flowers to the world.

Har suttit ute i solen och läst lite tidningar. Det blev att jag tog fram Sofies Mode som jag inte hunnit läsa ordentligt. Tycker det är roligt att läsa Katrin Schulmas sida då hon skriver så klokrent men en grej fick mig att fundera lite. Hon skrev att hon trodde att blommigt redan var passé. Blommigt? Nu? Nejnej, satsa absolut på en blommig klänning eller kjol i sommar! Så somrigt och romantiskt som det bara kan bli. Dessutom kan du ju alltid matcha med skinnjacka eller jeansjacka om du tycker det blir för "sött".



Tummen upp för blommigt!


Lördag

Lördag och det är helg, underbart! Har precis ätit middag med min kära mormor som är här. Hon är på besök och ska stanna i några veckor, har inte träffat henne på ett år så det är kul!
Nu hör jag henne tjata om att min mamma ser för smal ut. Haha, men så är det med mammor! De gilar att bry sig och visst är det härligt?

Nu ska jag ut i solen!
Puss



Shopaholic

Jag uppdaterade min sommargarderob lite tidigare idag och här plaggen jag köpte:

    

Det är ett linne men funkar faktiskt som en kortare klänning också! Så snygg till bännan i sommar!



Sött som socker!
Tuggummiask "Shopaholic" och en rosa sovmask "SSShhh... sleep in progress"

cute cake

Underbart väder! Tog en fika med min vän Sophia på ett café i stan. Vi satt på uteserveringen och bara njöt av vädret och våra små godsaker.
Passade också på att shoppa lite, visar er vad jag köpte sen!


Home Sweet Home

Nu är jag hemma! Men vår lärare var så snäll att hon lät oss få sovmorgon idag, så jag har bara haft två lektioner nu på morgonen.

Klassresan var kanon! Det var supermysigt att övernatta i det lilla församlingshemmet och vi hade två jättetrevliga dagar med brännboll, säckhoppning, bad och tipspromenad.
Tyvärr blev sammanhållningen lite dålig väl på Liseberg, men så brukar det ju alltid bli!



Dagens roligaste: Resan med mina vänner!
Dagens pinsammaste: När vi blev tvugna att avbryta i Spökhuset. Vi klarade inte en meter till så det snälla spöket lät oss gå ut genom personalingången.
Dagens längtan: Efter att sova. Sova, sova, sova!
Dagens måste: Solglasögonen
Dagens flummigaste: Spegelsalen

Bortrest

Hej! Hur är det med er?
Jag ska strax åka på klassresa och kommer hem imorgon, SENT. Kommer antagligen inte kunna blogga förens jag kommer hem, om ni underbaringar som klickat sig in här undrar varför jag inte uppdaterat något.
Vi ska alltså först övernatta på ett ställe och morgonen därpå åker vi till Liseberg och är där en heldag. Det ska verkligen bli kul att komma bort från skolan ett tag och bara umgås med mina fina vänner.
Jag lovar att uppdatera en massa när jag kommer hem!
Men sötnosar, tappa för all del inte intresset för min blogg under tiden jag är borta. Lämna någon kommentar ändå om du har lust, det blir kul för mig att läsa när jag kommer hem!

Ta hand om er, hörs på fredag.
Puss // M

shopping

Var som sagt i stan idag och shoppade innan träningen.  Jösses, det är riktigt farligt att handla på kortet! Det blev flera fina saker, bland annat detta:


        


Kuvertväskor, Glitter. 59 :- /styck

Billigt för dessa små läckerbitar eller hur?

stressigt schema

Hejhej! Hemma igen. Usch vad jag har stressat runt idag! Jag har...

...stressat på morgonen då jag skulle hinna med bussen
...på lektionen då jag försöke få klart mitt arbete
...efter skolan för att hinna med bussen
...från stan för att komma till cheerleadingen och
...sedan stressat till bussen igen.

Nu ska jag stressa lite mer och göra klart mitt So-arbete,
pusspuss från en flicka som kommer få rynkor i förtid haha
// M


trying to hold my eyes open.

Godnatt! Nu ska jag börja tänka på refrängen. Imorgon kommer det bli lite ont om blogging tyvärr. Har det alltid det så stressigt på tisdagar och direkt efter skolan ska jag ta bussen in till stan. Tänkte shoppa en stund och har sedan Cheerleading-träning, hemma igen vid kl 6.

Tack för alla goa kommentaren, it makes my day! Svarar på dem imorgon.
Puss!

Kalas

Så, nu är man snäppet mättare och snäppet tjockare. Min kusin fyllde 16 år idag, så jag har precis varit hos honom och grattat. Alltid lika trevligt att träffa släkten men usch så mycket dö-prat det kan bli haha.
Åt i alla fall en god pastasallad och kladdkaka som efterrätt. Mumma!

image374


Dagens outfit

Tänkte slänga upp Dagens Outfit! 100 % hippie!

Blommig sjal, Pepper
Ring, H&M
Rött nagellack, Isadora
T-shirt, Gina Tricot
Jeans, Cheap Monday
Gladiatorsandaler, tagna ur mammas garderob

image371

image374

I want peace and love...

Mors Dag

Nu ska jag börja avrunda denna söndagkväll med en film, systern min har satt på X-Men hör jag.
Men det är ju inte vilken söndag som helst utan Mors Dag! Har ni gett eran mamma något fint? Själv glömde jag faktiskt av det, hade lite lätt ångest igår kväll när jag insåg att jag inte hade något att ge henne. Men jag och syrran skyndade oss bort till bokhandeln och köpte ett kort medan vi var i stan idag.

image371

(Varför inte ge mammsen en liten puss på mors dag?)

the black beauty.

Såhär såg ringen ut jag köpte! Guldig med svart yta. Tyckte den var jättefin och priset var inte mycket, ca 39 kr på H&M!

image366

Söndag

Godmorgon! Härligt väder idag med. Har precis varit i stan och kikat (eftersom det inte blev något igår). Dock köpte jag bara en ring, men den är så fin! Kan visa er sen.

Ut med er nu och njut av vädret! Kanske sola, gå en promenad eller ät en glass i skuggan. Man måste ju passa på : ) men glöm för all del inte att smörja in er!
Hörs lite senare,
Massa kärlek till er! // M

lördagkväll

Jaha, Eurovision gick som det gick. Men vilken glädjekick man fick av den där 12:poängaren haha! Och Björn, så söt. Europa måste trott Sverige var lite borta... ; )

Jag har suttit och knaprat Springles framför festivalen. Man blir faktiskt lite lätt beroende efter ett tag, men dom är ju så goda! SourCream & Onion är min favorit (den gröna).



Vilken favorit är eran?

Like a star, like a... winner?

Strax börjar Eurovision Song Contest! Ska ni se? Jag tycker det ska bli intressant faktiskt, alla säger ju att Charlotte har stor chans att vinna. Fast det sa de i och för sig om The Ark förra året också...

Go for the gold, Perelli!
Nu ska jag slå mig till ro i soffan med lördagssnackset,
Puss!


Let's Twist It

Ett måste inom hårmodet just nu är flätor! Antingen inbakad, en smal fläta runt pannan, två små längs kinderna (sådär lite indian-inspirerat) eller en på sidan som miss Lohan har på bilden nedanför. Så, så, så fint! Det ska jag ha på måndag har jag bestämt, plattat hår och en fläta på ena sidan. Lovely!

image365

En vaniljdoftande dröm (Madeleine tipsar)

Det doftar vanilj i hela huset och vem är den lilla boven? Jo denna rackare! Jag älskar den, den doftar helt underbart och återfuktar mycket bra.
Det är Body Shops "Vanilla Spice Body Butter". Vet inte om den fortfarande säljs i butikerna, ett annat hett tips är i så fall deras "Vanilla Body lotion" som jag också har.

image364


Skönhetssömn

Godnatt sweeties! Klockan är 00:30 och nu ska jag krypa ner i sängen. Är så otroligt trött! Tog faktiskt en tupplur efter taco-middagen och sov någon timme. Paddlingen satte sin spår i alla fall! Jag är öm i hela kroppen med skavsår i händerna och på baken haha.

Imorgon ska jag ha en fiolspelning (sista för denna terminen, sorgligt), sedan direkt till tennisen och efter det till stan och shoppa lite... jag TROR jag vet vad jag ska ha på avslutningsmiddagen nu! Visar er kläderna imorgon om jag köper något!
Puss
// M


ps. Svarar på era goa kommentarer imorgon! :)

i mitt grönsaksland

Här sitter jag och har nyss ätit en mysig middag med familjen. Tortilla, riktig fredagsmat! Jag älskar grönsaker och brukar alltid ha en salig blanding...

*annanas
*rucolla sallad
*tomat
*gurka
*ost
*persilja

image362

Vad brukar ni ha på eran?

love the nature.

Paddlade som sagt kanot idag. Vädret var underbart! Frammåt tolv-tiden gassade solen på riktigt bra och vi stannade på en äng för att fika.
Jag hade kunnat sitta på den ängen hela dagen! Jag hade mina übersöta solglasögon (föregående inlägg), röda naglar och en lilla My-knut på huvudet. Det enda som fattades var en härlig picknick-filt och lite saft. Saft ur en blommig termos.

image365

through my eyes.

Titta vilka fina solglasögon jag hittade! Minns att jag fick dem av mamma en gång. Svarta brillor med lite wayfarer-stuk. Pricken över i:et är det gulliga blommönstret på kanten. I like!

image364

Att följa strömmen

Det har varit en lång dag för mig. Gick upp vid 06.00 och var hemma igen vid 15.30. Imorgon får jag lite sovmorgon dock, har nämligen friluftsdag och Sophia och jag ska ut och paddla kanot.
Ses ute i strömmen!
// M

Drömmen
image362

Sanningen
image363

min tisdag (ja, tisdag inte torsdag)

Bloggen var borta en dag och jag hann få ångest haha! Mycket att ta igen nu! Kan ju passa på att gå igenom vad som hände i tisdags... så här såg mitt schema ut:

Tisdag:
Vakna
Skola
Stan
Cheerleader-träning
Hemma
Sova

Trevligt, trevligt. Men Cheerträning är alltid kul! Körde mycket på bygg denna gången. Måste erkänna att det var lite nervöst man har så otroligt stort ansvar på sig som bakperson att fånga den som är topp! Men det är kul, annat ska jag inte säga.

Lindsay Lohan - stilsäker?

Hiss eller diss?

Lindsay Lohan

Jag brukar vara hård när det kommer till hissar eller dissar i min blogg, men jag måste faktiskt säga att det är en hiss! Lohan lyckas ofta klä sig enkelt och snyggt på samma gång, något som jag beundrar. Att dessutom kavla upp ärmarna gjorde hennes outfit complete, en färgklick mitt i allt svarta uppskattas alltid!

Bloggstrul

Märkt nåt konstigt hos min blogg det senaste dygnet? ; )
Ni modebloggare som sammarbetar med Betties Galleria kanske också märkte av att det var strul. Tydligen har sajten legat nere en stund vilket resulterade i att bloggarna som sammarbetade med dem drabbades.
Måste medge att jag blev väldigt nervös där ett tag... Men nu är allt som det ska igen och jag är tillbaka för att blogga!

Puss // M

----------------------------------------------

Update: Ajdå, nej nu ser jag att det mesta i vänsterspalten försvunnit. Ska försöka fixa det! Går ni däremot in och kommenterar ett inlägg dyket kategorierna upp.

plugg, plugg, plugg...

image361

Hejhej, har ni haft en bra dag? Sitter vid laptopen och pluggar. Har tusentals arbeten som ska vara inne inom de närmsta två veckorna. Visst är det otroligt att lärarna sätter allt det sista veckorna? Kan det inte dela upp det lite?
Men men, det är bara att kämpa på!

a peaceful dream



Såhär vill jag att min sommar ska vara - blommig, solig och alldeles underbar!

Winberg för Lindex

Caroline Winberg är Lindex nya modell. Alla känner väl till henne? Den eftertraktade svenskan har gjort jobb för bland andra Versace, Valentino och Chloé, liksom prytt omslagen på italienska och tyska Vogue. Inte illa va?
Nedan för är några av bilderna från kollektionen.

image358

(Blommigt ska det vara!)

Föreställning

Hemma igen. Åh jag älskar att spela teater! Men vad nervös jag var. Föreställningen gick ändå okej, jag tyckte jag gjorde min roll bra men jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta. I början av pjäsen ska Gepetto prata med sin vän om hur fin deras docka, Pinnochio, blev. Men det hemska är att hon som spelade Pinnochio inte var på scenen! Justine kom gåendes och frågade vad vi höll på med. Vi bara stirrade på henne:
"Du ska vara där uppe nu", viskade vi.

Säg mig, hur klarar man sig ur en sådan situation snyggt?image356

Trots det missödet gick det väl annars riktigt hyfsat! Det blev lite hoppandes i texten och repliker som vi glömde säga. Men publiken märkte nog inget av det. Sedan fick jag rosor av mina rara föräldrar. Sandra var också där, den gullplutten ; )






Söndagens planer

Klockan är inte mycket men nu ska jag nog ändå ta och mysa och sätta på en film. Har känt mig lite småhängig de senaste dagarna, konstig i halsen som en förskylning är påväg och hjärtklappning. Bara jag inte blir sjuk tills imorgon! Det är ju "the big day" imorgon. Japp, jag har teaterföreställning! Känns bra, är dock lite osäker på när jag ska komma in i de olika scenerna och var jag ska gå ut. Men manuset sitter hyfsat!

Bloggar mer imorgon efter föreställningen, hinner tyvärr inte göra det innan jag åker. Jag ska upp tidigt imorgon, tydligen ska jag befinna mig i sminket redan vid 09.00-tiden.

Puss på er! Love you all,
// M

Ett skepp kommer lastat med raggare

Nästa vecka tar vi  "plojfoto" i skolan och det är mycket snack om vad vi ska vara. Först tänkte vi vara militärer men eftersom vi inte fick ha "vapen" på kortet valde vi om. Vårat andrahandsval är raggare.

Raggare.

Hur tusan ser man ut då? Sökte på goggle och hittade bilden nedanför. Ska jag se ut sådär? Herre min skapare.


Let's talk about mascara

Japp, det blev en Masterpeice Max (den var också på extrapris ;p haha men man måste ju tänka ekonomiskt!)



Farväl får jag nu säga till min Coco Chanel-mascara... snyft, den var faktiskt ritkigt bra men hade helt tappat sin effekt. Fast jag har ju trots allt haft den sedan i December! Egentligen ska man ju slänga sin mascara efter ca. 4 månader, kör ni på det eller använder ni eran tills den är slut?

image355

Lördag

Godmorgon! Ska strax in och spela tennis. Efter det kanske jag går på stan en sväng, köpa en ny mascara. Funderar på Mastepiece Max, tror ni den är bra?

Senare ska jag på kalas hos min kusin som fyller år. Grattis lillkillen!

image354


min rosa dröm

Såhär ser klänningen ut! Hade som sagt tänkt ha den på skolavslutningen... dock blev det inga bra bilder på klänningen, den är mycket finare i verkligheten! Mamma tyckte den liknade en "cinderella story" som hon sa, haha.
Lite synd att det inte fanns en 36:a bara, den hade suttit perfekt! Denna är lite stor men vi ska kolla om den inte går att sy in (och upp) lite.

Nu fattas det bara en kuvertväska och eventuellt skor till denna!

image356  

paket på posten

Föressten, vet ni vad jag hämtade på posten idag? Jo, min klänning! Ni vet den jag var så osäker på om jag skulle beställa eller inte. Jisses, var nervös jag var när jag öppnade paketet haha! Var så rädd att den skulle vara ful. Men den var riktigt vacker faktiskt, ska visa en bild på den strax!

Nu ska jag ta det lungt en stund, återkommer senare!


Torsdagens choice

Gårdagens outfit:

Bamboos, en svart tröja och
en grå väst (tagen ur mammas garderob)

image355

"Vilse i skogen, vandrar hon omkring... na na"



Usch och fy. Har precis varit ute i skogen och letat efter ett par jäkla orangevita tyglådor. Hade orienterings-friluftsdag i skolan idag och sprang med söta Caroline.
Det var varmt, svettigt och anträngande. Men jag måste ändå säga att det gick bra! Vi klarade banan på mindre än en halvtimme och efter det fick vi sluta så nu sitter jag här och har det gott.

Vad har ni hittat på idag?

Puss

ny väska och teatergenrep

Hejhej, har precis kommit hem. Har haft genrep med teatern idag, det gick bra tror jag! Det var bara på ett ställe jag stakade mig men jag tror det kommer bli bra på söndag : )
Innan dess var jag med min syster hos Optikern, jag har linser men jag kunde inte låta bli att prova glasögonen. Hittade ett urläckert par från MiuMiu, svarta bågar ska det vara!
Sedan var jag inne i lite diverse butiker och letade efter lite grejer till avslutningen + middagen. Det blev varken skor eller klänning men den här vackra väskan:

image352     image353

(ursäkta den dåliga bakgrunden på bild 2, orkade inte ta en ny bild)

129:- hos Gina Tricot

Hiss eller diss

Jaha, nu har fröken Christina fångats på bild med den här klänningen. Hiss eller diss? Christina brukar vara classy och elegant men den multifärgade klännngen blev bara för mycket tycker jag! No no.

Christina Aguilera

nya skivor

Jag älskar musik! Gör inte ni det? Hela min iPod är inmatad med otroligt mycket blandad musik. Jag lyssnar på allt från de ljuvligaste balladerna till de svängigaste hårdrokslåtarna. Fast dock har jag mest pop i min lilla rosa vän...

Min kära pappa köpte två skivor till mig idag, E.M.D:s platta och Ashlee Simpsons nya. Så jag har längtat efter dessa skivor! Ashlee är cool, både som sångerska och stilikon.


385069-351

Onsdag

Godmorgon! Sovit gott?

Ska strax till skolan och först ha matte, sedan idrott, SO och nåt mer. Ja, jag erkänner. Jag är dålig på att hålla koll på mitt schema!
Men sedan blir det i alla fall fiol och teater, hemma igen vid ca. 20.30.
Föressten, tänkte att det hade varit kul och berätta... jag beställde den där klänningen igår! Dock fanns varken 34/36 så det fick bli en 38... vi får se hur den ser ut. Annars får jag helt enkelt skicka tillbaka den! Är som sagt väldigt osäker.

Ha en trevlig dag!
// M

Klädbekymmer

Jag har panik. Panik inför vad jag ska ha på mig på skolavslutningen + avslutningsmiddagen. Det ä bara några veckor kvar och jag har ännu inte lyckats hitta min drömklänning. Inför middagen är okej, där vet jag en dress jag kan ha. Men jag kan ju för tusan inte ha samma klänning på båda tillställningarna!

Är ni som jag ute i sista sekunden eller har ni redan köpt?
 

Funderar lite på denna klänning men jag vet inte... den är rosa och har ett band runt midjan som knyts i en rosett
bak. Vad tycker ni? Var ärliga nu sweeties :)

   image353 

Parkes galna hatt

Fina fina Sarah Jeassica Parker... gå på premiär av sin egen film är stort. Så varför sätta på sig en sådan hatt och riskera förnedring? Hade ni vågat? Inte jag. Även fast jag nu gillat den (vilket jag inte gör) skulle jag inte haft på mig den ändå. Det är som att jag går på gala i flip-flop för jag gillar de sandalerna! Ibland måste man tänka på sin image. För det var väl inte tänk att vara mode med den hatten? Eller?!

Cynthia Nixon, Vi längtar efter att se den här filmen!

Tisdag

Hej! Ska strax ta en knäckemacka och sedan bege mig till bussen. Cheerleading-träning idag utan Mia. Den svikaren behövde plugga inför ett prov. Jaja, så kan det vara.

Tusen tack för era kommentarer! Roligt att se att så många bryr sig om att skriva ett ord eller två, det är jättekul för mig att läsa! Ska svara på den så fort jag kommer hem.
Ha en fin dag!

------------------------------------------------------

Update:
Nej det blev ingen Cheerleading idag, stannade hemma på grund av mina väldigt förvirrade tankar. Upptäckte att det stod på lappen att det var träning för de som ville satsa på att tävla till hösten, vilket jag inte vet om jag är redo för. Ska rådfråga min tränare och se vad hon tycker. Har evetuellt funderat på att börja i vanlig Cheerleading till hösten och sedan tävla i det. Eller cheerdance. Bygg är inte den snällaste grenen inom Cheerleading så att säga... vet inte om jag vågar satsa på att bli proffesionell inom just den inriktningen.

Ojoj vilka problem va? ; )


Muffinmonster

Nu ska jag plugga, läsa lite i nya Sofies Mode och kanske ta en muffin. Det är "American Muffins", ser otroligt läckra ut! Stora och fylliga med chokladbitar. Mums! Fast usch så onyttigt...

På tal om det, kolla in bilden jag hittade! Världens största muffin? Undar vem som fick äta upp den ; )


image345

Handväskor - ett måste!

Nu till sommaren behöver jag en ny handväska. Ska stuva undan mina gamla, trista i mörka färger och satsa på en ljusare väska. Varför inte en blommig eller vit som på bilden? Helt lovely att traska omkring med i värmen, eller vad säger ni?

image343image344

Träning + lite mat = dålig kombination

Efter en timmes träning känner jag mig fräsch och pigg. Åh vad jag älskar att träna! Dessutom måste man ju svarva sig lite inför stranden ; )Amy Winehouse, Amy Winehouse borde äta en glass eller två?!

Men det gäller att se upp, man ska absolut inte hetsa upp sig och börja tok-träna och käka mindre mat. Någon som borde tänka på detta är Amy Winehouse. Blev riktigt rädd när jag såg bilderna. Du är på tok för smal tjejen! 
Gillar man att träna ska man alltid se till att äta mycket och rejält. Annars får man ingen ork och kroppen mår inte bra. Så det så.

Nu ska jag börja varva ner och titta lite på Andra Avenyn,
Ciao babes.



Träna i värmen

Efter en heldag i solen ska jag nu åka in till stan och träna tillsammans med syrran och min kompis Natalie.

Gympa-pass denna helgen igen. Bara tanken får mig att svettas, fast det är otroligt varmt i vårat hus så det kanske är därför...

Puss! Hör sen.


Det hänger på håret

Paris Hilton verkar inte kunna bestämma sig hur hon vill ha sitt hår... häromdagen dök hon upp med extensions á la sjöjungfru. Liiiite väl långt va? Det syns verkligen att det är extensions.
"Hårförlängning? JAG? Nej nej..."

Frågan är vad som passar arvtagerskan bäst, kort eller långt hår?

Paris Hilton, Paris Hilton bör nog uppsöka en hårsalong?!

Over-size från Gina

Påväg hem från Freeport idag kikade jag även in en snabbis på Gina Tricot. Letade efter en klänning till skolavslutningen men det blev en sådan här istället... I like it! Supersnygg till leggins, uppsatt hår och stora örhängen. Perfekt till sommaren! Den ska finnas i en mängd olika färger men jag valde randingt, kändes lite lagom preppy och sailor-aktigt. Guldiga smycken till denna är ett måste!


385069-342

E.M.D, Crafoord och Veckorevyn

Hej! Jag lever, bara lite upptagen : ) hade en underbar dag i Kungsbacka idag.  Dock har jag otroligt dåligt samvete över att jag inte kunde spela tennis med Johanna, förlåt sweetie!

Coola Josefin Crafoord var där, vi pratade lite med varandra. Har faktiskt ett kort på oss, jag skulle ta en bild med mig och pojkarna i E.M.D men hon ville också vara med. Och visst fick hon det!

Nu ska jag sätta mig ute i solen med senaste numret av Vecko Revyn som jag fick på Freeport.
Ha en fin dag ute värmen!

image341


Make-over hos Chocolate Chic

Som ni kanske har märkt ser min blogg lite annorlunda ut, den har fått sig en helrenovering. Snickaren är duktiga Linda, tusen tack till dig tjejen! Jag är verkligen nöjd över resultatet. Hoppas att ni också gillar det nya utseendet på bloggen!

Imorgon ska jag på min kusins komfirmation och sedan blir det nog tennis med Johanna, om jag inte ska åka till Kungsbacka imorgon. Får se! Hur som helst kommer jag inte kunna blogga förens på eftermiddagen igen.
Ni får ha det bra tills dess,

Puss


Shopping för hela slanten

Här är de små godbitarna jag köpte idag!

image334

BH, H&M
Trippel-foundation, Åhléns (Viva la diva)
Nyckelring i form av hjärta, H&M
T-shirt, Gina Tricot
Bamboo-örhängen, Glitter
Hårspännen i form av rosetter, Glitter
Ögonfransböjare, The Body Shop

          

Sommar (?) och promenad i stan

Hejhej,
Har nyss kommit hem från stan med Johanna. Shoppade en del hel del... ska visa vad strax! Vädret var helt perfekt, soligt och härligt. Mina röda solbrillor användes flitigt!

Och nu är det äntligen helg! Vad ska ni hitta på?


image333

Jordgubbsbakelse, perfekt till det underbara vädret. Kan det kännas mer sommar?



Citat

image336

Vänskap är en planta, som kräver flitig bevattning.



Tuperade läxor och hår... eller var det tvärtom?

Jag håller egentligen på med läxorna nu, men kunde inte låta bli att skriva ett litet inlägg. Frågar mamma så jag gör nåt i World (hihi).

Imorgon ska jag till stan med Johanna, alltid lika trevligt. Jag har ju tjatat i veckor om att jag måste shoppa så nu ska det bli en riktig stooorhandling, haha. Mia ville också till stan med mig, men jag tror vi åker dit tillsammans nästa vecka...
På tal om Mia så kom hon hem från en modevisning igår, hon var modell. Skitsöt! Har sett bilder från plåtningen. Hon hade tuperat hår á la 80-tal (precis som söta Sandra som också var modell).



Okej, detta är inte Mia. Verkligen inte. Men lite galet är det allt? ; ) jag vågar inte gissa hur lång tid det tog att reda ut DET håret! (Sandra som klagade över sin lilla tupering...)


Sommarvärme

Det kan knappt bli en härligare torsdag!
Sitter på altanen i värmen med en glass och bara latar mig. Jobbar lite på brännan också.
Hade som sagt halv studiedag idag så jag var hemma redan vid 13.30 och har sedan dess glassat mig i solen.
Det enda som saknas nu är en pool...

Vad föredrar NI? Baddräkt eller bikini?

  


En onsdag i maj

Förlåt, förlåt för dåligt updaterande idag. Ni som följer min blogg vet att det brukar bli ont om blogging på onsdagar av de enkla anledningarna att jag har fiol och teater direkt efter skolan. Vet någon om mobilbloggingen funkar igen, föressten? Har inte hunnit testa.

Hur som helst, hoppas ni haft en bra dag!
Puss // M

image335

I love high heels, don't you?


Socker + jag = sant

Sötsug. Sötsug, usch vad jag hatar den känslan. Jag försöker leva hälsosamt men ändå smyger sig sockerbegäret krypande, och jag tänker:
"Men, en liten bit kan inte skada. Jag kan ju göra några sit-ups sen bara"
Men jag jag några sit-ups? Nej.

Åh, jag kan inte hjälpa det men chokladpuddingen i kylskåpet ser otroligt lockande ut... en bit, en liten?



Sugen på en fika?
(bild lånad från google)

Galakväll i New York

Vem var vackrast igår på Costume Institute-galan?

Blake Lively vs. Hilary Duff

Gisele Bundchen, Blake LivelyGisele Bundchen, Hilary Duff


Måndag och teaterrepetion

Hej! Är nyss hemkommen. Hade en extra teaterrepetition idag vid 6-tiden. Härligt nog slutade jag skolan vid lunch idag så jag hann ändå vara hemma ganska många timmar. Söta Natalie var här och spelade tv-spel med mig och syrran, mkt trevligt : )

Föressten, några kanske ser att ikonen för Bloggkoll har kommit upp i menyn (ser den konstig ut så lugn, jag ska fixa till den!).
Har ni själva bloggkoll blir det nu mycket enklare för er att följa min blogg och jag kan följa er!

Nu ska jag krypa upp i soffan med senaste Sofies Mode innan jag måste plugga (NP-prov imorgon).
Ciao babes,
// M


Dagens outfit

image329                                                                                                                    
Jeansjacka, Lindex

Solbrillor, Glitter
Blommigt linne, Gina Tricot                                                                                                               
 
       

Och på fötterna bar jag....

385069-330

Mina gladiatorsandaler!


Min nya lille vän

Jag har länge velat testat en Volummaster och nu var det så att mami köpte en i helgen! Vilken lycka. Ska testa den så fort som möjligt, kan göra en liten recension av den sedan. Men jag hoppas att den ska vara bra! Dom kostar ju trots allt några hundra-lappar.


Cheer SM och träna

image324

Gäsp, gäsp. Jag är så trött i ögonen, har inte fått sova ut ordentligt på länge. Alltid är det något som sker!
Men jag hade i alla fall en rolig dag på SM! Min tränare var där och agerade linjedommare, kul att se henne igen.
Alla tävlanden var jätteduktiga, dock några bättre än andra. Men jag säger inte vilka : ) fast det är ju nästan en självklarhet att jag tyckte mitt lag var bra.
Hann dock inte se slutet av programmet för jag skulle hem och äta innan gympa-passet med Mia och Natalie. Svettig, är ett bra ord att beskriva passet. Men det var härligt!

Hoppas ni haft en bra helg allesammans!
Nu ska jag se en film med familjen,
Puss


Li Lo:s festklänning

Hiss eller diss?

385069-314

Själv tycker jag det är en riktig diss. Klänningen i helhet var inte särskilt snygg men sättet Lohan bär upp den på var det som verkligen fick mig att rynka på näsan. Klänningen ser ut som den när som helst är ska åka ner från bysten. Tycker inte ni?

Hemma igen

Godkväll! Klockan är 02.44, ja det blev liiiite senare än vad jag hade räknat med...

Jag måste medge att det var riktigt trist.
Även om jag råkar känna bandet är hårdrock inget för mig! Dessutom var det två killar som ville att jag skulle slå mig ner hos dem och "grabbarna" som dem sa. Hmff... jag sa nej. (Nackdelen att gå på klubb som minderårig).
Men det var ju trots allt gratis och Oscar var trevlig! Hammerfall-medlemmen ni vet. Han visste faktiskt inte om att Team Cans gått vidare i Körslaget, det fick han höra av syrran. Jaha, vilken koll han hade ; )

Men nu ska jag gå och lägga mig. Jag ska upp tidigt imorgon och gå på Cheerleading SM. Dock inte tävla utan bara titta på.
Vi hörs!


Spelningar och nattklubb

Det blev inget med stan idag. Var tydligen tvungen att skynda mig hem och göra mig iordning för att åka till Landskrona och gå på en spelning som jag fått backstage till (yes, Poodles of course).
Men eftersom jag då skulle komma hem 03.00 i natt valde jag att strunta i det, satt ute i solen en stund och läste istället när jag kom hem.
Men ett annat band som vi känner ska tydligen spela på en klubb i stan idag och jag står på listan. Gratis, trevligt. Dessutom kommer jag bara hem 01.00 i så fall! Kändes som ett bättre alternativ...



Nu ska jag göra mig i ordning, bloggar när jag kommer hem! (Sent alltså, får se om det är några nattugglor som är inne)

Madeleines begär

Min måste-ha-lista:


Klänning till skolavslutningen (inklusive matchande skor och väska)
Ny foundation
Ögonfransböjare
Ny mascara (ja, min Coco Chanel börjar ta slut...)
Mera underkläder
Ny handväska



Skvaller-serien

Sötnosarna Blake och Chase verkar ha det kul!
Bilden får mig dessutom att inse hur mycket jag saknar att se dem i rutan. Gossip Girl - I need you!
Någon mer som saknar?

image318


Lördagens planer

Ska strax iväg och spela tennis med Johanna och syrran. Efter det tänkte jag kika en sväng på stan så jag är väl hemma närmare tre. Så fint väder det är idag med! Då kanske man ska sola sen också...

Vad ska ni göra idag?



Hörs sen!

Fasansfulla skor

Kolla in dessa (förlåt) hemska skor. En kändis i USA sågs med dem under en shoppingrunda (?) på stan nyligen och min enda kommentar är aj.
Aldrig att jag hade gått omkring i de skorna. Hade ni?

image317

Myspys med Ola Svensson

Nu är jag hemma!

Har haft jättekul idag. Jag och mina kompisar var i stan tidigt, men eftersom de inte ens hade hunnit rigga upp scenen när vi kom gick vi en stund i affärer. Letar för fullt efter en avslutningsklänning! Hittade en fin på Gina men den ville hela tiden åka ner från bysten.
Men angående Ola igen... vi hamnade längst fram vid scenen! Vädret var dessutom kanon. Vi käkade hamburgare och tittade på de olika aktiviterna som föregick. Bl.a en magiker var där och spexade.
Ola äntrade scenen vid 17.30. Han sjöng tre låtar (Natalie, S.O.S, Love in Stereo) och efter det sigerade pojken. Jag och mina kompisar var de enda som hade med oss rosor/presenter så Ola blev väldigt smickrad. Så kramades vi lite, tog kort och jag fick signerat på hans "Good Enough"-skiva.
Efter det stannade vi kvar tills han hade signerat klart så vinkade vi av honom när han åkte med bilen vidare till Göteborg. Sedan stannade han 100 meter bort vid vägkanten och fipplade med någon grej så jag och tjejerna gick förbi honom och låtsades som vi skulle åt det hållet. Haha, och sedan när han försvann runt hörnet vände vi tillbaka igen.

Så, nu sitter jag här hemma helt slut. Ska nog krypa upp i soffan med mina nya mjukisbrallor och softa.

Puss!
// M

Fredag

Godmorgon!

Vaknade nyss och ska ringa min vän Caroline. Hon ska nog komma över så vi ska fixa oss tillsammans. Locka håret, lägga en make-up ect.
Sen ska vi möta upp med en annan vän, Marika, och bege oss till stan där en speciell kille kommer vara. Nämligen *ta-dam-ta-dam*...

Killen på bilden!
(Nej inte Zac, den andre)

385069-322

Jag vet, jag är så svag för söta killar som kan sjunga. Dessutom kom han ju till vårat köpcentrum, så varför inte passa på? Kommer antagligen bli lite ont om blogging idag men ska slänga iväg ett inlägg när jag myst färdigt med Ola (haha).

Stylist åt Pete sökes

Rockiga Pete Wentz dök upp på en musikgala i onsdags, utan sin Ashlee?
Själv blev jag rätt fundersam över hans klädsel. Han måste ha "gjort" t-shirten själv! Och vad sjutton står det? Colta is a conflict diamond... eller nåt.
Ja, vad ska man säga? Det skulle aldrig falla mig i smaken att ha en hemma-gjord t-shirt på en gala. Men... den är ju orginell i alla fall!
Eller vad säger ni?

Pete Wentz


Bio ikväll

Hejhej,

Slänger iväg ett snabbt litet blogginlägg. Ska srax in på bio med syrran min, Iron Man blir det. Haha, min syster älskar Marvel-hjältar : ) hoppas bara att det finns biljetter kvar!
Åh, har en massa telefonsamtal att ringa idag men får gärna det när jag kommer hem. Hoppas dem inte blir sura att jag ringer så sent hehe. Men det får dem tåla!

Hörs sen,
Puss och ciao!

-------------------------------------------------

Update: Nu är jag hemma igen, mycket bra film! Är helt allvarlig. Gwyneth Paltrow var lysnade liksom Robert Downey Jr. Jag har alltid ganska låga förväntingar på dessa Marvel-filmer men jag borde lära mig att dem faktiskt är riktigt bra! Om man gillar action vill säga.


Duellen

Jag älskar kuvertväskor och hittade de här små läckerbitarna. Men vilken färg är snyggast?
Bild 1, 2 eller 3?

image308image309image310

RSS 2.0