311209

Jag radar inte upp nyårslöften, då jag inte har tänkt ut några. Det är lika bra. Men jag har ett; ta till vara.

Som en vis person sa; "Lev i nuet och känn att du har tillfredsställelsen just där du är - inte runt knuten".

Gott nytt år!


Året som gått

Några småglimtar av 2009. Och oj, så mycket mer.

Tack!




Last day of the year. Almost.

Igår... tittade jag på Cheetah Girls One World och höll på att få spasmiska ryck. Så dålig. Jag vet inte om jag ska våga titta klart den.
Igår... var jag hos Sophia och hade en mycket trevlig stund med några fina flickor. Super Mario har aldrig varit så kul!

Jag älskar att vara ledig, bara luffa omkring och göra ingenting. Shoppade lite saker idag, bland annat ett charadspel som jag dödligt längtar efter att få prova med någon, en röd kofta, ny kalender och Twilight på deluxe edition. Man fick t.o.m med klistermärken. Hihi.


Tack för dagen!



Kram ♥

Outfit



Skinnbyxor, Ellos
Blus, Lindex


Jag älskar blusen, kolla in ärmarna! Hello mr, Jack Sparrow. Julklapp den också.

281209

Grattis på födelsedagen, Bella! ;-)
17 år nu, baby.



Lyssnar på min nya iPod!



En kär julklapp från mor och far. Skullcandy-lurarna var också de en julklapp.
Jag älskar den! Så mycket mer plats än i den gamla! Videokamera, stegräknare, mikrofon, radio... sådana där onödiga finesser som man ändå uppskattar :-) dessutom har den vocie over.

Fick annat smått och gott, så som filmer, musikalbiljetter, plagg...
Min syster fick faktiskt en gitarr! Ni skulle sett hennes min när pappa hämtade upp det enorma paketet ur källaren, hihi.

27 December

Idag fyller Tanya och Carita år, och jag kan tyvärr inte komma på deras lilla partaj ute i skogen. Hoppas ni hade en trevlig födelsedag ändå!

Imorgon är det våran tur! Då fyller jag och min syster år, haha, nu jävlar :-)


my christmas

Vad dålig jag blev på att blogga i mellandagarna, förlåt. Hur var eran jul? =) blev dagen som ni tänkt er?

Julen hemma hos oss var väldigt trevlig. Vi åt julmiddag med lite släktingar framför Kalle Anka och tittade på mysiga tv-filmer. Släktingarna begav sig hemåt och bara uncle Ulf stannade kvar till kvällen. Då öppnade vi julklappar och drack varm choklad som jag spillde ut över min vita tröja.


God Jul!

24 December. Dagen D. 
Överskattad eller inte, mysigare dag är svårt att hitta!
Själv struttar jag fortfarande omkring i pjamasbyxor och har hunnit tjuvöppna lite klappar. Knäckäpplena är iordning gjorda och bordena dukade.

Mys, umgås och njut.
Jag ska frossa! :-)
Och tänk lite på varför vi firar jul också.




Jovisst, för tomtens skull, hehe.

Kram!


big time, big time

Rudolf med röda mulen stod som sista dagspunkt, nu är klockan en bit över tolv och jag ska kasta mig i säng. Det är julafton! Känns dumt att tänka. Nej, när jag vaknar imorgon är det jul!

Godnatt kära vänner! ♥


Dan' före doppare dan'!



Bilderna räcker som beskrivning. Underbart väldoftande och gott. Mumma kardemumma!

Som ett julkort...

Nu är alla julklappar inslagna, köpte den sista idag + lite julfika till hemmet. Var det någon som missade Peter Jöbacks julkonsert på tv? Går att se repris på julafton. Så fin! Jag är lite kär i den mannen. Jag är också lite kär i En julsaga av Charles Dickens. Tröttnar aldrig!


stjärnfall



Mycket tråkigt. Rest in peace, Brittany Murphy.

brownie

Nu är jag äntligen nybliven brunett, som jag skrev i ett inlägg tidigare ville jag ändra på håret så jag var hos Ann-Marie idag och färgade och klippte topparna. Men jag är supernöjd =)
Efter det åkte jag hem till Josefin och bytte lite julklappar, drack glögg och myste framför Musses jul.


Spännande att titta sig själv i spegeln haha.


19 December

Jag tycker att bakning är en väldigt stor del av vintern! Idag har jag och familjen gjort ischoklad (ljus och mörk) och tryffel. Imorgon blir det knäck!



Min nya temugg från Indiska och hembakad lussekatt framför tv:n. Idag kom fina David Copperfield.

breaking news

Kolla vad jag har! Grymt bra. Jag har faktiskt bokat biljett till en av Eriks spelningar nu, det kommer rocka :-)


Veckan som gått...

Hejsan hoppsan,

Nu har jag inte skrivit på hela veckan, jag har varit så himla trött. Jag har tränat, haft julmys med laget, varit på Liseberg, shoppat julklappar med syrran... Men skolan har varit ganska lugn (vi vann skolkampen i tisdags)!
Idag var det avslutning och början på tre veckor ledighet! Det känns underbart och jag ska såååå njuta.



Bild från Liseberg och puss-tävlingen, vi åkte dit med Playman-föreningen. Typiskt nog missade jag och Josefin bussen hem och vi var väl i säng vid isådär 00.00. Haha.
Och jag tappade min fina polkagris i marken så den gick i tusen bitar.

Sankta Lucia

Glad Lucia på er! Eller vad man säger. Fast det låter lite ytligt, vi kanske ska spendera dagen med att tänka på helgonet och så.

Jag ska i alla fall baka Lussebullar :-)

Extraknäck i juletider

Jag stinker rök, men är glad ändå. Josefin erbjöd mig att jobba som tomtenisse på djurparkens lussevandring, så där har jag spenderat halva dagen. Det var mysigt! Vissa barn tittade snett, medan andra var megasöta och ville hålla handen.



Tänk er hundratals tända marschaller.
Jag passade på att prova tomtefars stol innan stängning, haha. Som vanligt glömde jag digitalkameran.

11 December



Dagen har spenderats med skola och julshopping. Hann med en liten lunch på Jensen, också.
Sedan blev det hem och titta på Idol! Det har varit en riktigt bra säsong, och det var nästan så jag blev lite rörd när Erik vann... Jo, jag gillar honom skarpt.

ÅH

Jag vill börja med pole dancing, yoga, chairdance, balett... Tänk om det bara fanns pengar och tid? Särskilt tid. Cheerleading, fiol, sånglektioner och showen är kul med inte noooog. Har ni också det problemet, ibland? Säg ja.



Hur fräckt?!
Börjar jag i pole dancing ska jag montera en stång i källaren, haha.

suprise

Vet ni vad jag precis har gjort? Bokat biljett till Melodifestivalen. Genrepet dock, i Göteborg. Det är en julklapp från min farbror, fast inte mycket till överraskning när jag själv har köpt den haha.
Det kan nog bli trevligt =)

sjundedecember

Det är nobelvecka i skolan denna vecka = schemabrytande föreläsningar = sovmorgon

Men typiskt nog hade lilla jag tandläkartid imorse. Nu är jag hemma igen, halvdöd och funderar på att sova en stund eller plugga på naturkunskapen.
Det blir nog det senare alternativet.



Mitt hår ska bli brunt inom en snar framtid har jag bestämt. Jag gillar blont hår men är trött på min nyans så jag tror jag byter helt!


andra advent

Jag var nere på den årliga marknaden nyss och tittade som hastigast i stånden, köpte en nitlott och deltog i utlottningen av julskinka. Vi vann ingen i år heller.
Borås Luciatåg var där och sjöng, första riktiga julstämningen. Det var jättefint!

Efter att äntligen ha blivit klar med teateranalysen (känns riktigt bra) ska jag nu mysa en stund framför tv:n. Puss på er!



what about now





Ja, jag träffade ju Westlife i Nordstan igår! Lite besviken att de inte sjöng några låtar, det hade ju varit så kul! Uppleva lite minnen ;-) Men vi fick lyssna på en intervju som Daniel Da Silva höll i.
Som sagt var Westlife en timme försenade då de fastnat i Göteborgstrafiken. Jag tyckte synd om Da Silva, han gjorde tappra försök att underhålla publiken genom att prata om Let's Dance men blev utbuad efter sin sjätte "de är här vilken minut som helst".
Kön till signeringen var milslång men jag lyckades tidigt få mig autografer av killarna. Jag ville inte utforska min engelska, så det blev mer ögonkontakt och enkla "hello, thank you". Nick Byrne gav mig dock en förförisk blinkning (haha!) och Kian Egan sa "No, thank YOU".

Halva inne.
Haha.

what about today

Min dag i bilder:


Curling på idrotten (J:et här asså)



Träffade Westlife i Göteborg! Jag kände mig som en riktig liten fjolla där jag stod, men det var väldigt kul! Bortsett från deras dryga timme försening...

Bloggar mer om detta imorgon!


counting the days...

November måste vara den drygaste månaden! Men nu är det äntligen December och jag njuter av att kunna räkna in dagarna till julafton.


Jag har TVÅ chokladkalendrar, mysigt va? Fast den med Nalle Puh delar jag och min syster om man ska vara noga.


RSS 2.0