djungelpatrullenShoppade med Hanna förra söndagen och fick med mig det här vackra halsbandet från Bik Bok. Djungel-feveeer!
Kostade typ 80 kr.


great stuff

Min lördagkväll =Grönsaksdipp + I Rymden Finns Inga Känslor

Det blir ett stort hjärta på det! ♥


gunshot

En vacker donna (Dada S) la upp dessa bilder på lookbook.nu igår och jag dog lite när jag såg hennes skor. Coco Chanel. Så fruktansvärt coola, jag vill ha ett par likadana nuuuuu!


tre elefanter balanserade

Indiskas nya kollektion.

Så himla söt! Jag ska nog köpa den lilla skålen.

poppis, ellä?Heja Eric Saade!
Jag önskar dig all lycka till i Eurovision. Tjejerna kommer falla som käglor, ditt lilla charmtroll. Om alla slår dövörat till och inte lyssnar på texten (ärligt talat, är den inte lite mesig?) kommer du säkert kamma hem höga poäng.

Själv föll jag för Oh my god - Moniker.
Sköööön låt!


åttondemars

Firar internationella kvinnodagen med att äta en riktigt fet semla.
Gott! Men det blev ingen mandelmassa, jag fuskar och köper med sylt istället.

picture good times

Två bilder från helgen som Mallan tog:


Hos fina Josefin som fyllde hela 19 år! Jag är inte riktigt säker på vad jag ska göra med min hand här.
"Knock knock, who's there?"


På PULS


För alla teaterapor...

Jag har hittat en fantastisk bok på rean - "Teaterlexikon". Den beskriver olika former av teater och det bästa med den är de fantastiska illustrationerna. Jag funderar på att trycka upp en på väggen, de är så charmiga haha!
what's going onI veckan var jag på ansiktsbehandling på Helens Beauty Center. Jag har aldrig varit på det förut men upplevde att min hy skrek efter det, haha. Det var jätteskönt och min hudterapeut var fantastisk. Hon plockade brynen efter mina önskemål och jag blev väldigt nöjd. Mina bryn växer väldigt snabbt men jag tycker inte om när de blir för smalt plockade, låt håret växa vänner! :-) 

Helgen gick snabbt. I fredags var det mingel på skolan och lördagen började med frukost på stan. Sedan gick jag och Kien och såg på repitionen av Körsbärsträdgården och kvällen avslutades med fest.
Idag ska jag ladda om batterierna och göra lite nytta - imorgon börjar en ny vecka fylld med nya möjligheter!


When will my life begin?

I söndags var jag och min syster på bio och såg "Trassel". Jag visste att jag skulle älska den redan innan - det är ju förböven Disney vi pratar om! De gör alltid bra filmer. Karaktärerna var klockrena, skämten roliga, sångerna var bra och berättelsen föll mig helt i smaken. Det är dock lite synd att det är Disneys sista (!) prinsess-film. Hur som helst - jag avgudade "Trassel" och jag grät i floder. Till er som inte har sett den tycker jag att ni borde gå och göra det! Och se den i 3D! Det gjorde tyvärr inte jag, men jag tror att det hade blivit en ännu bättre upplevelse då.Nu lyssnar jag på soundtracket om och om och om och om igen! Om jag ska säga något negativt så är det synd att Finn bara sjöng en låt i hela filmen (Måns och Molly gjorde förövrigt ett jättebra jobb som rösterna till Finn och Rapunzel).

RSS 2.0