpt på en marknad och hatt ifrån killavdelningen på Kapphal.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorry, min uppdaterig har inte varit den bästa. Idag har min vän Marika varit här och vi har haft det mys med pizza och lekt sanning&konsekvens hehe! Dock den snälla verisonen ;-)
Ska svara på era kommentarer imorgon! Puss

Party.

Hej,

Nu har jag precis kommit hem från en fest jag varit på hela kvällen. Festen hölls på min skola och det kom grymt mycket folk. Tyvärr var musiken inte den bästa, då var förra veckans DJ på Grand bättre. Men jag hade ett skönt sällskap och det var allmänt trevligt. Och visst är det sååå kul att dansa?! Love it!

Hoppas ni hade en bra fredag, nu ska jag sova.
Godnatt babes! ♥

make a wish.

Dagens önskeoutfit:



Byxor, Forever21
T-shirt, net-a-porter.com
Skor, Forever21
Kofta, Forever21


Mycket Forever21, jag vet. Men håller ni inte med om att deras kläder är fantastiska? Synd att frakten är så dyr bara!

Fikapaus.



Jag försov mig idag. Försov mig, i en hel timme! Jag vaknade 30 minuter innan bussen skulle gå och slängde på mig lite allt möjligt som låg på stolen, smink och frukost fick åka ner i väskan och sedan bar det av. Okammad och blek. Så såg någon mig imorse får ni ursäkta, that was not me ;-)

Efter skolan idag svängde jag och min vän Josefin till Expresso House. Åh vad jag älskar att äta ute, underbart men dyrt.

Tisdag.

Jag känner mig helt färdig, så mycket stress. Iväg på casting, sedan till skolan och ha teaterlektionen, engelska och sedan träning med mitt cheerleaderlag. Så nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen.

Min provfilmning gick helt okej. Jag kände att jag kunde gjort bättre, mycket bättre. Men jag gjorde inte bort mig totalt ;-) det var faktiskt jätteroligt!
En annan grej som är kul var att jag fick en chokladkaka av en person i skolan idag. Ingen liten, utan en STOR. Gosh, so sweet.



Hur har eran dag varit?

Provfilmning i Götet.



Nu sitter jag här vid datan. Under kvällen har jag ätit en Ben&Jerry's medan jag har småtittat på Kristallen. Tycker det var lite... nja, de försökte vara roliga men lyckades inte.
Jag har lindrat min förskylning med några koppar te och honung i helgen och nu börjar det äntligen släppa. Det vore ju på tiden med tanke på att jag har en provfilmning imorgon. Blev lite smått skraj i lördags då jag, i princip, inte hade någon röst kvar.
Men nu är allt frid och fröjd och ska ta och lägga mig snart. Pappa väcker mig tidigt imorgon och kör mig till castingen, snällis där.

Tack för kommenterarna, varenda en. Ni är allt bra ni! Puss


Fashonista.

Veckans hiss:



Nicole Richie. Jag älskar hennes snygga och avslappnade stil på det här fotot, titta och inspireras!

Insparken.

Jag har ju inte berättat om hur det var på insparken! Det var riktigt kul. I början var det knappt något folk där men efter någon timma började festen på allvar, fler folk strömmade in och de bra låtarna började spelas. Bland andra "I kissed a girl" som jag är sjukt into just nu. Ni skulle ha varit med, alla skrek när den kom haha!


Festen hölls inne på Grand Hotel


Söta Josefin





Här har vi ju låten! Så jäkla bra är den. Kate Perry heter donnan.


Lördag.

Min lördag har varit ganska lugn, var på kalas då min moster fyller år idag. Var dock lite osäker på om jag skulle orka mig dit men efter att ha piggnat till och fått på mig lite kläder begav jag mig dit, åt lite fika och hälsade på släkten.
Och vet ni en annan sak? Min röst är hes, hesare än min mormors röst som kedjerökt i 30 år ;-) haha. Och för att fortsätta klaga har jag ont i min ena tå och näsan rinner. Jag var hos skolsystern i fredags och hon lindade om tån, men det blev faktiskt bara värre efter det. Men jag skonar er och visar ingen bild.



Eurovosion Dance Contest var idag!
Jag trodde Sverige skulle få mer poäng, faktiskt. Jag hade räknat med topp fem, men jaja. No big deal ;-) kul att kolla på var det ju. Och såg ni han som friade i direktsändning!? Haha, urgulligt!

My world. My style.





Ring från H&M, armband ifrån Glitter och ett svart fodral ifrån Gina. Det bars även jeans ifrån Cheap Monday och skor tagna ur mammas garderob.

Fredag.

Hej sweeties,

Sitter i datasalen i skolan och har ca tre lektioner kvar. Direkt efter skolan har jag fiollektion, sedan cheerleading och därefter ska jag och Frida (Josefin) dra oss vidare till Grand Hotel. Det är inspark för ettorna idag och vi ska dit, måste bara köpa biljetter först.
Men jag ska försöka uppdatera er så mycket jag kan, vi hörs när jag kommer hem ikväll.

Kisses!

No title.



Titta vad jag hittade på mammas kontor igår! En plansch på... på... Backstreet Boys. Förlåt mig men va roligt! Den satt där bakom hennes skrivbord ha ha ha!
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Föressten så har min dag varit bra. Har eran? :-) idag är det torsdag, enda dagen i veckan (förutom helgen) då jag är helt ledig. Igår hade jag teaterlektion i skolan. Det var lärorikt och nyttigt, som alltid. Efteråt diskuterade jag en monolog med min lärare. Det var nästan pinsamt att läsa upp den för honom eftersom han är så klok. Hans åsikter är fantastiska.

Och jag är så glad så glad över att äntligen ha något vettigt att titta på nu när Idol och Heroes har börjat igen. Underbart! Tack.

"Men OJ va stor du har blivit..."



Efter skolan idag tog jag mig en sväng förbi mammas jobb. Jag har inte varit där på flera år så det var faktiskt lite intressant... alla tycktes ju veta vem jag var men jag visste inte alls vad de hette. Och så är det det där vanliga, ni vet "Oj va stor du har blivit!" och "Åh va lika ni är!". Haha, jätteroligt faktiskt! Och när mamma stod vid kopiatorn och jag var inne på hennes kontor hade tydligen en dam gått förbi och sagt: "Åh va din dotter är VACKER!" Oj va generad jag hade blivit om jag varit med. Men så otroligt rart sagt av henne :-)

Shout it out.

Madeleine hissar....


Berg & Breithzholt

Roligare radiopar får man leta efter! Deras åsikter och tankar är fantastiska.

Spets
Finns det något finare just nu? Så snyggt och så romantiskt! Underkläderna får gärna gå i samma anda.

Höstmyset
Med hösten kommer myset. Härligt!




Madeleine dissar....



Det ostabila vädret

På morgonen är det så kallt att man får frostskador på sina bara ben. Och när man väl pälsat på sig svettas man konstant på eftermiddagen.

Blommigt
Missförstå mig rätt, blommigt är snyggt och jag bär gärna det på scarfar eller likanande nu i höst/vinter. Men jag tror faktiskt jag stuvar undan mina allra blommigaste plagg tills en varmare säsong.

Den nya layouten...
på blogg.se. Nej, jag trivs inte alls med den. Ta tillbaka den gamla tack!


Måndag.

Ni får verkligen ursäkta, jag vet att jag är lite efter med att svara på kommentarerna och uppdateringen är sådär. Men det är inte så lätt när jag slutar skolan vid 16.00 och jag därefter har träning. Hoppas ni har förståelse!
Jag har som sagt ett nytt träningschema med mitt cheerleader-lag; måndagar, tisdagar och fredagar tränar jag direkt efter skolan och då kan uppdateringen bli lite dålig.

Okej, från en cool cheerleader till en annan... ;-)



Heroes börjar ju igen på onsdag. Ska någon se?

RSS 2.0