Bloggpaus? Nej. Men en datatekniker, ja tack!




Internet krånglar och allt tar grymt lång tid med att svara på kommentarer, blogga ect. Ladda upp bilder går överhuvudtaget inte, bara att kopiera.
Bloggpaus? Nä, inte då. Jag är en kämpe precis som mitt internet hihi.

Fashion, beep beep.

Pizza och Daim-tårta har precis landat i min mage. Mumma, inte alls fel.

Modevisningen gick bra. Vi blev sminkade av ett par grymt duktiga tjejer, stort cred till er! Frisörerna backade visst ur, men det löste sig fint ändå.
Mycket folk var det också. Men bilder får komma imorgon, jag är så trött och ska bara ta av lösögonfransarna innan jag lägger mig.
Imorgon ska jag upp 07.00, en lördag. Kul. Men vi gör RENT igen, så har du vägarna förbi Borås kom gärna och se oss!




Godnatt!

Hoppas ni drömmer något sött.

torsdag.

Sitter just nu och pluggar inför morgondagens prov och inlämning. Gud, det är så galet mycket de sista veckorna innan avslutningarna!

Jag har varit på diverse modell-möten denna vecka inför morgondagens modevisning på skolan. Det ska bli kul! Är dock nervös över klackarna.


Det här kommer vara jag imorgon, hehe.

Jaja, wish me luck sweetiepies.
Nu kallar Historian återigen på mig =) kisses!


Manamana

Alltså, den senaste ICA-reklamen. Hahaha, den är så kul. Galet kul. Men jag gillar verkligen muppana!





Lättroad? Ohja!

zip it



Mina senaste leggins-älsklingar som jag glömt visa er. Jag älskar dragkedjan!
Från Cubus.

don't mess with me



Ja, jag har problem. Det funkar inte att ladda upp videoklippen på Youtube, jag får panik! Det har ju funkat innan, vad gör jag för fel? Nu testar jag en 14:e gång...

edit 21.00: Okej, nu funkar det visst. Bara att ändra filformatet. Men det tar nog två timmar till innan filmerna är klara.

home sweet home.

Hallå, jag är hemma!


Vilar upp och laddar för en ny skolvecka efter helgens roligheter i Nyköping. Vi tittade på tävlingarna i fredags för att själva tävla internationellt på lördagen. Innan ni hinner fråga; Det gick sådär. Vi slutade som 5:a, hehe, inte sist i alla fall! Men vi hade grymt kul på köpet, så varför vara besviken :-)

Lisa var också där och tävlade, som väntat. Jag kan inte låta bli att beundra henne varje gång, hon är galet söt i verkligheten!


[videoklipp kommer]

cheerleading-tävling, bortrest!


Det blev tyvärr ingen blogging igår, men gårdagen var mycket trevlig. Lektioner till 12, Arenakampen, milkshake, powernap och grillning med "klassen".

Idag åker jag och mitt lag till de övre regionerna i landet och tävlar i Cheerleading Internationella.
Se nu till att hålla era spirit-fingers för mitt lag, så hörs vi på söndag när jag är hemma igen!

Pusspuss!

havet är djupt.



Likheten mellan Katy Perry och Ariels syster i "Lilla sjöjungfrun" är slående, eller hur? Haha, skämt åsido ;-)
Nej nu ska jag ladda batterierna efter en tuff träning (dvs = pastamiddag och slö framför tv:n). Puss

casting

Igår var jag och Ida i Göteborg och gick på casting - precis som många andra av sveriges ungdomar. Till en serie som ska gå parallelt med Andra Avenyn - fast på webben och vid namn "Riverside".
Vi kom dit vid 10.30 och då stod Jonas Bane och höll på att intervjua, Anders var också där.
Efter 4 timmar fick vi komma in på Svt. Då var det bara att lämna papper, ta en nummerlapp och sitta ner och vänta igen. De filmade 4 om 4 i Andra Avenyns f.d boxningsklubb.



Roligt att vara tillbaka igen på Svt och kvinnan som skulle filma min audition sa att hon kände igen mig. "Gud va bra att du varit med innan, då vet du exakt hur det fungerar!"

Somnade 19.30 igår. Det behövdes efter helgens alla prestationer.

Lördag.

Dagen i bilder:





1. Två föreställningar av Rent (gick bra!)
2. Kalas hos kusinerna. Gabriel är en knasboll
3. Grillat at my place

dream and live.

Vaknade på tok för tidigt och tog en dusch, för att komma till skolan och veta att våran röst och rörelse-lektion var inställd. Typiskt. Sovmorgon hade inte suttit fel där!
Dryg dag för övrigt men slutade redan kl 14, då blev det en fika på Café Viskan med Malin. Räksallad, vaniljte och en ännu godare kycklingsallad, mumma! Robin Bengtsson satt också där och åt en sen lunch (ni, vet killen från Idol 2008?)


Klockan 16
hade vi genrep med show-grupperna inför morgondagens premiär-föreställning av Rent. Det gick helt okej och jag känner mig mer och mer taggad. Tror vi kommer bjuda på en bra show, bara elektroniken vill se till att funka.


Svarar på era kommantarer snart,
Puss

faith.


foto: Dan Bush

There' s a rainbow in the sky all the time
Don't be blind
There's a rainbow in the sky all the time
Don't be blind, don't be blind


stress!

Åh, jag känner mig så stressad! Eftersom vi är lediga på tisdagar hade jag tänkt hinna med en massor, men har inte fått gjort ett dyft. Jag har sovit, varit i skolan på stödmatte och tränat cheer.

* äta
* plugga matte
* packa väska
* ta bort gammalt lack, måla nytt
* fixa håret
* ta bort smink
* raka benen
* öva på fiolläxan + musikalen
* sova

Hur ska jag hinna med? Det blir att prioritera matten, hehe, får sitta uppe halva natten om så vill!


just another monday...



En rolig (halv) dagens outfit. Brunt pannband, beige sjal, brungrå väst, vitt linne, svart tröja...

Det finns så galet mycket saker i butikerna just nu som jag vill ha! Apsnygga hattar, bikinis, solglasögon, klänningar/kjolar... give me! Hade man ändå haft pengar, suck.
Köpte dock lite nödvändigt småkrafs till musikalen idag.



Rött läppglans och blått nagellack från Isadora. Billigt och under hundralappen.


Spelning.

Igårkväll/natt var jag på Militärpalatset för att lyssna på Dead by April! Det var galet bra. Jag älskar deras musik till fullo, helt fantastiska är dom på sin "grej".
Efteråt blev det en runda backstage då jag fick prata lite med dem. Jag blir så barnslig vid sådana tillfällen, både fnitter, kort och autografer blev det.




belly.



Magtröjor svämmar över på både asos, topshop, urban outfitters med flera! I love it. Tycker det är apsnyggt till brännan på sommaren, äger en grå men hade gärna klickat hem den med Mimmi ovanför!

colors of the wind.


modell: veruschka von lehndorff

Åkte till skolan för endast en matte-lektion på två timmar idag, kändes smått onödigt. Men det blev i alla fall en trevlig fika med några fina flickor, bland annat Malin och Isabella.
Imorgon ska vi upp tidigt och repa RENT mellan 10 - 13. Och ja, det är tidigt för mig!


Vad har ni för planer i helgen?

torsdag.



Igår firade våran förening 20 år och det var även sommaravslutning för DGFB Flugan. Dock inte för vi i Royal, men en uppvisning blev det =) alltid lika roligt, det är galet hur taggad man blir av publiken!

Idag hade jag engelska nationella på morgonen, gick dock ganska snabbt och kunde ta bussen hem redan vid 11. Sånt gillar vi! *tummen upp*



Dagens i-landsproblem:
Jag orkar inte ställa mig i den kalla duschen. Sen när började lathet gå före freshness?

showtime.

Den årliga galan Costume Institute Gala gick igår av stapeln på The Metropolitan Museum of Art, och kändiseliten var såklart plats. 
Jag tycker Rachels klänning gör henne tillrätta, grymt snygg!







Årets första dopp!

I fredags, 1 maj, tog jag och flickorna årets dopp! Supermysig dag. Åkte runt på Veronicas moppe med en lustig hjälm, fikade på "stranden" och badade i Skallesjön. Dock blev det bara ett dopp, haha, det var lite kallt :o)


sweet dreams.



Har precis spanat in Dreamgirls på tv och ska snart sova. Kul att se Eddie Murphy i den här typen av film!
Nej nu får jag säga godnatt innan jag somnar. Blir otroligt trött av det här underbara vädret! Men visst är det härligt?


Pusspuss.
Hörs imorgon, dröm sött.

Red.



Converse, DNA 599 :-

I like them a lot!

RSS 2.0