Ojsan...

Jag lever!

Ja, nu var det uppklarat :-)

Party in the big city

Ikväll ska jag och min brud se Melodifestivalen i Göteborg - om allt går vägen med tågen vill säga. Det krånglar något oerhört. Sitter på centralen och väntar in en försening. Ha en bra kväll allihopa!

Laddar inför Melodifestivalen...

Idag begav jag mig ut i snön och åkte till Nordstan. Var där i några oerhört trevliga timmar, tack alla som var där och gjorde dagen så bra!

En som var där var Darin. Knä mot knä är trevligt, liksom autograf på armen (haha).
sjuttondefebruari

Idag har jag spenderat eftermiddagen i Göteborg, jag träffade Hanna och shoppade. Jag kunde inte sluta när jag väl börjat! Men jag är nöjd, lite impulsköp blev det... Visar kanske senare! (Sa jag inte det om Stockholmshoppingen också?).

Sedan kollade jag och några fina flickor på film hos Josefin, vi hittade en gammal film som jag och Tanya gjort. Haha. 
Underbart.


what do you call them?

En liten uppföljare till inlägget.
Jag kan inte sluta le, haha, jag älskar Rudolf!


brown balls (eeh)

Frida kom över för att umgås och baka lite. Chokladbollar hade jag föreslagit, men hur dem blev vette jag tusan... Haha, använd hårt margarin - det underlättar i bakandet.Jag fick plocka strössel över hela golvet sedan.

hjärteressTummen upp


ignite

Redan tisdag?

Igår träffade jag Marika i stan, vi åt en sen lunch och sedan åkte jag till träningen. Piggare än vanligt då jag fått sova ut de senaste dagarna. Men fasiken vad svårt det är med all räkning nu när vi håller på att få programmet, koncentrationen måste vara på helspänn.Vitaminwater. Smakat? Ganska god.


J'adoreGulligt ♥
Hoppas alla hade en fin alla hjärtans dag, hur ni än spenderade den.

12 februari

LOV!

Tack för det. Jag ska sova i mängder :-)


The Vampire DiariesVad tyckte ni som såg? Det sög att den krockade med Glee OCH Made in Sweden. Men serien verkar okej, faktiskt.

More stars is falling down

Han var en begåvad man. Vila i frid Mr Alexander McQueen.På tal om
dött dissekerade vi grisorgan imorse. På naturkunskapen.
Blääääääääääääääää.


snowball

Jag blir så trött av den här årstiden, ni får ursäkta den dåliga uppdateringen :-)

Stockholm kommer det en inlägg om när jag laddat över bilderna från kameran, så länge får ni njuta av en bild på dessa underbaringar. En av dem ska snart bli våran, jag är så himla glad!


I'm home!

Tillbaka till vardagen ;-)
Helgen var härlig, bloggar mer om detta under veckan.

Stockholm next

Jag har haft en väldigt givande dag. Träningen gick åt skogen, haha, men jag har varit duktig och skrivit ned vårat program, så nu ska jag öva på räkning osv.
Besöket på Operan är jag så fruktansvärt nöjd över. Vi fick sitta med under dansarnas uppvärmning och jag är både inspirerad och fascinerad :-)Imorgon åker jag till Stockholm och kommer hem sent på söndag. Troligtvis kommer bloggen stå orörd tills dess, men man vet aldrig om det smygs in ett litet inlägg i alla fall.

Ha en bra helg,
Puss

3 Februari

Ledsam kväll igår.Imorgon har vi inga vanliga lektioner, det är yrkesdag och jag har valt dansare (hade skådespelare förra året). Bussen går tidigt till Operan där vi ska gå med balettchefen. Förhoppningsvis hinner jag hem en sväng innan träningen vid halv fem.

Natti!Tack och FarvälEn barndomsvän har försvunnit.

Gamla, underbara, Alice har tagit sitt sista andetag. Jag älskar dig din filur ♥


RSS 2.0