Jag håller med dig, Bruno!Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything

No I ain't gonna comb my hair
Cus I ain't going anywhere
No No No No No No No No No
Oh

A new chapterSnart bär det av.
På söndag flyttar jag!
På måndag börjar terminen!

Yay!
(Jag är så glad)


JAG ÄR BRUNETT!

Oooops.Håret blev väldigt brunt! Inte riktigt min tanke, jag ville bara färga det lite mörkare så att jag slapp den fula utväxten. Nu är håret nästan lika mörkt som det var förra vintern! Men det är väl fint det också, och framför allt, fräscht!

16/8

Jobb, jobb, jobb... kanon. Det behöver jag! Imorgon (eller idag, rättare sagt) ska jag klippa mig och färga om håret! Tjihooo! Innan dess ska jag fika med en kär barndomsvän. Och jobba, som sagt.

Godnatt! ♥

Set the alarm


Idag har på mig min (nya) fina blommiga skjorta.
Och något rött från Make Up Store - nyans: alarm.

Jag råkade tappa mitt läppstift på bussen till Göteborg häromdagen, haha, åh vad jag blev sur! Som tur var rullade det fram när bussen parkerade och jag kunde förnöjt plocka upp det.


Du käre lille snickebo...

Idag fikade jag och Josse på Café Viskan, we got some white sugaaaar! Hehe. Efter det åkte Erika och jag till Parkteatern och tittade när Hugo (Emil) och Mimmi (Emils mamma) spelade "Den där Emil". De var väldigt duktiga och både jag och Erika blev oerhört stolta över våra fina vänner!

För att köpa biljetter gå in på www.ticnet.se, de gör några föreställningar till!(Bild: Kultkompaniet)

NERDZ

Vad tycker ni om mina nya brillor? Jag behövde nya eftersom jag har bytt styrka och mina gamla bågar har blivit utslitna. Jag rådiggar dem, det är nästan så jag vill använda dem 24/7. Men faktum kvarstår: livet är bekvämare med linser!


Tystnad, tagning och kamera

Blä, jag luktar rök. Borde egentligen slänga mig i duschen men vet inte om jag orkar. Hehe. Det var väldigt roligt att spela in efterfest-scenerna till "Musiken tog oskulden"! Jag som älskar att festa och vara lite galen på dansgolvet kunde nu leva ut mina vilda fantasier. Ärligt talat skulle jag nog inte ha dansat så hemma i lilla Borås men på film är det inga problem. You know, it's just acting. Det var inte Madeleine som klängde och dansade med en bira i näven, det var... Emma. Ja, Emma döpte jag henne till. Jag gillar ju inte ens öl.

Tyvärr har jag ingen bild att visa, fick skitsnygga kläder av kostymörena. Jag ville inget hellre än att smuggla ner kläderna i min väska, haha. Det var grunge, rockigt och underbart!Här är en bild på lokalen i alla fall. Jag säger bara m-a-r-v-e-l-o-u-s!

Nu har jag arbetat klart för idag

Vindruvor + choklad + mys i soffan = UNDERBART!

Morgondagen kommer jag att spendera i Göteborg. Jag ska medverka som statist i filmen "Musiken tog oskulden". Helt ideelt men väldigt kul ändå! Dessutom kommer jag att få spöka ut mig lite (hihihihi)... ska ta en bild imorgon så ni får se!

/ M


Inspiration

Sitter och kikar på Lookbook och mina ögon faller genast på snygga Ebba Zingmark.
Spana in håret, spana in kläderna - it's to die for.


Ord och bildkonst

Godmorgon, sunshines.

Sitter fortfarande i pjamas, ska snart byta om och gå ut med hunden. Sedan ska jag till stan och göra lite ärenden (förhoppningsvis) innan jag åker till jobbet. Det är så segt att jobba på kvällen, fem timmar känns som tio - minst! Haha. Ha en fantastisk dag!(Foto: Thomas Holmqvist)


Spring i benen

Jag vill åka till Stockholm Fashion Week. Jag vill åka till Stockholm Fashion Week. Jag vill åka till Stockholm Fashion Week. Jag vill åka till Stockholm Fashion Week. Jag vill åka till Stockholm Fashion Week.

Har jag sagt att jag vill åka till Stockholm Fashion Week?


8 augusti

Hum hum... Jag borde kanske lägga mig snart, jag vill inte sova bort hela morgondagen. Särskilt inte med tanke på att jag jobbar kväll imorgon. Jag ska bara göra någraaaa saker först.

Om 12 dagar börjar jag mitt nya liv. Hihi. Det ska bli spännande! OCH KUL! Jag har börjat packa, det är lika bra att börja i tid så de sista dagarna innan färden inte blir stressig.Puss och kram!
(Don't let the bedbugs bite you)


up were they walk, up were they run, up when they stay all day in the sun

Varberg var härligt! Gudskelov hade vi tur med vädret så jag var för det mesta ute och roade mig, vår husvagn är så trång att man får cellskräck om man är där inne en längre stund. Annars är vår vagn väldigt fin men jag börjar bli LITE trött på att campa och det är väl inte så konstigt när man har gjort det varje sommar i typ tolv år.

Hur som helst; jag satt mycket på klipporna och bara stirrade ut över havet, det var så vackert. Jag kände mig som Ariel i Lilla Sjöjungfrun när jag satt där för mig själv och filosoferade. Jag läste och skrev en del också. En kväll bytte jag klipporna mot stranden, då slog jag mig ner i den mjuka sanden och tittade när solen gick ner. Fantatiskt!
RSS 2.0