HAPPY HALLOWEEN

Bus eller godis?
Jag är sugen på bus. Kanske för att jag sitter och proppar i mig godis just nu, haha.

I fredags var jag på maskerad-fest. Vi förfestade hos Benjamin och gick sedan till skolan där maskeraden ägde rum - grymt kul kväll. Igår var jag återigen hos Benjamin, temat var troligtvis "zombies" för kvällen var oerhört lam... Men mysig. Jag träffade en ny vän som heter Gösta, det är Benjamins katt.

Jag kommer lägga upp bilder på mina kostymer inom kort! :-)


Jag borde plugga samhäll, men det här är bättre

Darins nya video "Lovekiller" har premiär på Aftonbladet idag. Fantastisk låt och en häftig video, värd att spana in!


purple rain on a purple day

Idag var klassen på föreläsning, Borås Tidning pratade om tryckfrihetslagen (bland annat) och Janne Josefsson var där och föreläste. Jag var så trött så jag knappt kunde hålla upp ögonen, men föreläsningen var intressant. Något som togs upp var bloggar, och vad man borde och inte borde publicera. Det kan ju var och en ta en funderare på; hur vill jag framstå? Text och bild säger mycket.

Kram
ps. Bar ni något lila idag? Jag hade lila trosor, och det får räknas.

Den första snön...

... kom idag. Insane! Jag känner en bladning av upprymdhet, förvåning och motvilja. Min hund kände ren och skär lycka, det var ett tag sen hon fick tassa runt i snö. Hon föddes ju förra vintern, den lilla parveln.

Min fredagkväll

Tittar på Idol och fetar mig i soffan med blåbärsmuffin, grönt te och diverse annat.
Vilket uppsving Linda gjort, jag älskar Iris! Linnea var också tres bien!

Foto: Joel Stockman/TV4
bad excuses

Imorgon är Isabella Löwengrip i stan och håller föreläsning. Hade jag inte haft lektion då hade jag banne me gått dit och lyssnat, för är det någon som har lyckats etablera sig via internet är det hon. Vilken entreprenör!
Och ja, på tal om min egen blogg så får ursäkta den dåliga uppdateringen. Men jag är så trött och det är så mycket i skolan just nu, jag har tre prov den här veckan och det suger att lärarna ska stoppa in allt under vecka 41.

Pyskologi...
Engelska C...
Arbetsmiljö & säkerhet...

Pust.

RSS 2.0