hot, hot, hot

Mitt modem till datan klarar inte av den här värmen, den stänger av sig själv efter tjugo minuter så jag får blogga snabbt.

I fredags var jag i Göteborg med Mia. Mycket trevligt, vi sprang runt och provade kläder och var på Operan. Jag älskar Operan. Vi fick en rundvandring bakom kulisserna och bland scenerna. Åh - jag vill jobba där!


Mia

Operan

Min snygga kavaj jag köpte inne på H&M + essie-nagellacket


in memory of...

Jag har inte kunnat blogga något för mitt internet la av igår, men jag vill skriva det här inlägget och hedra Michael Jackson. Mannen, myten och legenden.

Jag fick nyheten vid midnatt av min syster. Hon hade fått ett sms där det stod: "Fatta!! Kungen av pop, Michael Jackson, är död!!!".
Det blev en snabb sökning på people.com där jag granskade artikeln, men dem nämnde aldrig "dead" bara "stopped breathing". Morgonen därpå var det dock bekräftat.

Jag väljer att koncentrera mig på att minnas Michael Jackson för hans fantastiska musik, som förändrat hela världen och musikhistorien.
Jag såg framemot hans comeback i sommar. Det gör ont.


Invigning i Borås

Invigningen av Torggatan skedde idag, och vi i RCD dansade och byggde där. Det var galet mycket folk, galet varmt. galet trångt... men det gick okej. Inte så bra för mig men - jag är en sådan perfektionist. Dock jättebra jobb till tjejerna!



Nu sitter jag och myser med cider + kycklingsallad + vitlköksbröd i solen. Sounds good? Yeah. Min syster kom också hem från lägret idag, men lämnar mig imorgon igen för Metaltown. Tack för den. 

my brain is testing me

Jag drömde två mardrömmar inatt, fy för ångesten som kryper i kroppen!

Dröm 1:

Operan. Jag och några vänner hade fått chans att visa våran pjäs där, and so we did. Viktiga människor i publiken; diverse teaterfolk, vanliga besökare och Taylor Swift.
Hela pjäsen blev en stor soppa där vi improviserade, blandat med kassa dansnummer.


Dröm 2:

Jag och A befann oss på en stor båt, som plötsligt gick sönder. Vi två satte oss ute på däcket, till rätta, och väntade. Båten blev galen och sköt ut över havet i en racerfart. Sinnesjuk åkfärd, vi krossade säkert någon småbåt i all hast. Sedan förlorade den höjd och sjönk. Jag sa farväl till A, men upptäckte att vi nästan var i hamnen. RÄDDADE. Vi hoppade iland och knöt ett snöre i båten, sedan drog vi den med oss ut på stan.


Uuhhh...

i mitt hjärta

Årets första allsång på skansen! Hur mysigt? Jo, jag tycker det. Då känns det verkligen som sommar! Och Morden i Midsummer direkt efter. As it suppose to be.

För att summera:



sola!

Nej nu gör jag mitt och beger mig ut i solen. Tänkte försöka på lite färg på den här bleka kroppen. Sedan är det cheer-träning! =)
Pusspuss, glöm inte smörja in er

there's no music, there's no song



Hatt, 129 kr. H&M.

make it glow



Sitter och tittar på lookbook.
Jag älskar deras hemsida. I true do. Något som jag också älskar är killar som klär sig bra, oh yes titta bara vilka ögonstenar.


movietime



Köpte tre nya filmer idag. Tillsammans kostade de 100 kr, ganska billigt tycker jag allt! Staying Alive, Hairspray, Saturday Night Fever.
Vad har de gemensamt?


Svar:
Johan Travolta.

gingerbread

Mamma gjorde muffins medan jag sov. Gulligt va? Dock var det en färdig smet som hon bara satte i ugnen, men kul ändå! Jag trodde att hon varit i affären, men sen såg jag att dem hade mina cupcake-formar.


min lilla dekoration av grädde och yoghurt-kulor


fotosession

Midsommar 09



Visst var det tur med vädret?
Idag haglade det, grannen gjorde snöbollar. Jezus.


just me

Blev ingen speciell outfit idag, bara en natural style... Känner mig lite lätt skabbig. Kanske för att jag inte orkat fixa mig på flera dagar. Jag i ett nötskal: knut på huvudet, glasögon, sov-tischa och min Royal-joggingdress.

Överraska mig aldrig genom att ringa på dörren, oanmäld, en lovdag. Hahaha. Might be a chock.



Familjen och jag (+ min moster och hennes man) har precis ätit grillat, och strax kommer Frida. Myspys.


aMidsummerNightsDream

Idag vill äta jordgubbar och sjunga och dansa. Jag vill vandra omkring på ängarna, iförd en klänning och med en krans i håret. Jag vill klättra över staket och plocka sju olika blommor, för att sedan lägga dem under kudden och drömma.

Glad Midsommar på er!




modell: mona johanesson

rockabilly

Tummen upp...

för Kirsten Stewarts look. Enkelt men snyggt!


music smooths your soul

Jag har suttit hela dagen och fixat med iTunes och laddat över låtar på min iPod - som för tillfället innehöll 0 låtar. Nu har den 992. Hihi, inte illa va? Gud, jag har verkligen blandad stil. Från Tokio Hotel till Josh Groban till Laurent Wolf.

 








Några av godingarna i min rosa goding.

babyblue



Hårspänne. 15 kr. Hur söt?!

candybar



Godis från Mi Lajki.
Gosh, det märket är bedårande men lite för dyrt för min plånka. Har sett att dem säljer deras smycken på Faith. På tal om Faith köpte jag en rosett därifrån, så söt. Visar er senare.

Happy B-day, Daddy!


vi gick ner och satte oss på restaurang Solviken i Varberg. Min banana-split, me love!


På tal om festligheter - min kära pappa fyller år idag! Jajamen. Min farbror hämtade upp mig på träningshallen så nu sitter vi här hemma och äter tårta och sjunger.
Eller, sjunger och sjunger... jag gjorde ett tappert försök till en födelseadagslåt men fick bara med min syster på ett halvt hörn.

sweet home alabama

Jag är hemma. Bilder från Varberg kommer dock imorgon. Är ganska trött och känner mig grymt ofräsch (jag vet inte vad det är, blir så oljig i hyn och får så fett hår efter några dagars vistelse där).

Nu blir det alltså att ta en dusch, städa rummet och sen se Supernatural. Jag fick en invigelse när jag kom hem om att rensa ut gammalt skräp och sortera, så det är my mission for tonight!

welcome, darling!

Mina föräldrar är så söta! Fick en ros och en ny mobil i fredags, för att fira sommarlovet och gratta till betygen.
Gud det behövdes, min andra hade gått sönder och jag fick använda en gammal samsung.





T700 light pink, I LOVE IT!


Fri - för en månad eller två

Wieeee! Vi hade skolavslutning imorse, äntligen. Det ska bli så grymt skönt med sommarlov!
Efteråt blev det en fika med några goingar, det var också mycket trevligt det, för att sedan traska vidare till Fredriks student.

Nu sitter jag alltså här, i en husvagn i Varberg. Det är regnigt, trångt... men lite... mysigt ändå. Jag har hunnit ta en välbehövlig powernap och sedan beställde la familia pizza.



Hoppas ni mår bra, vi hörs imorgon igen eller på söndag när jag är hemma =) puss! Och grattis er som tagit studenten denna vecka!

What do you live for?

Jag tittade på Twilight idag, för första gången (eller okej, tittade klart). Det är fanemej en historisk händelse! Och visst var det vackert. Ohja. Damn fascinating. Precis den typen av film jag gillar, vilket jag starkt misstänkte :-)


Hermione? Long gone

Emma Watson - en tjej med en helt galen portfolio! Roligt att titta på. Man ser verkligen hur hon trivs framför kameran och hur mycket hon vuxit sedan första Harry Potter-filmen.

Den första bilden här nedan är från Emmas nya kampanj, nu tillsammans med Burberry.



jeans.

Förra veckan hade Gina Tricot utförsäljning. Helt galet var det, folk blir som djur (nej värre) när det är rea. Jag var där två timmar innan utförsäljningen slutade, och lyckades hitta tre fynd. Jag är faktiskt nöjd.


Jeansjacka (har söta små puffärmar), 75 kr
Stickad ljusgrön väst, 75 kr
Jeans, 100 kr

confessions

Fjärde boken i samlingen införskaffades i veckan.
En Shopaholic får en syster, Me love!


Operan!



Jag är helt uppe i varv, mållös, lycklig. Jag och Josefin var i Göteborg idag och såg Romeo & Julia på Operan. Vi satt på andra balkongen, en mycket bra plats tycker jag!

Föreställningen var bland det vackraste jag sett. Peter Johansson är magisk.
Och vem träffade vi efteråt, om inte Peter? Jag dog lite i "Romeos" armar (ja, jag frågade snällt om en kram. Stackarn fick sätta ner alla sina prylar på marken, men han var så glad så glad).



Nej, nu ska jag drömma ljuva drömmar om pjäsen. Godnatt!

Lördag

Whohooo! Det är teaterbiennalen i stan, rena drömmen för alla teater-älskare. Föreläsningar, workshops och föreställningar dagarna i ända. Fast dock bara under fyra.



Har inte haft tid att gå på någon ännu (mycket läxor, skola och igår gjorde vi Rent). Men idag ska jag gå på en föreläsning, dock inte workshopen, men kanske en föreställning också!



Idag ska jag göra på buisness-style. Hög tofs, polotröja och kavaj. Hehe, min stil är så mixad ibland!

ladybird

Det är en nyckelpiga som förföljer mig... igår var den på mina skolböcker, tidigare idag satt den på vattenflaskan och nu är den på tangentbordet. Det är helt galet, den bara försvinner och helt plötsligt är den framför näsan på en.



stay away little fellow - my place, your place.

020609


foto: jag

Jag tog tåget ner och mötte lite sött folk. Stek i solen i sisådär fem timmar sedan började E.M.D spela. Och yeah, dom var grymma! Bäst var när de klantade sig, hihi. Mattes stav gick sönder i Baby Goodbye och Erik "ramlade" en gång.
Jag sa till Erik att jag gillade hans fall. Jag tror han uppskattade min vänlighet.



Outfit för dagen
- trasiga strumpbyxor (världens största maska i, ohja)
- oranget långt linne, Gina Tricot
- jeansväst, Lee
- randig kofta, Lindex

off we go...


(en liten sneak peak från modevisningen i fredags)

Nu: Sängen
Imorgon: Liseberg

Ses kanske där!

RSS 2.0