rodeo.

Åh fy för min uppdatering. Som jag skrev är det kulturvecka = fest igår. Det var svinroligt, åkte dit direkt efter träningen med några vänner. Kramar och pussar och lägereldar hit och dit. (Plus kanske lite annat).

Stämningen i skolan idag, dagen efter festen, var rolig. Man kastade menande blickar på varandra, förstående leenden och alla såg lika slitna ut med rödsprängda ögon. Gemenskap, aaah! Härligt!


Ohlala, jag klarade över en minut i alla fall!


underbar dag med sol, filtmys och fika på Orion. Mmm!

Hoppas ni haft en bra dag!

I'm lovin' it!



Kulturvecka på Bäckängsgymnasiet denna vecka. Dvs = fåtal lektioner, roliga aktiviteter + fester! Ja, det är lika bra som det låter. Idag var det bungyjump haha, fy fan. Aldrig att jag hade kastat mig ut för lyftkranen med ett snöre om fötterna! Men klart roligare än Historia-lektion ;-)

Söndag.

Jag håller på att somna... ögonen vill knappt hålla sig öppna. Igår träffade jag några vänner, vi spelade volleyboll och lagade mat. Därefter vidare till en spelning. The Poodles skulle spela och vi stod på gästlistan. Ja, tack. Det var trevligt men... hum, stökigt.
Somnade klockan 03.00 och gick upp tidigt idag för att sälja lotter inne på Coop. Vi stod där med våra pom-poms och dräkter och flirtade med alla som gick in. Fick banne me sålt en hel del - bra jobbat, mina flickor!



Pusspuss, svarar er senare.


vykort.



Vi tog en paus på en förbigående lekplats häromveckan. Hatten är min nya från Gina Tricot.

time to pay the rent...



Idag var det skola och sedan mysig fika med Malin och Michelle. Också Veronica, Timmy och Jimmy (haha) var med en stund. Därefter showträning där vi gör musikalen "Rent".

Vi fick rollerna idag och jag ska spela transvestiten Angel. Funny! Vi kommer göra en nerkortad versionen på grund av tidsbrist, och helt på svenska. Men kul som sjutton ändå.




Har ni sett Rent?
Annars, har ni någon favoritmusikal?

Bite Me.

Spana in Karen Walkers djuriska plagg från Urban Outfitters!



Jag gillar modellen på tischorna!


updates.

Oh la la, nu har det blivit lite dålig uppdatering här!
Det har varit det vanliga; plugg, skola, träning, musikal, fiol... I helgen var jag dock på grillkväll hemma hos Pierre. Det var kul med trevligt folk, bara synd att vädret inte var varmare!




Lite bilder från Josses fest som var för några helger sedan. Jag rådiggar mitt paljett-pannband !

party fever.



my new babies. Så fina med öppen tå och lite nagellack!
399 kr, Din Sko

it's a bright new day.


modell: emmi hellsten

Underbar dag. Sol, kompisar, lite teater och en härlig räkmacka inne på Café Viskan. Cheerleadingen gick också super. Nu ska jag sova så jag orkar med skolan imorgon. Puss, och godnatt!

ps. Söta Josie har intervjuat mig på hennes blogg, gå gärna in och läs!

hanging from define...



Från Maybellines senaste kampanj. Stillbilder från Aftonbladet. Ser lovande ut va?
Modellen är vackra Erin Wasson.

- Tjena, kortis !


underbart väder och en liten (ha ha ha) Robin.

Något som jag helt glömt av att blogga om är mitt lilla kändisspan! Jag och tjejerna tog en härlig lunch ute på stan och stötte då på flickfavoriten från Idol, Robin Bengtsson. Lite roligt tycker jag allt, var såklart tvungen att föreviga det med en bild!




Nej, nu ska jag sätta mig i en solstol och njuta tillsammans med B&J's och lite Shakespeare. Sounds good? Teaterläxor får vi, jo jag tackar ;p

underbart!

Schteeek! Helt underbart, blev att njuta i en solstol hela dagen. Hoppas på likadant imorgon. Var faktiskt duktig och gjorde lite läxor mitt i allt solande, skolan börjar om två dagar igen... *suck*.



En vända på gymmet hann jag också med. Därför sitter jag nu och proppar i mig påskägget jag fick av min farbror idag (haha). Så snällt av honom =) fick ett av mamma också, dock en vecka för tidigt.


Glad Påsk,
hoppas ni haft en mysig påskhelg!

baby love.

Shoppingen:



Puffig kjol, Gina Tricot
Esc-ring, Glitter
Kuvertväska/plånbok, Gina Tricot


orange juice.

Gårdagens spenderades på bästa sätt - shopping och fika med Josse i Knalleland.
Här ser ni lite halvt min outfit haha, mina reebook-skor och rutiga kjol som jag själv sytt, faktiskt. Bar också jeansjackan som jag fyndade second hand.





Bild på shoppingen kommer i nästa inlägg när jag fotot dem!

torsdag.

Hann inte blogga innan jag stack igår. Var på fest hos Josefine hela kvällen, hade jättekul och dansade och var allmänt borta. Sedan tog jag och Sofia bussen till stan där vi sedan fick gå i en timme (kändes som två!) innan vi kom hem till henne. Sofias föräldrar sov så det blev att smyga in. Jag tog hennes bäddsoffa och sedan slocknade vi ganska snabbt.

Nu är jag alltså hemma och tar det lugnt med en kopp te. Ska snart iväg igen, men den här gången till Frida där det blir en myskväll med några gamla vänner.



Vet ni, jag drömde om te i natt! Är man beroende då? Haha


no headline.

Det gick bra hos läkaren. Inget avbrutet finger, däremot en avbruten sena. Han sa "droppfingerskada", dvs att leden/senan som håller ihop fingret och fingerspetsen slitits bort och det är alltså därför den går neråt. Hm.... dock kunde han inte göra något åt det. Jag skulle tydligen kommit dit tidigare när skadan skedde. Så jag antar att jag får leva med det haha. Tragiskt =)






Theodora Richards. En tjej med stil!

we all live in a yellow submarine.

Hejsan hoppsan!

Mår ni bra sweeties?
Har pecis varit hos en sjuksyster som remissat mig till en annan läkare klockan 15.45. Så ska snart ta cykeln ner, ännu en gång.


Double. Hihi. En buckla och en fingerspets som förskjutits nedåt.


♦ gulrandig tee, Kapphal (snodd av syrran)
♦ jeans, cheap monday
♦ väska, nuknuk

Hörs senare, kisses!


chocolate mousse.

Love is THIS! Fy farao vad den satt bra.


let's celebrate.

 


Wieee. Det är söndag/tidig måndag och jag har påsklov! Yeah!
Firas med att jag och J ska ta en fika och diskutera veckans planer. Sedan blir det träning!


purple grass.

Jag behöver nya solglasögon nu till våren. Tappade som bekant bort mina röda, så tänkte bege mig till stan för att köpa nya. Vad sägs om gröna eller lila?






Så coola! Från Topshop.


Lördag.

Visst var vädret helt underbart idag?! 20+ på våran altan, lapade sol i princip hela dagen. Låg där med min Mandarin-glass och ELLE. Mmm...



Magnus Uggla är på tv:n nu. Haha, han är såå dryg ibland. Vilken diva. Jag träffade honom utanför ett hotell en sommar och han såg... halvdöd ut, det var tidigt och han bar inga solglasögon. Stapplade fram till sin turnébuss. Vilka minnen! ;)

Vad har ni gjort idag?

Videoblogg.

Fredagsgodis! Videoblogg där man måste höja till högsta och en bildskärm som inte syns. Great!
Filmade den bara till ER, förra lördagens Earth Hour.



"Du syns inte ETT smack i kameran!" Haha, alla var fortfarande taggade och min röst är oseriös i princip hela klippet. Tåls att tillägga ;p


1 april.

I'm walking on sunshine, waaaoh! *sjunger*

Vilket härligt väder! Blev en tyllkjol och jeansjacka idag, även lite glass på det! Årets första glass jag ätit ute i solen. Mmmm! Magnum med caffe latte-smak.



jeansjacka, mammas
svart kofta, lindex
svart kjol, gina tricot
väska, gina tricot


RSS 2.0