6 dagar kvar...

På tisdag är det bal! Idag hämtade jag ut min klänning som har justerats, den hade bland annat sytts in och gjorts lite kortare. Jag är supernöjd!

På tal om bal bjussar jag på en bild från modevisningen på Almås. Vi gjorde tre visningar förra veckan och återigen hade vi på oss Anna Åkessons vackra skapelser. Smyckena var från smyckesboxen.seCreamKien och jag samtalade över en bit mat (och dessert. Efter mycket om och men beslutade vi oss för att ta lite i alla fall). Jensen's Bofhus kan sina grejer!


"roadtrip"

Bilder från Fridhem:


Påväg till Svalöv


Fridhem


På kvällen tittade vi på teatertvåornas fantastiska föreställning "Massakerlekar"...

Det var fyra roliga och krävande dagar. Vi sov i sovsäckar på ett trägolv en bit ifrån skolan och jag däckade i säng varje kväll. Jag kände mig så utmattad! Min kropp skakade av adrenalin och nervositet. Det var många sökande och luften vibrerade, både på skolan och på hotellet. Jag lärde känna många fina människor som jag delade både skratt och tårar med de kommande dagarna. Jag fick ett väldigt bra intryck av skolan, eleverna och lärarna. Fantastiskt. Jag är så glad att jag lyckades ta mig igenom alla proven, i höst ska jag tillbaka och jag längtar redan ner till lilla Svalöv.

22 maj

Idag blev det Camp Active med brudarna. Galet kul! Men jag börjar redan känna hur träningsvärken och stelheten kommer krypande... hehe.

Förövrigt har jag precis gjort klart min allra sista inlämning i gymnasiet - det känns förträffligt bra!

Jag kom in!

I söndags åkte jag ner till Skåne för att göra intagningsprovet till teaterlinjen på Fridhems Folkhögskola. Gissa vad? Jag kom in! När jag satt på tåget hem igår fick jag ett glatt samtal av en vän som sett listan på deras hemsida - och där stod mitt namn med. Galet - jag är så gladgladglad.


counting down

Idag var jag på Brides&Beauties och lämnade in min balklänning som ska sys in och kortas. Jag längtar så himla mycket tills den är färdig så jag får prova den så som den ska vara!

Det är mindre än en månad kvar i skolan nu. EN MÅNAD. MINDRE.
It's crazy man, wonderful, but still crazy.
Åh jag kommer att sakna en massa saker!


p som i politik

Dags för omval! Har ni röstat? Jag som inte var myndig när valet ägde rum i höstas har äntligen fått min revansch, hehehe! Passande nog kommer Björn Kjellmans nya rulle ut i dagarna, "Fyra år till", som är en politisk komedi. För ungefär ett år sen var jag på inspelningen i Mölndal och medverkade som statist, blev så nyfiken på slutresultatet att jag bestämde mig för att hyra filmen.Fint, hehe.
Men scenen när vi satt och sjöng var ändå roligast. Filmen öppnas föressten med den scenen - "Liberaler, känner det är nån'ting på gång! Liberaler... lalala".


cookies with chocolateFredagsmys med Marika. Kakor och cider hemma hos hennes faster. Så lekte vi även en stund med lilla Myra - så himla gullig! Barn är fantastiska.


1 maj


(en bild från gårdagens partajande)

Nu ska jag se på film och ladda inför skola och jobb imorgon.
Det blir "V for Vendetta" som jag ännu inte hunnit med att se.
Jag måste medge att jag har blivit ett Natalie Portman-fan sen jag såg henne i Black Swan.

Ha en bra kväll!
xoxo


look out, wet dog comin' through!

Vi badade Nelly!

Hahaha.


Modeller äter visst choklad!

Jag och Natalie gick modeller på Almåsgymnasiet i fredags. Vår vän Anna hade sytt två vackra klänningar som vi visade upp. Även fast jag älskar min skola fick jag ett väldigt bra intryck av Almåsgymnasiet, jag har bara varit där och tränat cheerleading innan men nu befann jag mig i skolan under lektionstid. Eleverna och lärarna verkade schyssta och maten... MATEN. Den var gudomlig! Dom hade slagit upp partytält på gräset, solen sken och man hämtade mat från en buffé. Eleverna är minnsan duktiga på att laga mat där!Den här bakelsen var supergod med brownies, mousse, vit choklad och jordgubbar.


TRÖTT BRUD

Det har varit så mycket i skolan att jag inte har hunnit med att blogga om mitt liv. Idag är det 1 maj och nu närmar sig studenten med stormsteg. Det är inte mycket kvar nu, av varken dagar eller läxor. Något prov här och där bara!

Det som har hänt senast:
Hanna var här och vi spenderade två fina dagar tillsammans och gick på konsert (E.M.D, host!)
Det har varit Kulturvecka på skolan (det vill säga - massor av aktiviteter och festande).
Modevisning

Jag känner att jag måste ta det lugnt med festandet, igår fyllde Sebastian år och då blev det ännu mer party. Men jäklar vad kul vi hade! Bilder från veckorna kommer.


RSS 2.0