Resumé av 2008.


Okej, här kommer ett sista inlägg på 2008.

Jag blickar tillbaka nu, 6 timmar innan tolv-slaget, och inser vilka händelserika månader det har varit!
Jag har haft både uppgångar och nedgångar. Två individer jag älskade dog och det gjorde så ont. Det blev ett halvår av förvirring, jag mådde inte helt bra psykiskt men återhämtade mig ganska snabbt och blickade frammåt.
Jag gick ut högstadiet och började gymnasiet. En del av mina gamla vänner försvann, men en del höll sig kvar och jag fann nya, helt underbara. Just människor är något som jag träffat väldigt mycket under 2008, personer som har gjort intryck i mitt liv.
Jag har vuxit som person och jag har utvecklats. 2008 blev ett år av erfarenhet! Jag lärde mig så mycket nya saker, jag samlade kunskap och fattade många egna beslut. Saker som jag länge velat göra tog jag tag i och gjorde, vilket jag idag är tacksam över.

Tack till er läsare som har förgyllat mitt år genom att läsa min blogg och kommenterat. Ni är underbara hela bunten. Och tack till mina älsklingar som anske läser det här. Pussar!



GOTT NYTT ÅR!
Nu välkommnar vi år 2009 och tar nya friska tag.

edit 01.01.09: hm.... varför syns inte kommentarerna?

Put your records on.

I paketet låg det...


T-shirt, Deftones.


Pannband / tiara

T-shirten är herr, men tycker den är grymt snygg. Lite uppvikta ärmar så gör det susen!
Tiaran ska jag bära på fest, underbar i rätta sagan om ringen-vibbar.


Försenad julklapp x2

Idag kom en överraskning på posten! En försenad julklapp. Passar bra nu när snön äntligen har kommit hit till Borås. I alla fall här ute på vischan hehe.



Vad paketet innehöll? Mycket syrrans saker. Men kör en "cliff hanger" och visar er senare! ;)

Måndag.



Kofta, Gina Tricot (ny!)
Jeans, Lindex
Väska, mammas

Visst är koftan helmysig? I love it!


Tack för alla grattis-hälsningar! Jag hade en trevlig födelsedag igår. Lite slapp, men jaja =) tårtfrukost blev det i alla fall och halva släkten stod i dörren redan innan klockan 12. Fick mest pengar, så ska shoppa shoppa shoppaaaa.

Happy Birthday to me!



Whohooo,
Idag fyller jag 16 år! Äntligen.
Nu kan man börja övningsköra =) puss på dig syrran också!

Tomtens gåvor..



Några av alla snyggingar jag fick i julklapp. Apcoola hörlurar ifrån Skullcandy och armband ifrån cocoo.se. Tack Cocoo för den söta lilla God Jul-hälsningen också hihi =)

Juldagen.

Ho ho ho, visst känns det alltid lite tomt den 25:e? Jag hade i alla fall en mysig julafton igår med släkten! De var här och åt stort julbord med oss, sedan tittade på vi på Kalle Anka tillsammans och därefter gick de hem till sig. Kvar var våran farbror och jag och syrran fick agera tomtar som vanligt. Julklappsutdelning och mys framför tv:n. Sedan somnade jag till Armaggeddon.




Bilder på vad jag fick kommer imorgon!
Hade ni en bra julafton?

Nu ska jag sova, sedan upp och blanda mig bland alla rea-galna människor i stan imorgon.


we wish you a merry little christmas...

God Jul, allihopa! Jag är frisk från influensan och har mest vilat, men i måndags handlade jag klart alla julklappar och igår var jag i Nordstan med en vän, om det var någon som såg mig flänga runt där. Supertrevligt i alla fall.
Nu har jag nyss ätit morgongröten och tittar på tv, gästerna kommer senare =)

Puss på er.


Isabella och jag gjorde pepparkakshus haha, inte det bästa men helt okej!


Vi klädde julgranen i fredags, den är helt fantastiskt med allt silver (och mina polkagrisar).


Ta hand om er och era nära, och se till att det blir en jul med mycket glädje och kärlek

Soon in touch.

Tar en tillfällig bloggpaus p.g.a sjukdom; hög feber och halsont. Typiskt va? Lagom till jullovet :p men jag lovar att blogga igen när jag är frisk. Orkar inte göra något annat än ligga i sängen och titta på julfimer just nu. Tack för att ni kommenterar. Massa kärlek



Liseberg.



Gårdagens låt:
All I Want for Christmas - Darin
Gårdagens tråkigaste: Bristen på snö
Gårdagens roligaste: På Lottas allsång när Darin skulle sitta upp i den höga fotöljen som fanns på scenen haha. Vilken syn. Och när han letade efter Lotta var underhållande.
Gårdagens bästa:
Vännerna!
Gårdagens mysigaste: Alla julllåtar!



Lät som en toppen dag, va? It was! Träffade lite kompisar där och lyssnade på Lottas allsång. Gäster var bland andra Darin och Cyndee. Cyndee, wow vilken röst den kvinnan har! Gospel-kören var härlig också.


--------------------------------------------------
Ny vecka. Skolavslutning på torsdag.


 




Update: Nu ska det funka att kommentera inlägget igen ;-)

13 December.

Sankta Lucia !





Fick ett smärre ryck igår och bestämde i sista minuten att jag, Josefin och Sophia skulle på fest. Men orkade inte ens gå in för det dåliga draget. Det blev att vi sprang runt som fånar i stan, åkte på skridsko-banan, tog en nattrunda till McDonalds och frös i kylan. Blev inbjudna på en fest av kille som hängde ut genom ett fönster men tackade nej.

Idag har jag julklappsshoppat med min vän E och imorgon blir det Liseberg! Räkna med sent inlägg.

Lucia, fredag och snö.

Hej snyggingar,
sitter i skolan. Hade sovmorgon idag men valde att strunta i den, kunde ju inte missa lucia-tåget i aulan =) det var faktiskt jättefint, och någon liten lussekatt slank ner mitt i allt mys.
Idag har jag bara två lektioner, så ska snart sluta och sedan lämna tillbaka lite julklappar och kanske köpa några.
Vi hörs när jag är hemma!

Puss ♥


Frost.

Jag har lite kommenterar att svara på hehe :-) jag vet, forgive me. Ska svara på dem imorgon! Tack för era söta ord. Det värmer nu i vinterkylan.
På tal om det började jag handla julklappar idag! Superkul, jag älskar att köpa presenter till andra.
Håller föressten på att fixa lite i bloggen, rensa och trixa. Om ni ville veta.

Matte-prov imorgon. Lovely hehe.



bild: fashionmodeldirectory


7 December.



Julmarknad, clementiner, julskinka, mandlar, julmusik och en tänd brasa ♥ 
      några härliga ord att sammanfatta
min helg med.

I fredags hade jag dessutom en trevlig kväll med några söta små flickor! Hitta Nemo och Idol för hela slanten. Mys. Men snart får banne me snön komma igen ;-)
Trevlig 2:a advent!

Uppdatering - Körslaget.



I torsdags var "the big day" som jag sa. Det var audition för Körslaget.
Jag och Michelle tog ledigt från sista lektionen och gick bort till Kulturhuset som ligger precis brevid skolan. Tv4-människor sprang omkring överallt och vi fick sitta ner. Efter ett tag kom Magnus Carlsson jäktandes med sin mobil, sa hej och skyndade vidare.
Vi var dock tvugna att gå ut, för de skulle stänga dörrarna och ville hellre ha kön utanför. Sagt och gjort, vi ställde oss i kylan och började en lång väntan. Kön blev längre och längre och då och då kom kamera-människor och filmade lite. Magnus visade sig också ibland, ställde sig framför kön och posade. Gav lite snabba intervjuer. Sedan ställde Magnus sig i dörröppningen och ropade att vi var välkommna in.

Vi kom in i värmen och skrev in oss. Eftersom vi redan gått vidare en gång skulle vi meddela en speciell människa att vi kommit, och därefter fick vi sitta ner och vänta igen. Timmen gick, vi laddade upp och sjöng och drack vatten. Magnus kom med sitt tv4-team och filmade, ställde lite frågor ect.
Sedan var det dags. De 20 första ropades ner, och vi fick sitta utanför auditionsrummet en stund. 4 om 4 gick in i taget. En producent kom och gav lite intruktioner till oss, "inte titta in i kameran" "gå till vänster innanför dörrarna" "stanna framför den streckade linjen".
Jag hade sjukt svårt att välja låtar, men valde till slut en låt av Alicia Keys. När det väl var min tur att sjunga gick det inte alls bra, glömde helt av hur melodin gick till låten och fick improvisera och nynna lite. "Oj förlåt, jag TROR (underdrift) jag tappade bort melodin lite" "nej men det är lugnt" sa Magnus och log.
Inga falska toner blev det inte, men ett ganska misslyckat låtval. Kom tyvärr inte med i kören, men det gjorde tre andra bekanta till mig. Bland annat söta Matilda som är kompis med Malin. Men det visste vi alla att hon skulle göra :-)
Blev dock lite förvånad över hur en del kom med i kören och andra inte, Michelle som sjunger så fint gick inte vidare första omgången och en kille som satt bakom oss kom inte med. Ni skulle hört hur han spelade och sjöng, grymt!
Men det var en otroligt kul dag med mycket glädje och sång, och jag är så stolt över alla mina tjejer! De är så bra hela bunten (ni vet vilka ni är). Nu ska vi sitta bänkade varje fredag och heja fram våran Borås-kör,

Love M ♥


(Evelina och Michelle. Evelina kom förörvrigt med i kören!! Grattis)

(Magnus Carlsson var på glatt humör)

Fler bilder kommer inom kort!

Onsdag.

Förlåt för min otroligt dåliga uppdatering! Jag har haft så mycket med läxor och sång den senaste tiden. Svårt att hinna med allt, därför har bloggen få blivit lite lidande. Jag skulle kunna ta en bloggpaus men vill inte, kommer ändå inte kunna hålla mig ifrån bloggen. Så det är bättre att det kommer inlägg, men lite då och då. Ha överseende! Och tack för era kommentarer, ni är så fina.

Imorgon händer det grejer! En del vet kanske. Jag uppdaterar er så snart jag kan. Pussar.

behind those pretty walls.



Första December. Det betyder att inräkningen till julafton kan börja! Dessutom får man ta första ckokladen i kalendern...
(Hahaha, min mamma köpte en med Törnrosa och Askungen på! Lite gammal för det kanske, men sött ändå!)

RSS 2.0