brown leather

Mitt paket från asos.com kom på posten idag.
Kolla vilken tjusig ask de låg i!
Och innehållet, då?
Ett passfodral och en bagagebricka. Kommer bli perfekta till NY!


Amazing

Sunset Boulavard på Operan var MAGNIFIK. Rekommenderas varmt!
Hade förövrigt en väldigt trevlig kväll. Innan föreställningen gick vi (Kulturskolan) en rundvandring på operan och därefter var det bara att bänka sig på första parkett.

Bilder: sv.opera.se


27 januari

Skola. Fiol. Jobb. Dans. Plugg... Åh, det där sista kunde jag lätt ha strukit men har man prov så har man! Bara att bita ihop.
Godnatt mina fina!

/ M

kul som i kultur

Åker till Göteborg för att se Sunset Boulevard imorgon. Kommer bli awesommmme!


joy

Blev man inte bara så GLAD när man såg Pernilla August hålla sitt tal på Guldbaggegalan? Ögonen blev lite fuktiga när hon läste upp e-mailet, men hennes fumlighet var så äkta och fin. Härligt med glada vinnare! 


my weekend

Hade fullt upp hela helgen så uppdaterar nu istället. I lördags åkte jag skridskor med min vän Kien - HUR kul som helst! Vi åkte oavbrutet i två timmar. Jag tror bestämt vi har en framtid i hockey-landslaget! På söndagen åkte vi till Göteborg, det blev shopping, god mat och teater.
Åkte dubbeldäckarn till Göteborg, lyckades kirra platserna längst fram på hemvägen:)Åh jag är så dålig på att hålla bloggen a jour! Skäms på mig.

Idag började jag skolan igen, är nu inne på slutspurten av min gymnasietid! Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det faktumet, jag tror det blir båda... En slags skrattgråt, men en lycklig sådan. Tycker dock om min klass väldigt mycket och jag vet att jag kommer sakna dem i höst!


i'm in the club

Har bakat köttbullar och putsat skor idag. Haha, duktig tjej va? Jag gillar att laga mat, borde göra det oftare!
Men nu blir'e Glee.


fjärdejanuari

Trött tjej! Jobbat i dagarna två nu och ska jobba imorgon också - jag gillar't! Har dessutom fått klart det där jekla skolarbetet i scenisk produktion nu också. Sweeeeet.
Hoppas alla hade en fantastisk start på 2011!


RSS 2.0