Härliga ting.

Titta vad man fick när päronen kom hem! Både jordgubbar och två tidningar. Mumma, nu ska det njutas!


Trender.

Skor ifrån Forever21. Kunde inte låta bli att häpnas över skorna när jag fann dem! Helt klart galna, men är dom snygga?



Hot or Not?

PMS

Dagen inleddes roligt. PMS-besvär och ligger och proppar i mig choklad... inget vidare. Men humöret är i alla fall på topp! Så ni behöver inte oroa er :p
Kommer utsökt att tänka på stackaren i klippet nedaför. Haha, jag vet inte hur många gånger den videon har spelats! Men såg ni den fullängda verisonen på Sommarkrysset i lördags? Jisses.

 

Känd blev hon ju i alla fall!

Supermodellen hittad död

Jag hörde nyheten av min vän Cybelé först, så otroligt tragiskt!




Vila i frid vackra Ruslana Korshunova!


Söndag

Jag känner mig jätteduktig! Har skrivit i alla papper om hösten cheerleading-träning, betalat licensavgiften, hunnit rensa i mitt rum, bloggat, ätit, gett min kanin mat... ja, massor! Jag älskar dessutom den där känslan man får efteråt när man åstadkommit något bra. Underbart!




Dagens vill-ha:
Ljus i form av cupcakes, übersöta!

Regn, vind och vatten



Regn. Regn. Regn. Det känns som det inte gjort annat än regnat den senaste tiden. Men jag hörde att det skulle bli 30 grader nästa vecka? Låter för bra för att vara sant, vi får hålla tummarna för att värmen kommer!

Och jag måste inhandla en snygg bikini, snarast.

Påfyllning i garderoben

Okej, här kommer bilderna!



Musse Pigg, 199:-  Lindex   (fick av mamma igår. Tack!)

Kofta, 149:-   H&M

Fotbollsbrutta



Jag har precis kommit hem från en fotbollsmatch. Min mammas jobb är sponsor så hon fick gratis biljetter, därför tog jag med min min vän Marika för två timmars tittande.
Det var faktiskt kul, jag vet att jag inte brukar se på fotboll på tv men det är en helt annan sak live! Då är det till och med spännande. Och jag älskar ju mitt lag : )

Hur som helst, hoppas ni haft en bra dag! Jag har inhandlat lite kläder denna vecka som jag glömt att visa er, tänkte slänga upp bilder på dem strax!

Begär



Det känns som jag inte druckit vatten på en vecka, minst. Jag är så grymt törstig! Puh. Men sedan älskar jag vatten, trippar jämt omkring med min vattenflaska  - främst nu på sommaren!

Vilken är eran favoritdryck?

Ooops, tjejer!

Samma premiär, likadan klänning. Det är aldrig en hit!



Tur att mönstret inte var likadant i alla fall, men jag måste säga att jag inte är så förtjust i klänningen över huvudtaget. Påminner svagt om ett nattlinne.

En liten önskan.

Dagens önskeoutfit:



     


Blommig "korsett", Topshop
Shorts med hög midja, Forever21
Sko, Steve Madden

Jag vet att skorna använts tidigare, men dom är ju bara så fina!


Personligt.

En kompis mejlade över denna bilden idag så jag tänkte bjuda er läsare på den! Jag tycker den är rätt härlig. Jag och tjejerna ifärd med att åka Kållerado på Liseberg. Ser ni mina läckra kaninöron? ; )



Föressten måste jag säga förlåt, som ni säkert inser har jag inte haft tid för data de senaste dagarna då jag haft besök. Men jag LOVAR att svara på alla kommentarer imorgon, då blir det fart på bloggen igen.
Nu ikväll ska jag traska runt lite på stan med mina vänner och lyssna på musik, och imorgon ska jag vinka av Sandra på Centralstationen.
Puss! ♥

A day in the city.

Ursäkta dålig uppdatering, men tusen tack för kommentarerna!
Var i stan med Sandra idag och badade, men passade på att shoppa lite som ni kanske ser på bilden nedanför:



Nagellack, Åhléns
Hårspray, Klippoteket (H&M)
Kajal, L'Oreal (H&M)
Ansiktsmask, H&M

Happy feets.



Såhär fina var mina fötter idag med orange nagellack, trädda i ett par gladiatorsandaler. Dessutom tittade solen fram idag, helt underbart.


Tisdag



Godmorgon! Sovit gott? Jag satte klockan på väckning idag, har nämligen massor att göra! Min fina vän Sandra ifrån Stockholm kommer på besök och ska stanna tills på fredag, så på eftermiddagen ska jag ta bussen och möta henne på Centralstationen.
Nu ska jag göra mig iordning, vi hörs senare!

H&M:s nya modell?



Heather Marks heter H&M:s nya modell - om man ska tro skvallret. Hon har bland annat gjort jobb för Victoria Secret, D&G, Calvin Klein och Moschino.
Heather har blivit känd för att ha ett dockansikte, något jag tycker stämmer in bra! Hon är verkligen vacker!


Fantasy.

Jag tog den här bilden för några veckor sedan. Tycker den är enkel, men så vacker!



Glänta. Solsken. Skog. Värme. Barfota. Klänning. Lockar. Träd. Älva. Magi. Vatten. Skuggor. Grenar. Fåglar. Kvitter. Mystik. Ensam. Sång. Evighet. Saga. Färger. Skönhet. Jord.

Betsey Johnson



Som rosa sockervadd. Sött!


Thunder.



Usch då, här åskar det ordentligt! Datan och resten av all elektronik la av för en liten stund, så det blev lite knasigt med inläggen där ett tag. Tydligen raderas det jag höll på att skriva, men men...

Vad gör ni en kväll som denna? Själv ska jag strax gå upp och sätta på mig min nya mjukisdress från Bikbok. Älskar den! Tråkigt att det inte blivit någon "Dagens outfit" på länge men det beror som sagt på att jag går runt i anti-snygga kläder hela dagarna (som Lisa skulle sagt).

Hoppas ni har bättre väder än mig!

Sweet.

Nu är jag hemma igen. Eftersom jag ska till Göteborg nästa vecka och shoppa ville inte göra av med så mycket pengar, därför blev det bara en småhandling idag.
Men jag köpte tre söta vykort och ett "Sanning eller konsekvens"-spel. Mohaha, nu ska det spelas ordentligt med tjejerna :p




Vad gillar ni bäst? Sanning eller konsekvens?

Söndag

Godmorgon godmorgon, hinner bara blogga lite snabbt. Ska in till stan med mamma och syrran, kanske kommer hem med något fynd.
Vi hörs om några timmar igen!
Puss ♥


Klädspaning

Såhär söt var Mandy Moore på en shoppingtur nyligen. Svarta bågar, slarvig knut, svart klänning och gladiatorsandaler. Speciellt på shoppingrundan är just klännig ett smart drag, så enkelt att dra av sig när man ska prova kläder.



Enkel och snygg stil, Mandy!

A closet full of shit

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering, håller på rensar i min överfulla garderob. När jag skulle stuva in några kläder imorse insåg jag att jag nog borde slänga en del kläder, t.ex den där glittriga tröjan jag hade på ett disco i femman.
Haha usch, det är nästan pinsamt att titta på alla gamla kläder. Vilka modemissar jag gjort, men men. Ung och oerfaren heter det väl! ; )


Beauty.

Jag vet att virbrerande mascaraborstar anses vara den nya succén på stormarknaden, men jag kan ändå inte låta bli att känna mig skeptisk... dock mycket nyfiken.
Mascarorna landar i hyllorna i höst.



Kommer ni testa?


En midsommarnattsdröm



Godnatt allihopa! Nu ska jag gå och lägga mig. Har tyvärr inte plockat några blommor, men kanske drömmer jag om min prins inatt ändå? Det återstår att se.
Hoppas ni haft en jättefin midsommarafton!

Midsommaroutfit

Jag lovade ju att ni skulle få se en bild på min outfit! Jag körde på en ganska neutral make-up och hår, det blev mest lite mascara och rouge. Vad det gäller håret fäste jag luggen med ett spänne bak.

(Ang. bilden så sitter jag ner på sängen, om den ser lite lustig ut)



Min underbara tyllkjol
blommigt linne och
vit kofta (dock hade jag bara på mig koftan frammåt kvällen).
Jag hade också ett armband med snäckskal och på fingret bars en turkos ring.

Firande

Förlåt för sen uppdatering, har umgåtts med mina släktingar hela kvällen. Usch va ont i magen jag har, har ätit för mycket maltesers. Men jordgubbarna satt fint :p



Min mamma sa nyss till mig att vi skulle ta ett kort på min outfit till bloggen, haha! Det var ju för sött. Så antagligen kommer det upp en outfit lite senare ikväll...
Ni får ha det bra tills dess!

20 juni

Midsommar. Jag tycker faktiskt inte att det känns som midsommar idag, inte alls. Helst av allt hade jag velat åka iväg till kusten och fira ett traditonellt midsommarfirande med jordgubbar, kransar i håret och en vacker midsommarstång. Men så är inte fallet, så jag antar att jag får nöja mig med att fira med familjen och släkten här hemma. Jordgubbarna är i alla fall på plats!



Trevlig midsommar! Hoppas ni får en jättefin dag hur ni än tillbringar den.

Grattis!

Enligt uppgifter ska Jamie Lynn Spears ha fött en dotter igår morse. Allt verkar ha gått bra och barnet är friskt, som föressten ska heta Maddie Briann.
Med sig hade hon hela sin familj som satt och vakade vid hennes sida när hon skulle föda.
Grattis får vi önska, och hoppas att Jamie trivs i sin nya roll som mamma!


Regn.



Nu spöregnar det här hemma. Usch, hoppas ni har bättre väder än vad vi har! Midsommar imorgon, då vill vi ha massor av sol!
Nu ska jag krypa upp i soffan med något gott och titta på Arn, svenska filmer är mysiga på något sätt.

Ha en trevlig kväll!

Duellen

Vet ni, en sak jag hatar är att komma i samma klänning/tunika som någon annan. Jag såg flera stycken på min skolasvlutning som bar likadana klänningar, det är ju så tråkigt. Men nu till kändisarna;

Vem bär klänningen bäst?

    

Jessica Simpson eller Eva Longoria?

Vardagslyx



Jag har känt mig lite hängig på senaste tiden så jag tänkte lyxa till vardagen lite och göra ett hemma-spa! Det ska bli superskönt. Jordgubbarna och gurkan står redan framme och sedan har jag lagrat upp med en flaska vatten.
Jag skulle velat gjort hårinpackning och fotbad också, men det får jag ta en annan gång...

Vad hade ni tänkt hitta på denna regniga dag?

Fotboll och Brody

Några vakna? Ja, tänkte väl det ; )

Jag har precit tittat klart på en film med Adam Brody, Land of women. Sådär film faktiskt, men den var ju fin och kul att se Brody! Han är duktig!
Innan dess kollade jag på fotbollen... hm, ja det gick ju inget vidare för Sverige. Men visst är det så himla tråkigt med sådana som ska filma, göra onödiga byten - allt för att fördriva tiden. Nej, det är ju ingen bra tävlingsanda!
Men bra jobbat Sverige! (Eller hm... vi behöver ju inte specifisera "bra").

Nu ska jag lägga mig och läsa, tar och svarar på era kommentarer imorgon!
Hörs då! Kärlek // M



Kramkalas, sött.

Önskeoufit

En outfit för sommarens varma dagar i staden!



T-shirtklänning, Acne
Väska, Rika
Gladiatorsandal, Asos

Busy

Jag är lite upptagen just nu, men slänger in en video som ni kan kolla på. Älskar låten och Alexz är en fantastisk artist!



Hör sen! Puss ♥

Grön frulle

Nu har jag precis ätit frukost. Sent, jag vet. Men konstigt nog brukar jag inte vara hungrig när jag vaknar, kan till och med känna obehagligskänslor när jag tänker på mat då haha.

Det blev i alla fall en tunnbrödssmörgås, mums! Smör, ost och en massa sallad!



Vilken är eran favoritgrönsak?

SATC-premiär

Sex and The City-filmen hade premiär häromdagen i Stockholm och kändiseliten var på plats. Spännande att titta in vad dom valde att ha på sig! Men ska jag vara ärlig såg jag mest missar överallt. Här kommer i alla fall en snabb summering!


Mest färgglada:
Britt Ekdal i sin turkosa klänning med matchande hatt kunde hon verkligen stoppa trafiken!
Finaste paret: Andreas Wilson och Sara Sommerfeld som kom tillsammans.
Mest vågade klänning: Petra "September" Marklund i son rosa dress där halva brösten syntes.
Fulaste assecoar: Lena Phillipsons solglasögon. För stora, på tok för stora!
Galnaste håraassecoar: Eva Röses rosa pannband.


Tummen upp för....

Josefin Craaford
Agnes Carlsson

   

Tummen ner för.....

Sofia Helin
Lena Philipsson

 

Everybody loves Gossip

Var det någon mer som såg Gossip Girl? Gissar att det var rätt många ; ) själv kommer jag sakna serien men väntar nu med spänning på den nya säsongen! Och förhoppningsvis släpps en dvd-box med serien som man kan köpa sedan, man kan ju aldrig få nog av GG!

Nu ska jag sätta mig och titta på någon film som börjar, den verkar rätt intressant. Hörs om en liten stund!
Puss och kram ♥


Agyness Deyn


Tisdag

Hejhej,

Har ni sovit gott? Tack för kommentarerna! Ska svara på dem så snart som möjligt.
Jag har gjort en lista på saker jag ska göra idag så det är bara att sätta igång *suck* dock kikar jag in här emellanåt och uppdaterar er lite!

Dagens längtan: Efter sol!
Dagens fundering: På vilken sötnos som vill följa med mig på bio och se SATC


Önskeoutfit

Dagens önskeoutfit! Tänk att trippa omkring i den klänningen i sommar, så fint!

   



Klänning, Asos
Väska, Urban Outfitters
Sko, Asos

Can you choose?

Godis. Bara ordet får mig att tänka på söta, goda saker. Speciellt choklad är en stor favorit, men nu till er läsare: om ni får välja på bilden nedanför vilken skulle ni då ta?



Bounty, Snickers, Mars eller Twix?

Grattis Papi!

Ny dag, nu vecka. Vad ska man hitta på? Jag befarar att det bara blir till att slappa och ladda batterierna denna vecka på grund av det dåliga vädret. Har ju också några dvd-boxar att plöja igenom.

Idag fyller min kära pappa år! Grattis! Det blir tyvärr inget stort firande då min farbror var här redan igår och grattade. Men jag har inget emot ett stillsamt litet firande men god mat.



Se ni att kortet matchar rosorna? Tyckte det var sött.

Fergie = fashonista ??

Coola sångerskan Fergie var på Staples Center för att se Lakers spela, iförd denna klädsel dagen till ära. Marilyn Monroe t-shirt, hatt, svarta lackpumps och en röd väska. Vad tycker ni om hennes val av kläder?



hit eller miss?

Underbar och älskad av alla?

Jag visste det. Så typiskt.  Jag skulle jobba i tre dagar imorgon, vara med på en filminspelning i Trollhättan. Men nu ringde precis min kontakt och sa att regissören sagt nej tack. Jag visste det...

Jag: Hej! Va bra att du svarade. Ville bara kolla alla detaljer inför imorgon... det ska bli jättekul!
Hon: Ja hej, förlåt att jag inte ringt dig tidigare men jag har absolut inte glömt av dig! Men det är såhär att det har "uppstått" en liten grej...
Jag: Jaha, öhm... vaddå?
Hon: Jo, nu har regissören sagt något helt annat och blablabla, jag ska på möte med honom nu, blabla, hör av mig senare. Men jag lovar att spara din ansökan och ringa i framtiden om det dyker upp något passande, blabla.

Hon var rar och kunde inte hjälpa regissörens beslut, men det känns ändå surt.



Hur många rutor gör dig glad?
Hm... 23 kanske.

Idolnostalgi och snacks

Hej! Sitter och tittar på Idol repriser och knaprar på frukt och godis. Mycket trevligt! En del sjunger så falskt så det inte är klokt haha, en tjej sa att hon skulle bojkotta Idol för att dom inte skickade henne vidare. Vaddå, juryn kunde väl inte hjälpa att du sjöng dåligt? Ja, jag säger då det...



Hade ni vågat söka?


Madeleine tipsar

Ska strax hoppa in i duschen men måste bara tipsa om den här produkter! Helt underbar, älskar den! En duschkräm ifrån The Body Shop, "Cherry Blossom" är doften och den doftar verkligen ljuvligt!


Söndag



Godmorgon! Oj vilken sen uppdatering, kan bara säga som såhär att jag sov länge idag och haft fullt upp med att fixa inför imorgon.
Så det som gäller för mig nu är att:

Ladda över låtar på iPod
Städa mitt rum
Packa
Ringa ett samtal
Duscha
Rensa i datan

Vad ska ni hitta på idag?


Önskeoutfiten

En outfit som jag absolut skulle kunna tänka mig i sommar!

T-shirt med stjärnor, Forever21
Denimshorts, Forever21
Tanfärgade skor, Steve Madden





Vilka godbitar eller hur? Skorna skulle jag gärna klicka hem på en gång. Passar både till vardags och fest!

Se upp, Spanien!

Jag vet att jag inte är så mycket för fotboll men... nu ska jag banne me ta och se matchen på tv! Känner mig faktiskt taggad! Vi får väl se om jag tittar hela matchen ut, men med lite godis och gott sällskap kan man klara det mesta! Haha.

Heja Sverige!


-------------------------------------------------------------------------------------------

Update:
Usch då, Spanien gjorde mål i sista minuten. Riktigt trist! Jag trodde Sverige gjorde mål först :p Kommentatorerna lät så uppspelda och sen såg jag en spelare som gjorde mål så jag skrek "JA!" medan min pappa såg ut som han skulle kasta ut tv:n. Hehe, nja jag är inte så insatt i det där.

Strawberry Love.



Jordgubbar är något av det bästa med sommaren tycker jag! Jag och min syster har precis avjnutit några... mumma! Dock hamnar vi lätt i bråk under tiden vi äter...

- Men nu får du faktiskt TA några jordgubbar, innan jag äter alla!
- Jag ska, jag ska.
- Ta den sista jordgubben nu.
- Nej du får den!
- Men jag äter snabbare än dig, så jag har ätit ungefär dubbelt så många som dig. Ta den sista jordgubben nu!
- Men jag behöver inte ta den...
- Vaddå "behöver"?

Haha, rätt ska vara rätt eller hur!

Lördag



Godmorgon!
Tack för era kommentarer! Ska svara på dem strax. Vad roligt att så många verkade gilla kjolen!
Jaha va händer idag då? Solen skiner faktiskt här hemma så jag funderar på om jag inte ska gå ut och sätta mig och läsa en stund.
Hörs igen lite senare!


Peace and love and a cute little flower...

Dagens shopping blev...

En underbart söt kjol...
En trefrägad t-shirt...
En turkos ring...

       

I love!

Biomys

Förlåt för sen uppdatering! Har varit på bio hela kvällen men min syster, vi såg premiären av "Hulken". Faktiskt riktigt bra! Helt klart sevärd.
Sedan shoppade jag lite... ni kanske såg min måste ha-lista där nere. Visar er vad jag köpte strax!







Beach 2008!

Har gjort ett gott försök till att träna idag. Jag hoppade ungefär 200 hopp, för att sedan göra lite sit-ups. Dock jag vill jag inte säga att det blev så mycket träning, faktiskt så slutade det med att jag bara satt på golvet och lyssnade på musik
Men jag ska verkligen ta tag i träningen på allvar, jag älskar ju at träna! Bara för det ska jag göra några armhävningar nu, ja jag ska faktiskt det. Lite välsvarvad måste man ju vara inför stranden eller vad säger ni? ; )




Gillar ni att träna?


Miranda Kerr



Miranda är så makalöst snygg! Hittar inga ord. Allt är bara så rätt så rätt, från den överdimensionella rosetten till det blommiga linnet. Vackert!

Recension av lösnaglar

Lösnaglar, H&M 49:-


Priset säger allt. "Oj, lösnaglar till ett sådant bra pris!", tänkte jag. Tji fick jag, bättre att satsa på dyrare naglar! För det första var limflaskan riktigt hopplös, jag fick kämpa med ett vasst föremål en lång stund för att den ens skulle gå att trycka ur lim. Och när limmet väl kom (vilket det knappt gjorde) blev det antingen för mycket eller för lite (fast det kan ha berott på mig).
Efter att jag lyckats limma på alla naglarna dröjde det bara fem minuter innan de flesta av naglarna ramlat av och låg i en liten hög på marken. Jaha, så var det med det.
Det enda som var bra med naglarna var att dom var snygga och det låga priset. Dom ska också ha ett plus för att dom faktiskt höll ganska bra efter andra limningen. Och en av naglarna kunde jag t.o.m ha i tre dygn efteråt! Så visst funkade dom - men inte bra. En annan negativ sak var limresterna som blev kvar på naglarna efter att dom ramlat av.



Betyg: ♥

Uppdatering

Oj, förlåt vad jag har varit sen med uppdatering! Har suttit och fixat med saker hela kvällen. Ändrade om lite på mitt myspace-konto, rensade bland gamla bilder och bland mejlen.
Ska ta och svara på era kommentarer så snart som möjligt!

Haha ja, angående sandalen... jag tycker nog not, vanliga är väldigt snygga men de höga kändes lite för mycket. Dock tror jag nog att dom kan vara väldigt snygga (på rätt person). Jag tror jag såg en bild på Kimberly Stewart där hon hade ett par höga och de klädde henne rikigt bra! Så det är ju så olika.

Puss ♥
bloggar mer senare!

Hot or Not

Gladiatorsandaler är hett, hett, hett! Och snyggt för den delen. Men vad tycker ni egentligen om de höga modellerna?

Hot or Not?


Torsdag

Godmorgon! Har ni sovit gott? Här hemma åskade det så jag kan inte precis säga att jag hade en skön natts sömn haha. Jag som verkligen hatar åska hade lust att springa ner i källaren och ta skydd, men som tur var gick det dåliga vädret över ganska snabbt!

Jag vill passa på ett säga förlåt till dem som mejlat mig och fått vänta på svar. Jag har inte hunnit kolla min inkorg på ett tag, just därför. Men jag uppskattar verkligen era mejl! Det är roligt för mig att läsa, så har ni några fårgor om någonting, allt mellan himmel eller jord, så är det bara att slänga iväg ett mejl så svarar jag! Jag ska göra som vana att kolla min inkorg så ofta jag bara kan.
För er som undrar efter adressen ser ni till i vänsterkanten.

Så, vad har ni för planer för dagen?


En fotboll till maten kanske?

Ha ha alltså... när de gör så att osten ser ut som en fotboll är det inget snack om saken att Sverige har fotbollsfeber! Jag säger då det ; )


my thing.

Min måste (behöver) -ha-lista:


necessärer
ny bikini (överdel)
glasögonfodral
ring (tittat ut en jättefin från H&M)
ny badhandduk
handväska


Topp 5 i min iPod:


E.M.D - We Can
Ashlee Simpson - Ragdoll
Jason Mraz - I'm yours
Leona Lewis - Footprints in the sand
Sibel - Make Believe


kvitton i mängder

Gick igenom min plånbok idag och hittade till min fasa alla dessa kvitton. Jag medger att jag har svårt för att slänga kvitton och tänker alltid: "Men tänk OM jag inte skulle vara nöjd med varan..." jag glömmer såklart att det oftast bara är Öppet Köp i ca 8 dagar.

Är eran plånbok också översållad med kvitton eller slänger ni dem på en gång?


Daises.



Jag älskar sommaren!

Slita sig tro?

Så, nu ska jag nog slita mig en stund från datan och (kanske) titta en stund på matchen. Sverige har ju gjort 2 mål! Härligt.
Tack för kommentarerna, svarar på dem imorgon eller lite senare ikväll/natt. Kul att så många gillade tandkrämen haha. Den är så rosa och fin sååå! Lägger upp några bättre bilder från shoppingen imorgon.

 puss och kram!


Småhandling

Det blev inte så mycket shoppande men köpte i alla fall lite småsaker! Vill ni se vad? Klart ni vill ; )

Grå kalender, Gallerix
CD-singel "4 minutes", Åhléns [bild saknas]
Bok "hänga gubbe", Gallerix [bild saknas]
Stjärnörhängen, Glitter
Tandkräm, Åhléns

     

Haha, ja det är nog första gången jag skriver om tandkräm i min blogg, men är den inte söt? Och så matchar den min tandborste, sweet.
Boken är jag också nöjd över, den kommer jag bära runt i handväskan i sommar. Inget att göra på stranden eller under långa bilresan? Då är den perfekt!

På språng!

Nej nu måste jag börja göra mig ordning, ska ju som sagt till stan och shoppa lite för att sedan bege mig till optikern och få nya linser. Kul? Nja, men det behövs! Alltså, optikern pratar vi om nu...

Och ikväll är det Gossip Girl, vilken glädje! Något annat som också kommer är fotbollsmatchen mellan Sverige och Grekland. Är faktiskt inte så jättenoga med att se matcherna man kanske tittar lite snabbt.

Ska ni se matchen?




Trendig mamma

Tummen upp för Nicole Richies outfit! Hon ser otroligt chic ut i avklippta jeans, stjärnprydd scarf och med svarta brillor.
Avslappnat, men så snyggt! Håller ni inte med?


Tisdag

Godmorgon! Sovit sött?

Jag sov dock inte liiiika länge idag som jag gjorde igår, måste nämligen ringa ett samtal till ett filmbolag innan jag ska bege mig in till stan.
Förhoppningsvis ska jag vara med på en filminspelning nästa vecka under tre dagar, dock har jag ingen roll men ska vara statist (om samtalet går bra!). Wish me luck.

Nu blir det frulle som gäller,
Puss!


Hair.

Jag var som sagt hos min Frisör förra veckan och piffade till håret inför avslutningen. Ni vet, klippte av det slitna håret och så.
Det syns inte att jag klippt det, men åh va fräscht det känns!
Jag älskar att ta hand om mitt hår, don't you?


Sommartider

Sov bort hela dagen och gick upp först  vid 2-tiden. Så det bar sig ut till en solstol men då det är så otroligt varmt på våran altan kunde jag knappt sitta där mer än en kvart åt gången.

Har ni också varit ute i solen idag?

Det hoppas jag, man måste passa på när det är så fint väder! Men glöm inte att ha med er en vattenflaska, och smörj in er! Själv är jag lite slarvig med det ibland. Fy, inte bra.
Men jag har en jättebra solkräm som jag rekommenderar! Från Bioline. Den kostar runt 300 kr och finns i välsorterade hudvårdsaffärer (tips är att kolla på salonger).


Pink Lady.

Jag kanske inte skrev i förra inlägget att jag fotade med min nya kamera, en underbar liten skapelse vid namn My (tyckte jag pappa sa den hette?). Det är i alla fall en Olympus 840. Otroligt bra, rekommenderar starkt! Jag fick den av mina snälla föräldrar i skolavslutnings-present.

Dessutom är den rosa och matchar min iPod perfekt! Sweet.


Hemma!

Nu är jag hemma! Lyckades tyvärr inte få tag i en data i Varberg, vilket var lite surt. Men nu är jag i alla fall här igen och jag har MASSOR att blogga om ; )

Min helg var superhärlig! Vädret kunde inte ha blivit bättre. Jag solade, badade och shoppade (såklart!). Sedan gick jag promenader längs havet och bara njöt. Fotade även en del, så varför inte låta bilderna tala för sig själva?




Nästa hållplats, Varberg.

Hej sötingar!

Nu ska jag fira början av sommarlovet och åker därför till Varberg i några dagar och har det mys med familjen. Jag kommer hem på söndag igen, dock ska jag försöka leta upp en data under tiden jag är i Varberg och blogga lite därifrån.
Tyvärr har jag inte hunnit svara på era kommentarer, men ska göra det så snart som möjligt!
Tack för att ni kommenterar!

Puss // M

Day Of My Life

So, that's it. Nu har jag gått ut grundskolan! Det känns konstigt, men samtidigt så vant! Som vilken annan skolavslutning som helst. Jag har nog inte fattat att jag inte längre kommer gå i samma klass som mina underbara vänner. Jag kommser sakna dem så otroligt mycket tills hösten, och för att inte tala om alla lärare!
Men åh, så mäktigt det var när vi marcherade in i idrottshallen där våran avslutning höll till! Jag hade kunnat gå där om och om igen. Den pampiga musiken, min kavaljer, klänningen som såg ut som en prinssesdröm, lockigt hår, rosa läppar, leenden och alla lärare och vänner som stod upp och tittade på en när man för sista gången gick in (och ut) ur den salen, gjorde dagen minnesvärd!

Så efter en och en halv timme var vi fria. Jag fick betyg, rosor och diplom. Är faktiskt nöjd med mina betyg! Två MVG är ju alltid något att sätta i granen ; )

Jag vill passa på att tacka alla fina människor i min klass, glömmer er aldrig!



Kvällens festmiddag

Nu är jag hemma! Kvällen blev mycket trevlig! Var dock lite stressad innan middagen. Mina lösnaglar ramlade av och jag fick mascara lite överallt. Det slutade med att både jag och Sophia sprang runt som två galningar för att hinna få klart allt innan C:s pappa kom och hämtade oss.

Men de serverade god mat och det bjöds på uppträdande från både min skönsjungande klasskamrat och lärarstammen.
Dessutom fick jag ett diplom, "Till Madeleine för hennes goda kanotpaddling-kunskaper". Ha ha ha, kul. För er som inte vet gick min kanotpaddling jag gjorde för några veckor sedan inte alltför bra (vilket många roat sig åt).


    

På mig bar jag den svart-vita klänningen som ni gulliga läsare hjälpte mig att välja. Tack!


Fix Me.

Nu är det inte långt kvar tills middagen börjar! Jag har piffat till mig hela eftermiddagen och ska strax till Sophia och ha en liten förfest...hihi! Nejdå, bara skoja. Vi ska fixa håret tillsammans ; )
Så nu är det bara lite make, några schyssta skor och frisyren som fattas! Sen är jag redo. Kommer hem sent ikväll så det lär bli ont om blogging. Ha det så bra tills dess!



Tack för alla kommentarer, ska svara på dem snart! Pusspuss

Onsdag

- Inger, vad fick jag för betyg i bild?
-  (tyst)
- Men vad?
- Alltså...kan vi inte ta det sen?
- Nej berätta!
- Ja...ehm...
- Fick jag VG?
(tyst)
- Fick jag G...? IG?!
- Du fick MVG

Jag höll på att börja svimma när min bildlärare berättade det.  Jag trodde att hon hade underkänt mig, mycket på grund av hennes ursäktande ansiktsutttyck... men döm till min förvåning, ett MVG! Jag är så stolt.


Dagens outfit:



Väska i svart skinnimitation, Åhléns
Slitna jeansshorts, tagna ur mammas garderob
Skjorta, JC
Träarmband, Glitter

.... och på fötterna var jag mina nya gladiatorsandaler!

Passion.

Säg hej till mina nya älsklingar!


Tisdag

Vilken värme! Men nejnej, klart vi inte ska klaga. Tänkte faktiskt ta cyklen till sjön och bada med tjejerna. Kanske tar vi med oss en picknick-filt och har det lite mysigt i solen. Bilder kan komma senare!

Sedan ska jag bege mig mot stan och träffa min frisör. Vi hörs i om en stund,
// M

--------------------------------------------------------------

Föressten, har ni märkt att det dykt upp saker i vänsterspalten? Dem hade försvunnit ett tag då min blogg krånglade men nu är dem tillbaka! En trevlig kille vid namn David på bloggsolutions.se rättade till problemet åt mig. Stort cred till dig! Behöver ni också hjälp med något är det bara att mejla dem!


Måndagkväll

Så mina vänner! Nu ska jag gå och krypa ner i sängen med nya Sofis Mode, Veckorevyn och en chokladryck. Låter det trevligt? ; )
Vi hörs imorgon! Kommer nog hem runt klockan 14, så kika gärna in på bloggen då! Ska även passa på att svara på lite kommentarer. Puss


Dior utökar sina områden

Mobiler. Alla älskar vi dem! Vi vårdar dem, putsar av deras skärm om den blir smutisg och lägger gärna ut pengar på en bra och snygg telefon. Några kanske mer än andra....
Dior har lanserat nu lanserat mobiltelfoner i tre olika färger, rosa, röd och vit. Spännande! En mobbe kostar ca 35 000 kr, var beredd på att se kändisarna gå omkring med dem!

En Dior-mobil? Ja tack!

Summer In Time.

Tusen tack för alla röster! Va gulliga ni är som brydde er om att lämna
en kommentar.
De flesta av er tycktes gilla den svart-vita klänningen, va roligt! Jag är själv mycket nöjd med den. Och en del undrade också var den vita klänningen kom ifrån... kan säga att det egentligen är en kjol från Gina Tricot. Men visst funkar den lika bra som tubklänning? ; )

Tog en sväng till söta C efter skolan idag och badade i hennes pool och solade, underbart! Nu känns det  verkligen som sommar!



En fika-paus ute i det gröna...

Omröstning

Okej sötnosar, det är såhär att jag köpt två klänningar. En av dem ska jag ha på den stora avslutningsmiddan' på onsdagkväll men då jag inte kan bestämma mig vilken jag ska ha vänder jag mig nu till er läsare...

Vilken klänning borde jag ha på middagen?

Vita eller svart-vita?

None   None

--------------------------------------------------------------------------------

Update:
Just nu är det en övervägande majoritet på den svart-vita!

Go'natt

Jag måste börja lägga mig tidigare tror jag, klockan är 01:30 och jag är verkligen jättetrött. Det blir till att sova länge imorgon!
Tittade på en film med familjen nyss, Irene Huss. En svensk kriminalfilm. Blev faktiskt erbjuden att vara med som statist i en av filmerna i den serien men tackade nej... lite trist, men mina föräldrar tycker inte att jag skulle ta vilket jobb som helst. "Ta bara de riktigt bra jobben...." right, thanks.

Nu ska jag sova, godnatt på er! Tack för kommentarerna, ska svara på dem imorgon. Tänkte föressten ha en omröstning på bloggen då också, ni får se vad det gäller.
Puss!

RSS 2.0