Darin och första advent.



Igår var jag i Göteborg med familjen. Vi skulle åka till Allum Köpcentrum men hamnade någonstans mitt ute i ödemarken, en liten håla i Göteborg med förfallna affärer. - Ursäkta, är det här Allum Köpcentrum? Nehe inte, okej.

Men vi hittade rätt tillslut! Första gången jag var där, mycket härliga affärer. Amy Diamond hade tydligen varit där någon timme tidigare och snart skulle Darin uppträdda. Träffade faktiskt en kompis där som också skulle se han, kul! Darin var förövrigt fantastisk bra, han sjöng sin singel Breathing Your Love och en annan låt, Karma.
Därefter var det signering, haha, ja jag gick två gånger för jag glömde ta en autograf till en väninna :-)
Darin var supertrevlig, två kramar hann vi med och han frågade om jag var från Göteborg. Jag berättade om att jag skulle på slutaudition till Körslaget nästa vecka, så frågade jag hur det var med hans flygrädsla och han frågade vad jag tyckte om hans skiva och sa att jag hade bra smak! Haha, söting :-)


Idag är det föressten  första advent!
Inte alls långt kvar till jul nu, så mysigt.

let's bring it.

Idag har det varit en ganska lugn dag. En lektion i skolan, sedan var det en sväng på stan med Michelle och därefter träffade jag laget. Det var julavslutning / uppvisning med cheerleadingen nu på kvällen!
Och det gick bra! Det kändes grymt att få göra programmet för publik, dock tappade vi lite i de två sista byggen. Men vi fixar det tills på DM! =)

 
Fler bilder kanske kommer. Nej nu ska jag titta på någon film med familjen och ta det lugnt. Kisses!

shadows.




















with the dizzy old look like a wind in my hair
I'm gonna run, run in circles

look at the sky and show me the colors.



Fick i uppgift i svenskan att läsa den här boken, "Flyga Drake". Har ni läst den? Om inte så rekommenderar jag den varmt, utspelar sig i afghanistan. Mycket spännande! Såg den även på bio idag med klassen, därefter blev det lunch på donken och sedan lite teater, sångpedagog, engelska och cheerleading. I love Tuesdays.

Tipsa gärna om eran favoritbok! Skulle vara kul att höra vad ni gillar för böcker :-)

november days.




första snön,
julmusik på stan,
varm choklad på Expresso House,
cheerleader-träning, sångpedagog och förlovningsfest hos Joakim och Sandra.


Några ord att sammanfatta mina senaste dagar med.

Black Retro.



                                                                                   
Kate Moss är cool.

Paket.

Igår kom det hem ett litet paket på posten! Fick reda på att jag vunnit en tävling och vann en goodie-bag från SonyBMG. Haha, men tycker faktiskt det var jätteroligt! :-)





Här ser ni innehållet! Några singlar, skivor, nyckelband och nyckelring.



Snart är det helg. Puss på det.

Ocean Mist.



Köpte en saltvattenspray för ett tag sen, Proffs. 40 freaking enkronor. Billigt och bra, och tycker dessutom håret för en härlig känsla efter att jag använt denna. Luktar fräsht gör det ju också :-) Bara ett litet tips.

Härlig skoldag med dans och teater. Jag och några kompisar skämde ut oss rejält i aulan senare på dagen, men det ska vi inte prata om haha! Dör lite när jag tänker på det.
Nu ska jag plugga. Wish me luck. Kisses

Söndag.

Idag hade jag och resten av mitt lag en myskväll. Vi var hos tränare Elin och tittade på SM-filmen, hade frågesport och diskuterade vad vi ska ha för smink och frisyr på uppvisningen och DM. Jag tor det kommer bli grymt! Mindre än två veckor kvar nu.



Nu ska jag sussa gott! Bjuder på en vacker höst bild på Gemma Ward.
Kan behövas så här i mörkret.

Veckan som gått... Adam Tensta, sånglektion och Andra Avenyn.

Jag känner att min uppdatering inte har varit den bästa, förlåt!

I veckan har jag mest varit i skolan, tränat och allt det vanliga. Adam Tensta var i aulan i tisdags och hade en spelning, det var grymt! Smet ifrån lektionen tillsammans med några kompisar och sjöng med i låtar som "My cool" och "Do I look like I sell drugs".
Var också och träffade en sångpedagog i torsdags, en fantastisk tjej som hjälpte mig med sången. Lite nervöst var det allt men kände att jag verkligen att det gjorde nytta.



I torsdagens avsnitt av Andra Avenyn. Var det någon som tittade? Folk har kommit fram och sagt att dom såg mig, så några var det ju i alla fall :-)

zero to hero.

Titta vilken nördig t-shirt jag köpte idag, I just love it! Batman-tryck, 129 kr, Kapphal (killavdelningen). Köpte den också i en storlek förstor så den går att vika upp ärmarna till.




It's all about the look.

Flopp på H&M:s röda matta...



... den titeln får tyvärr Mena Suvari ta. Allt känns bara så felkombinerat. Prickig klänning (prickigt?!) och matchande skor med öppen tå, njaaee. Det svarta halsbandet kunde hon också ha skippat.

Flipp på H&M:s röda matta....



... chica Mischa Barton var där och vimlade och shoppade med de andra inbjudna gästerna. Hon är cool, kör sitt eget race och lyckas rätt bra tycker jag! Dock kunde hon ha bytt ut skorna och även sin jacka hon hade (som hon tack och lov tagit av sig på den här bilden).


keep me warm.

bild till artikeln
(bild: stockholmstreetstyle)

Jag funderar på att köpa mig en pälsjacka, vad tror ni om det? Självklart inte en äkta, det finns ju så fina fuskpälsar ute nu i butikerna! Sett en schysst på H&M för ca 400 kr. Vad säger ni, ska jag slå till?

Celebrate love.

Här hemma har vi firat i dagarna två nu! Igår var det inte helt förvånande Fars Dag. Hoppas ni alla tog hand om era pappor extra mkt :-) själv fick min pappa en svart väst från H&M, mycket klädsam.

Och idag är det alltså min kära mamma som vi firar! Hon fyller år idag (den 10:e november) och vi har nu ett stillsamt firande här hemma med lite paket och fika.




Grattis mami! ♥

my world, my life and just me.

Jag har blivit utmanad av Caroline.

Regler: Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.




1. Jag är cheerleader, men kan inte hjula (I'm working on it).
2. Måns Zelmerlöw har suttit i min bil
5. Jag har en förkärlek till rosetter
4. Jag är lite paranoid och pedant av mig
5. Jag är född i Göteborg.
6. Vanilj är min favoritdoft har det på nästan allt
7. Det var min vän Cybelé som fick mig att börja blogga då hon skaffat en och tyckte att jag också skulle göra det (och efter mycket tjat skapade jag min älskade Chocolate Chic)


Jag utmanar: Alla som vill. Hanna, Cybele, Josse.... några fler kanske? :-) kom igen nu!

Tant Grön.




Besökte Tant Grön med J efter skolan. Lite mat, plugg, fika och plugg igen.

Vi har nämligen ett arbete som ska vara inne idag. Hann dock inte klart trots allt så får nu sitta och försöka fixa det sista. Min kära far var föressten med som statist i Andra Avenyn igår (torsdagens avsnitt), syntes ganska bra tycker jag allt.
Nej nu måste jag fortsätta, p u s s.

Presidentval.



Idag skrevs det historia. Obama blev president, USA:s första svarta president. Härligt! Känns som något ur tv-serien "24". Kanske kan det bli just en "change" nu när han är i makten? Hoppas på det!
God bless you, Obama. Styr USA med godhet och vishet nu :-)

thai-mat
, Phsyco, Chicago och dans i massor, några ord om min dag. Hoppas ni mår bra!

sinner or a saint.

Kolla, jag är med i Karin Olofssons blogg. Fick nog den största bilden i Halloween-kollaget, så roligt =) bilden är alltså på mig utklädd som ängel (den jag hade i några inlägg under).

Är alltså med i Halloween-tävlingen som blogg.se annonserade om för ett tag sen. Ni röstar dock inte på Karins blogg om vem som ska vinna utan på en enskild, ska jag skicka länk tro? Vet inte om jag orkar lägga tid, kommer nog sannerligen inte vinna ändå men en kul gej är det ju!



Nu ska jag plugga lite och packa. Musikal imorgon också. Föressten så är det en månad kvar innan det är slutaudition på Körslaget. Spännande!
Godnatt sweeties.


Schema.

Imorgon är det presidentval, något som jag har intresserat mig ganska mycket för. Jag tror och hoppas på att Obama vinner, verkar vara en bra människa och ledare =)
Men allt kan hända, får vänta och se vad som händer.



09:20 Dans
12:00 Lunch
12:50 Teater
14:15 Engelska
16.00 Cheerleading

Mitt schema för morgondagen. Ganska soft va?
Bloggar mer när jag är hemma igen! Ska vara på lite kommentarer då också.
Nu däremot ska jag plugga repliker som jag har i läxa tills imorgon.


Ni är bra. ♥

miss invisible.

Förlåt, min uppdatering har inte varit den bästa. Kom hem sent igår efter att jag varit på en Halloween-fest (ja, min tredje haha!) så jag hann inte skriva något då.

Idag är det säkert många som har sin sista lovdag, precis som jag. Jag har spenderat den med att träna, städa, titta på tv. Och nu ska jag ladda över de sista låtarna på iPoden. Kan föressten bjussa er på en låt med fantatiska Marie Digby. Värd att lyssna på!



Hörs imorgon, kisses.

Fridaynight.


Tacos, Halloween-bus, Ben&Jerry's, Idol, Pizza, The Happening


Några ord att sammanfatta min kväll med. Är det fredag så är det ;-) i och för sig gick aldrig jag på bus, med ungar var här och knackade på kan jag säga! De fick lite godis, brukar aldrig säga bus. Men undrar vad de skulle hitta på? Inte värt att testa hehe!

Happy Halloween, sweeties.

RSS 2.0