Söta pojkar och sura familjemedlammar

Ser ni dessa killar på 3:an? Så söta dem är haha! Erik Segerstedts imitation av Gollum var ju klockren ; ) Sing-a-long är programmet. Första gången jag tittar på det men det verkar grymt kul!

Förvörigt tycker jag bilden nedanför ser mycket mysig ut.
Hoppas ni har en minst lika mysig lördagkväll tillsammans! Det har inte jag kan jag säga. Råkade i konflikt med mina föräldrar så nu har alla stängt in sig i ett rum och lämnat mig ensam... hepp, så kan det gå.
Men jag tycker bara det är så trist med alla som fokuserar på allt det dåliga istället för allt det bra! Där sitter dem och klagar på allt och alla, klart jag säger åt dem. Men då blev de sura. Har lust att göra något drastiskt och försvinna hemifrån ett tag så dem ångrar sig och blir lite oroliga. Hehe, trevlig lördag.

image216

Puss!


Tv4:s nya "dragplåster"

"la la la poison... mhm you're poison...na na" reklamen sätter sig på hjärnan! Vet ni vilken jag talar om?

Såklart, Körslaget!

Tycker det låter lite töntigt på namnet, som en slags idrottsgren för körer i bästa Gospel-anda. Åtminstone är det min vision i skallen.
Även artisterna som deltar känns lite B. Nej, misstolka mig inte visst finns det pärlor som Linda Bentzing men de andra har man ju inte hört något med på evigheter! Brolle Jr till exempel, Siw och what's-their-names.
Agnes känns också lite kall men tydligen jobbar hon på en ny skiva och dessutom var hon ju med i MQ:s julkampamnj och hånglade med Måns. DET är ju inte så kallt, vtärtom. Skulle gärna smaka på Zelmerlöws läppar men han har ju en ny flamma, Marie Serneholt.

Läste om dem i Klick idag, de talade ut om sitt förhållande. Båda verkar vara lyckliga och kära så det är bara att önska dem lycka till! Alla behöver vi kärlek.

image213

Vem hejar ni på? Själv hejar jag på Cans. Power to metal! Hehe nädå, men det är syrrans idol så klart man får stötta!


Dagens outfit

Dagens outfit med fokus på överkroppen:

Klubb-blazer,
Ellos

Blus,
Lindex

image210      

Jag tycker det är snyggt med denna typen av kavaj! Känner lite "Gossip Girl"-vibbar över det hela.

Lördag

Det blev inget shoppat för min del idag. Ingenting. Jag är helt chockad. Man det ka självklart bero på att jag inte hann gå till alla butiker jag ville.
Men kjolen var helt slut i min storlek även på det andra stället, de söta t-shirtarna Cybele tipsade mig om hittade jag aldrig och "kudden" jag skulle köpa till mitt rum var slut i den färgen jag ville ha.

Ni vet förstås vilken kjol från Lindex jag pratar om. Den gråa med rosett för 299, man ser den i deras reklam på tv:n. Helt sjukt att alla storlekar i 36 har försvunnit så snabbt!
Ska kanske tröstshopa imorgon och köpa de färgade bågarna jag ville ha. Om jag hinner, ska hälsa på en vän  tänkte jag och sedan måste jag öva inför mitt intagningsprov som är om TVÅ dagar. Hjälp.

Slänger upp en dagens outfit sen!

// M

Grusiga ögon och tunga ögonlock (oj, vad hemskt det lät)

Känner mig jättetrött och klockan är bara tolv! Ska nog krypa upp i soffan och se en film nu, imorgon är det shopping som gäller! Som vanligt då haha. Nej men jag ska titta på den där kjolen som inte fanns i min storlek i torsdags, min tennis blev tyvärr inställd fick jag höra. Tråkigt, hade behövt motionen men samtidigt behöver jag min skönhetssömn också! Det ska ju komma från mig som sovit till 11 varje dag hela veckan *skratt*

Puss och go'natt!


image209

Let's Dance

Let's Dance-final ikväll! Är faktiskt inte så taggad, kom på först idag att det var final ikväll. Det är ju inte direkt som en Idol-final eller Melodifestivalen.
Men visst ska det bli intressant trots att oddsen på att Tina vinner är ganska höga. Vem annars? Tony. Men näe, han känns inge kul dessutom är Tina en bättre dansare tycker jag!

Ska mest titta för att se Danny dansa och jag hörde ett rykte om att juryn skulle ta på sig dansskorna? Hehe härligt, det vill man ju inte missa!

image208

(finalisterna gör upp ikväll)

----------------------------------------------------------------------

Update: Det blev det ju också, Grattis Tina! Du förtjänade vinsten. Hoppas den (fula) skon får en bra plats hemma hos dig eller Tobias.

Problematisk blogg

Hej och förlåt för mitt dåliga bloggande idag. Lämnade över bloggen till Johanna en stund för att hon skulle hjälpa mig att sätta ditt min cocoo-banner. Tack för hjälpen! Det verkade ha funkat bra? Dock är rutan lite för stor men det låtsas vi inte om tjejer ; )
Själv ser min layout mycket underlig ut just nu men tydligen är det bara min data.

Hur som helst, jag är glad att kunna inleda detta sammarbete med cocoo.se. Älskar sjäv deras produkter och vill ni besöka deras hemsida är det bara att klicka på rutan vid sidan om så kommer ni direkt dit!

image206


Jag + frukt = sant

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott. Vaknade nyss och gav lilla Alice mat. Magen kurrar så jag ska nu själv ta och något att äta. Mitt äpple ser ovanligt lockande ut... men jag älskar frukt! Äter jämt en till frukosten. Där vill jag nog helst se ett äpple men annars är mina favoriter vindruvor och apelsin.

Vilken är eran favoritfrukt?

image205

Dress in dresses

Dagens kap:

Fodral från Gina Tricot, 129 :-

image218  

Jag älskar den och det gör tydligen alla andra också för de har blivit superhypade! Det stod en hel flock med kvinnor runt stället på Gina och det var knappt jag lyckades få tag i en svart i small. Men det gick!
Vill även ha en vit. Snygga och billiga, vad mer kan man begära?

Söta halsband och shoppingturer

Kolla vilket sött halsband! Jag är kär.

image216

Förövrigt så ska jag shoppa idag. Det blev ju inget igår och det förstod jag nästan, att lilla Diasy inte hade långt kvar just därför min text "om allt går enligt planerna så ska jag till stan imorgon".
Jag saknar henne så det gör ONT, men vi måste gå vidare. Ska bli skönt att komma hem (haha, oj skrev jag verkligen det?). Jag menar självklart, det ska bli skönt att komma till STAN en sväng.
Ni får se mina fynd sen! Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig.

Sandstränder, sol, bad... give me!

Kolla va härligt det ser ut! åååh. Värme och sol istället för snöiga och kalla Sverige.

image217

Någon som vill dra till solen med mig?

Förlåt för uppdaterandet

Hej!
Ville be om ursäkt för min dåligt uppdaterade blogg. Som ni kan förstå har jag inte haft sådan stor lust med något idag men jag lovar att jag ska sätta fart med bloggandet ordentligt imorgon!
Alla mår vi lite dåligt idag och vi ska begrava stackars Diasy senare.
Men så är det med djur, dem lever inte hur länge som helst och det gör ont. Det kommer alltid kännas tomt utan henne men man kan bara gå vidare.
Det blev alltså inget stan idag, annars skulle jag visat mina kap men vi får ta det... imorgon kanske?
Hur som helst, jag hoppas ni mår lite bättre än mig just nu. Tack till sötnosarna som kommenterat! Det betyder mycket.
Puss och ta hand om er!

// M

Daisy - en älskad vän

Som jag skrev i några inlägg under var vår älskling, Daisy, sjuk. Hon tillfrisknade aldrig utan dog idag. Jag är så otroligt ledsen och tårarna bara strömmar. Jag älskade henne så mycket!
Vi tittade till henne varrannan timme igår för att se hur hon mådde. Vi lyckades få i Daisy lite mat och hoppades att det bara skulle vara ett virus. Men hon var 6 ½ år gammal, kaniner lever bara ungefär så länge. Jag minns att min farmor sagt vid flera tillfällen att våra kaniner antagligen inte skulle leva så mycket till. Nej, hon sa det inte för att vara elak, hon gillade våra kaniner jättemycket, utan konstaterade bara faktan och såg lite ledsen ut.
Hon var så fin Daisy. Jag minns när vi hämtade hem henne och Alice den sommaren för flera år sedan. Jag komer sakna henne så mycket och främst kommer Alice sakna henne. Stackarn såg inte ut att må så bra, men klart hon inte gör när hennes kompis precis gått bort.
Det gjorde ont att se henne ligga i buren helt livlös och raklång. Men jag tror att hon hade det bra! Alice var med henne hela tiden, buren var väldigt fin, hon hade mat och vi tittade till henne så ofta vi kunde det senaste dygnet. Jag är glad att hon inte dog helt utan förvaning, för jag klappade henne igår och talade om hur mycket jag älskade henne. Jag känner mig lättad att jag fick göra det, även om Daisy antagligen inte förstod vad jag sa.
Samtidigt kan jag inte låta bli att känna skuld, varför tog vi inte henne till djursjukhuset igår? Varför? Pappa sa att det antagligen inte hade hjälpt eftersom det gick så fort. Och var det av ålder så kunde vi inte göra något. Men tänk om hon var sjuk? Dom har aldrig varit sjuka men tänk om hon var det? Jag menar, hon verkade må så bra ena stunden och dåligt i nästa.
Jag vet inte vad jag ska säga och skriva riktigt. Mer än att jag älskade Daisy och hoppas att hon har det bra, var än hon är nu. Vi älskade henne alla, främst Alice. Jag hoppas hon vet om det och att hon vilar i frid.
Hon var en sann vän. Alltid så nyfiken, sprallig och glad. Vi har haft många fina minnen ihop och jag kommer aldrig glömma henne.
image212

Gossip Girl addicted

Jag saknar....

image211

Gossip Girl!

Sångfåglar

Nu har jag slitit lite på stämbanden, har nyss spelat High School Musical-spelet "Sing it". Fick den i juklapp och tycker det är så barnsligt kul! Jag älskar ju att sjunga. Visst, det låter väl inte så bra men oj så härligt det är att få brista ut i sång!
Jag går jämt runt och småsjunger men jag sjunger aldrig så mina föräldrar hör. Usch så pinsamt! Haha. Konstigt va? Jag kan sjunga för en massa andra men inte dem. Dessutom klarar jag inte alltid av att sjunga med bakgrundsmusik, kör hellre acapella.

Sjunger ni ofta?

image210

Morgondagens planer

Om allt går enligt planerna ska jag till stan imorgon. Ska köpa ett födelsedagkort men måste också in till Gina och shoppa. Ja, jag "måste".
Om pengarna räcker ska jag nog också köpa dessa solisar! Jag tycker de är fräcka. På H&M, Glitter och Ur&Penn säljer dom just nu mycket färgade bågar.

image209

Daisy är sjuk

Min lilla älskling är sjuk! Jag och syrran har två kaniner ihop och nu har den ena blivit dålig. Jag blev riktigt rädd när jag skulle ge dem mat och Daisy knappt rörde på sig. Men hon äter lite i alla fall och det är ju bra!
Om hon inte blir bättre snart får vi ta henne till veterinären. Ringde och rådfrågade pappa lite nyss och han tyckte vi skulle avvakta tills han kommer hem från jobbet vid 5-tiden.
Daisy som alltid har varit den spralliga av dem! Visst är mina älsklingar gamla, de börjar ju bli till åren, men hon mådde så bra häromdagen! Jag vill tro att det bara är ett virus som spökar.
Jag älskar ju henne precis som jag älskar Alice. Håll tummarna för att hon snart ska bli bättre!


Tv-kväll

Tänkte slänga iväg ett litet inlägg men har inget roligt att blogga om. Precis tittat klart på Andra Avenyn och småtittar nu på Parlamentet. Den "nya" killen är lite trist tycker jag...
På tal om AA så fick jag reda på att de klippt bort pappa ur serien! HANS STORA SCEN. Dålig stil va? Men men, han ska dit snart igen men kan tyvärr inte följa med då. Har mitt intagningsprov samma dag, ajdå.

Nu ska jag återgå till tv:n och kanske sätta på en film. Wallander kommer på tv:n men den har jag ju sett. Kanske blir någon romantisk komedi - om jag får bestämma (inte så troligt med andra ord).

Ciao
// M


Den osminkade sanningen

Jag ser verkligen sliten ut utan smink men kan ändå med att gå utanför dörren. Hur är ni?
Här har jag i alla fall samlat några kändisar med och utan smink. Vilken skillnad vad lite smink kan göra! 

Pamela Anderson

image201      image202

Ashley Tisdale 

 image204      image203

Cameron Diaz
 
image206      image205

Hilary Duff

image207      image208


Snöig "vår"?

Hade lite problem att komma in i bloggen tidigare idag men nu verkar allt funka!

Men jösses så mycket snö det är ute! Blev riktigt förvånad när jag skulle ut och snön var flera decimeter djup. Tycker synd om alla vårblommor som kommit fram, var tog solen och "värmen" vägen?


image199

(foto: Madeleine)

Natti!

Godnatt vänner! Nu ska jag lägga mig och läsa (om jag orkar). Så skönt att det är lov. Jag ska sova heeela dagen! Eller nej, men till tolv i alla fall ; ) ska ju hinna med att blogga lite också! Dessutom blir jag konstigt nog trött om jag sover hela dagen. Går runt och gäspar hela tiden och det. Ajaj inte bra. Nej förlåt, nu pladdrar jag bara!

Symtom på att jag är trött:

1. Jag babblar
2. Jag sjunger
3. Jag gör konstiga miner

Så nej, se mig inte trött säger jag bara haha!

Puss och kärlek

Inte choklad men...

Vilken överraskning jag fick idag! Hade inte räknat med att få ett påskägg i år men mamma plockade ner ett packet ifrån hatthyllan och önskade Glad Påsk. Yes, jag väljer ju hellre kläder i mitt ägg om jag får bestämma  ; )

image205

Och "mitt påskägg" innehöll detta....

image206

En rosa piké med de välkända rutorna. Jag har redan en kofta i samma mönster men jag tycker det är så sött! Tänker "school-chic". Den hade varit så fin med en kort kjol, knästrumpor, flätor, stora solglasögon + högklackade pumps! Åh.

Sms

Sms mellan mig och Caroline under gårdagen:

M: Hej, Carro! Vad gör du? Jag är på nattklubb hehe :-)
C: Jag kollar på tv :-). Vart då?
M: På Sands Bar & Grill.
C: Okej vad gör du där?
M: Jag ska se Poodles.
C: Okej kul?
M: Lite långtråkigt emellanåt bara :-P de börjar inte spela förens vid 11
C: Vaa!! :-o
M: Hehe mm x) och det är bara förbandet, Poodles spela vid 12
C: Okej vilken tid kommer du hem?
M: Hm.... klockan 3 kanske.
C: omg :-o
M: Hehe.

Påskafton med The Poodles

Hej och förlåt för mitt dåliga bloggande! Kom hem klockan 03.00 inatt och var inte så pigg då. Önskar att jag kunde mobilblogga, testade lite igår men det funkade la sådär ; )

Hur var kvällen då?
Skitkul!
Min kusin hämtade oss vid 16.30 och körde oss till klubben för att vi skulle hjälpa till innan insläppet. En stund senare anlände grabbarna och Kicken kom fram med öppna armar och frågade vem som ville hångla först. Det blev jag. Haha.
Sedan följde en lång väntan. Pudlarna var på hotellet och fräschade upp sig efter den långa resan (dom hade varit i Uddevalla och Göteborg samma dag) och jag hängde i deras loge (som förövrigt var pytteliten).
Snackade en del med de andra musikerna och alla var supertaggade för kvällen!
Klockan åtta började det strömma in folk och frammåt 22.00-23.00 var hela klubben full av människor som förväntansfullt väntade på att Sanchez skulle öppna scenen. De bjöd på en bra show och folket var inte sena att rocka med.
När klockan var tolv började introt med ylanden och Jakob klev ut i en röd skinndräkt tätt följd av Pontus, Kicken och Pontus.
Jag stod längst fram med syrran och pappas fulla jobbarkompis. Hon var verkligen packad och ville inte sluta klänga på oss.
Det slutade med att den snälle vakten lät oss stå framför kravaljsteketet under hela spelningen. Haha, vilken upplevelse! Jag var tvungen att ducka när Jakob sträckte ut händerna för att nudda folkhavet.
Jakob tackade faktiskt oss på scenen, så sött
Pappas jobbarkompis började vråla när Jakob nämnde oss och bara:
"JA! Madeleine och Isabella. Jag känner dem! Hör ni tjejer? VA ROLIGT VA!"
Jag hade verkligen lust att sjunka genom jorden då. Snälla Louise, var lite tyst.

Sedan blev det efterfest! Nej skoja. Kicken skämtade om att vi skulle supa men mamma och pappa som höll ett vakande öga sa bestämt nej. Ska jag vara ärlig hade jag ändå inte druckit även om jag fått. Jag tittade på de fulla människorna igår och tänkte "såhär vill jag inte bli". Okej för en klunk eller två men inte mer.

Pappa och mamma satte sig sedan och diskuterade ekonomi med Kicken och jag och syrran satt på scenkanten tills vakterna slängde ut oss och artisterna.
"Klockan är två på natten och vi vill också komma hem"
Jaja. Whatever.
Det blev en otroligt kul påskafton i alla fall! Jag firade den ju med grabbarna, kunde inte bli bättre! De är alltid så kul att träffa dem, så söta och kramgoa.

Nej nu ska jag ta det lungt, mitt huvud känns som det är fullt med bomull.



Ciao babes,
// M

Madeleines schema

Så här har min morgon sett ut:

09.00: Vaknar av att pappas mobil ringer. Somnar om.
10.30: Mamma går in i rummet och ropar att jag måste gå upp.
10.45: Äter frukost och Cheerleader-tränaren ringer.
11.30: Är klar och åker in till tennisen.
12.00: Tennisen visar sig vara inställd.
12.15: Handlar mat med mamma och köper vatten till divorna haha (ja, The Poodles)
12.35: Åker till blomsteraffären och köper rosor.
13.10: Hemma.

Nu ska jag snart äta och göra mig iordning. Locka håret, sminka mig och hela köret. Har äntligen bestämt vad jag ska ha på mig! Det blir mina randiga Cheap Monday och nåt mer. Yes, vilken beslutsamhet va.

Hörs senare!
Puss
-------------------------------------------------------
Update: Nej det blev inte mina Cheap Monday. Jag trode aldrig att dem var så tajta, när jag provade dem kändes det som jag gått upp minst tre storlekar. Syrran fick dra av mig dem sen, jag hade saxen i handen utifall att.


Svindlande tennis

Imorgon ska jag spela tennis, som jag gör vaaarje lördag. Superhärligt då jag behöver jogga bort lite av de där onyttigheterna jag slänger i mig varje fredag.
Dock ska jag spela på en lite "jordnärare" plan än den på bilden. Usch och fy är min enda kommentar! Aldrig att jag hade spelat en match där. Även om det är staket runt, jag hade inte vågat springa efter bollen! Får svindel bara jag tittar på bilden.

image201

Redo för en match?

Mitt påskägg

I mitt påskägg vill jag ha:

image196

Underbara armband ifrån accessora. Finns i 11 olika färger!


image200
skor ifrån Steve Madden

Aquolina Pink Sugar Hair Perfume

Väldoftande hårspray

MQ 1 - 5

Darin. Kan inte hjälpa det men har alltid varit svag för de ögonen...

Glad Påsk

Hejhej, nu har jag nyss vaknat och ätit frukost. Härligt att sova hur länge man vill! Känns som lördag fast det är fredag.
På tal om lördag... måste fundera ut på vad jag ska ha på mig! Har inte den blekaste aning. Men då det är en rockkonsert kanske man borde se lite "rockchic" ut. Har ju min skinnjacka men den kan bli varm... nitbälte? Hm, fortsättning följer!

Ville också passa på att önska en Glad Påsk!
Ät godis i massor nu och ta det lungt. Det ska jag göra!

Puss

image195


Mysig skärtorsdag

Påsk.

Nej, jag har faktiskt aldrig varit mycket för påsken. Jag har alltid gillat julen och Halloween mer, helt enkelt för att  påsken inte är en så stor högtid (tyckte jag), men idag tog faktiskt min åsikt en helt annan vändning!
Jag tror såhär: dagen blir vad man gör det till.
Idag påskpysslade vi på bilden och hade "skattjakt" i skolan. Det gick ut på att leta efter ledtrådar och skatten visade sig vara våran engelska-lärare iförd kanin-dräkt och med ett gigantiskt påskägg med godis. Haha det var en mycket rolig syn kan jag tala om!
Men det var en riktigt mysig dag faktiskt. Fick också ett påskort av mormor idag, så sött. Jag som inte köpt några kort. Ska dock skicka en massa mejl och sms!
Klart man ska visa lite omtanke.


          

(mina påskkort jag gjorde haha)


nya bilddagboken = bra?

Nu ska jag gå rakt på sak: vad tycker ni om nya bilddagboken?

Jag tycker den gamla var bättre, helt klart. Just nu kan jag inte ens komma in på sidan! Det kommer upp en fel-sida med texten "webbsidan kan inte visas".
Visst är vissa av deras finesser är bra men långt ifrån alla. Nej, ta tillbaka den gamla tack!


Mina shoppingfynd

Nu är jag äntligen hemma! Det har varit en härlig dag. Gick bara till tolv och sedan var det shopping som gällde med min teaterlektion som en bra avslutning på dan'.
Jag köpte dock bara tre grejer i Gbg, men jösses så fina dem är!

Två t-shirtar från H&M och en scarf från Pepper.

Sen räckte inte pengarna längre, hade dock plockat ut en massa andra saker jag skulle köpa men när vi kom fram till kassan blev det lite knapert i börsen.
Men jag är nöjd!

image186   
image189   
image191

Shopping i storstaden

Wihooo, imorgon ska jag shoppa! Drar till Göteborg med familjen för att leta efter något nytt till mig själv. Är lite sugen på att köpa en sådan här t-shirt. Hittade dem i en butik där och tycker dem är så söta! "Little Miss" heter dem och finns i en massa olika tryck; Little Miss Fun, Little Miss Sunshine, Little Miss Chatterbox m.fl

image184image178

Men vi får se! Pengarna ska räcka till mycket... lägger in bilder imorgon från min shoppingtur!

Godnatt, sötnosar!

Det blev inget klipp men...

Nu är jag hemkommen från frisören. Det blev inget drastiskt denna gången heller utan bara topparna. Men jag älskar att klippa mig! Mitt hår blir så slitet fort, så att få klippa av de där kluvna topparna och få lite nytt liv i håret är helt underbart!

image185

Mitt hår (dock är bilden några veckor gamla)

Frisörer och hårnoja

Jag är fortfarande trött och yr men nu börjar snön i alla fall försvinna :) tack för det! Det är ju vår nu.



Snart ska jag iväg till frissan och banken. Ska klippa mig och hämta ut mitt ID-kort. Jag är alltid så feg när det kommer till att klippa sig så det brukar mest bli topparna, dock brukar jag varje gång vara så sugen på att göra något nytt. Färga kanske, klippa lugg eller bleka.
Men ibland gillar jag mitt hår, ja jag gillar det faktiskt riktigt mycket då och tänker: "Varför ska jag klippa mitt hår? Det ser ju så bra ut!" och i nästa stund är jag depppig över hur fult mitt hår är.
 Att klippa sig är något stort, jag kan inte ändra tillbaka håret sedan om jag ångrar mig. Dessutom är det ju snyggt med naturligt hår med mittbena, se bara på Olsen-systrarna!


Poodles gör spelning i Borås i helgen

The Poodles gästar Borås på påskafton! Kicken har lovat en grym show. See ya there?

image183

Är du inte över 18 kan du berätta om spelningen för andra. Dina föräldrar kanske? Eller äldre syskon eller kompis.
Du behöver inte göra förköp, det går likabra att köpa biljett på plats. På lördag smäller det!

Snöig måndag

Hej, hoppas allt är bra med alla!

Usch, själv mår jag lite sådär. Yr och trött och snön reser sig tjock där ute. Men ibland kan det faktiskt vara riktigt mysigt med snö. Tänk att sitta hemma under en mysig filt med en kopp varm choklad och titta ut på snön. Mm... lockande! Men jag är lat och orkar inte värma en kopp.

Men var sjutton tog våren vägen? April-väder, minst sagt!

Nu ska jag läsa lite tidningar i min mysiga säng som kallar på mig! Måste bli bättre på att ta hand om mig själv. Jag vill:

* raka mig och sedan smörja in mig med fet kroppslotion
* noppa ögonbrynen
* ta bort nagellacket och smörja in med olja
* peela
* ansiktsmask
* klippa tånaglarna, smörja in och måla (japp, pedikyr är lovely)

sen vill jag ha massage. ååååh vad jag vill ha massage! Topp på min önskelista just nu är en spa-weekend. Tänk va härligt! Och bada bubbelpool... mm. Me like.


Påskpyssel och sötnosar

Hej! Nu är jag hemkommen från lilla Misan Pisan (ja, Mia med ett annat namn).
Hon höll på att påskpyssla för fullt! Dock gjorde jag inget själv utan tittade bara på. Sen kom hennes systerson Leon på besök. Han är ju så gullig! Precis lärt sig att krypa.
Mia och jag ska på Cheerleading imorgon har har nu försökt luska fram vilken tid (något som tränaren glömde säga) men de svarar varken på telefon eller mejl. Ajdå, vi får hoppas att det blir av i alla fall!

Nu måste jag plugga annars blir det betygs-varning,

Puss!

Vad gömmer sig innuti min väska?

Nyfiken på att veta vad som finns i min skolväska?

image179

Här är svaren!



(klicka för större bild)

Svart mapp
Pennor
Nycklar
Bok "Hur kär får man bli?"
Läppstift¨
Rosa iPod
Banan
Bixit mellanmålskex
Vatten
Orange överstrykningspenna
Extra Drops (för tänderna)
Nessecär med diverse nödvändigheter
Rutigt paraply
Svarta vantar
Extra tuggummi

+ mobil

image181       image180

Vann rätt låt? Frågan ställs varje år...

Nu har jag vaknat och klätt på mig. Sitter nu vid datan och har lite lätt ångest (som jag jämt får på söndagarna). Det beror på
1. Jag har massor med läxor som måste göras idag och
2. jag åt på tok för mycket godis igår och lever nu som ett hälsofreak, precis som varje söndag.

Ja, det blev mycket snacks till Melodifestivalen igår. Men vann rätt låt? Frågan är på allas läppar. Jag förstod att Charlotte skulle vinna redan innan men hoppades hellre på Sanna Nielsens låt. Charlotte var juryns favorit men svenska folkets favorit var Sanna. Borde inte vi ha utslagsrösten tycker man då? Nej, för våra poäng räckte inte med det stora försprånget fröken Perelli hade.
Men visst, det är en typisk schlager-låt och hon är erfaren då hon vunnit Europa-finalen tidigare. Men det hade Carola också...

Röstade dock på BWO. Jag tror, för att vi ska vinna, att vi måste ha en speciell låt. Charlotte Perellis är INTE det, medan både BWO och Rongedal låtar är det. Men, det finns inte så mycket vi kan göra åt det! Låt oss bara hålla tummarna för Charlotte nu och hoppas att det går vägen ändå.

Jag kommer sakna från Mello....

Kristian Luuk. Foto: Karolina Jonason/SVT

Kristian Luuk

Så även Björn Gustafsson Foto: Karolina Jonason/SVT

Björn


Finalen kan börja!

Ikväll är det final i Melodifestivalen. Här har jag gett en utvärdering på de tävlandes låtar:

Charlotte Perelli: En riktig schlager-låt med glitter, glamour och en klatchig refräng. En tippad vinnare men ska jag vara uppriktig tror jag inte den kommer klara sig långt i Europa...
Frida feat. Headline: En söt Frida och med en trallvänlig låt. Blir glad av den! Dock passar den inte in i Mello.
Rongedahl: Cool låt. Tror det är detta som Europa kan behöva!
Christer Sjögren: Nja, inte direkt va. Klart populär bland den äldre publiken men snälla - skona oss andra! Speciellt Europa.
Amy Diamond: Duktig tjej med en typisk "Amy-låt". Upptempo, glad. Jodå den funkar!
Sibel: Jag tycker denna låt växer efter varje lyssning. Vacker röst och fin låt.
Sanna Nielsen: Kraftfull. Får rysningar när hon sjunger den. Seriöst.
Nordman: Spännande låt men inte min personliga favorit. Ingen låt som jag direkt skulle stoppa i Ipoden...
Linda Bengtzing: Trallvänlig och den fastnar. Dock är den inte min stil, tyvärr.
BWO: Dem är speciella och har en bra låt. Kan lyckas bra där ute!



Persikofärgad klänning

Kolla vad fin! Den skulle se perfekt ut på mig i sommar till en solbränd hy, utsläppt solblekt hår och höga sandaletter. Skapade stora "vill ha" begär hos mig. Är du sugen på att beställa finns den hos asos.com!

image175

Fredagsmys

Nu börjar man komma i fredagsstämning! Efter bastu, mat och nyinköpt snacks.
Ikväll är det ju Let's Dance också, kollade dock inte förra veckan på grund av discot (som förövrigt gick väldigt bra, fick in flera tusen!) men jag hörde att Danny hängde lös. Ajdå, men ska jag vara ärlig tror jag inte han åker denna vecka. Jag skulle nog säga att det blir såhär:

4. Karl-Petter
3. Tony
2. Danny
1. Tina

Men allt kan ju hända...
Ni får ha en trevlig helg! Själv ska jag jag träffa rara Marika imorgon och spela en tennismatch med Johanna, as usual.

Puss på er!

image174

(Syrrans veggo-pizza)

----------------------------------------------------------

Update: Är det bara JAG, eller blir ni också sjukt törstiga av pizza?

Sockersött av Jessica

image176

Jag älskar Jessica Simpsons serie Dessert Treats! Allt är så SÖTT, vill ju nästan äta upp produkterna! Men vet ni vad? Det kan ni! (dock inte förpackningarna).

GIVE ME säger jag bara.

Hilton - duktig designer

Systarna Hilton älskar kläder, det är ingen hemlighet. Speciellt Nicky är trendmedveten av sig (tittar vi tillbaka kan se vi se att Paris vunnit sämst klädda-titeln) och har nu gjort en egen kollektion som visades på catwalken för några dagar sedan.
Paris var självklart där och hon sa att hon antagligen skulle gråta av lycka för sin systers skull. Sweet.

Nicky säger att kläderna är lite "hästsport möter bondage". Intressant. Vi får önska Nicky lycka till med sitt skapande!

image175

Smarriga läppar

Sötaste läppglansen

image174

Mums! Bakelser?

Alla gör bort sig

Jag gjorde bort mig odentligt häromdagen då jag välte ner alla puderdosor, men det är ju inte bara vi "vanliga" människor som gör bort oss utan också kändisarna!

Många gör det genom Ashton Kutchers "elaka" program Punk'd. Tittade på några klipp från det idag. Så sjukt kul!

Evangeline Lilly från Lost var på fest hos sin skådespelarkollega då det var några konsthandlare där (tydligen grannar till dem). De hade med sig tavlor för svindyra summor som de visade för Lilly och de andra.
Helt plötsligt skulle de sätta på tv:n och Evangeline tryckte på fjärrkontrollen. Öronbedövande musik började då spelas och alla ropar: "stäng AV!".
Den höga musiken gör sönder glasrutorna och tv:n ramlar ner från väggen - rakt på de dyra tavlor.
Alla gäster är chockade och Evangeline ser helt förstörd ut. "Jag visste inte, jag bara tryckte på den knappen".

När hon har fått svettas ett tag hoppar Ashton fram och avslöjar bluffen. Fy fan, jag tycker ärligt talat synd om dem...


Dagens... vaddå?

Min dag kort!

Dagens önskan: Att resten av lektionerna skulle vara inställda
Dagens konstigaste: Läraren Marianne, förstår inte ett smack vad hon snackar om.
Dagens fundering: Om jag skulle ha uppsatt eller hängande hår
Dagens bästa: De otroligt slappa Engelska och NO-lektionerna.... tack för dem!
Dagens sämsta: Vädret
Dagens mål: Plugga
Dagens längtan: Efter helg
Dagens mat: Baguette
Dagens väder: Regn
Dagens humör: Trött
Dagens roligaste: När jag skulle lyssna på musik och blev förvirrad då ljudet inte hördes. Kom dock på efter ett tag att jag inte satt på mig hörlurarna.


Fashion for nails

Hm... vilken nagel är snyggast tro?

image167


Bitchiga expiditer och puderregn

Okej. Nu ska jag berätta vad som hände igår när jag var i stan. Först tyckte jag det var pinsamt, men nu är jag bara förbannad...

Jag och Johanna var inne på Kicks och tittade på smink. När vi gått genom den ena gången råkade jag snudda vid sektionen med puder. Eftersom ingen av oss visste att den var lös rasade alla puderdosor ner och åkte i en graciös bana över hela golvet. Och ja, det LÄT.
Folk vände sig om och visst, jag blev aldrig röd eller nåt men klart det var pinsamt!
En expidit gick fram och jag log ursäktande samtidigt som jag började:
"Den satt...." varpå hon avbröt mig men ett surt tonfall: "Ja, det är bara att plocka upp"

Jag och Johanna stannade upp. Lite lätt mållösa. "URSÄKTA?!" hade jag lust att ropa men fick fram:
- Ja, men jag vet inte hur pudret ska sitta..."

Direkt efter att vi kommit ut skrek min kompis:
- Vilken BITCH!

Ja, det var bitchigt. Minst sagt. Berättade för min farbror vad som hänt senare samma dag och när jag berättade att expiditen blivit sur höjde han förvånat på ögonbrynen och sa:
"Va är det sant?"

Expiditer är meningen att de ska finnas där för att vara hjälpsamma och trevliga mot kunderna, är de inte det kan de lika gärna få sparken tycker jag. Man måste ju trivas som kund! Visst förstår jag om hon blev irriterad, nu fick hon lite extra arbete med att sätta upp allt puder men hon hade inte behövt agera som hon gjorde!

Smider redan nu planer på hur jag ska hämnas. Mitt motto är: "Behandla andra som du själv vill bli behandlad"
Är hon en bitch är jag en bitch tillbaka. Touch that.

Men en sak är säker - jag sätter inte min fot i den KICKS-butiken igen. Då tar jag hellre den andra några kvarter bort.


Min shoppingrunda

Linne, Gina Tricot

Örhängen, H&M

Halsband, Glitter
                                                                          
image162image163 


Köpte även dessa skor....
image166

Kostade bara 100 kr! Mycket billigt och dessutom är de döläckra. Den andra skon har ett annat motiv på sig! Haha, crazy men coolt.



Det hände en väldigt pinsam sak när jag var i stan idag.... usch haha. Men det tar jag och berättar om i inlägget imorgon!

Shopping på schemat

Imorgon har jag studiedag och ska då in till stan med Johanna och shoppa. Hade velat ha lite sovmorgon men vi ska redan dit vid 12-tiden!! Fy, det är ju nästan "natt" haha. Okej inte riktigt men ni fattar säkert...
Men det blir i alla fall många timmar strosande vilket ska bli härligt! Är lite shoppingsugen (som alltid) och funderar på att köpa ett fint linne jag sett på Gina, kanske en snygg body och ja, vad man än hittar!

(Om pengarna räcker... *gulp*)

Ska snart lägga mig så jag är utvilad för imorgon,

Puss!

Rockchic

Jag älskar....

image161

Min svarta KISS - t-shirt! Helt underbar när du vill ha lite rockigare outfit. Köpt på en marknad då jag av en slump hittade den där och blev helt förälskad. Fick punga ut några hundringar för den, men det är den värd!

Löpning i klackar.... ?!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Men jag är klart fascinerad av iden med Stiletto Run. Att dom ens KOM PÅ att de skulle starta ett lopp där alla sprang i högklackat!
Ja, tävlingen går alltså till såhär.... du ska springa en viss sträcka i högklackat och snabbast i mål vinner!
Vrickat. Bokstavligt talat.
Kan gissa att det är massor av kvinnor som stukar fötterna i varje tävling. Klacken måste nämligen vara minst 7 cenimeter höga!
Men jag tycker idén är helt underbar... haha, skulle själv vilja vara med. Bara testa det liksom.
Det du kan vinna är gratis shopping och annnat smått och gott.
Tävlingen har i alla fall blivit en succé i Holland, Tyskland, Ryssland och Polen och nu får även sveriges damer testa "leken".



Tänk va kul att bara titta på när dem springer!

Plugg och Andra Avenyn

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och det är dags för skola imorgon igen. Caroline var här och pluggade tillsammans med mig på våran redovisning vi ska ha imorgon.

Ska nog sticka upp nu, plugga lite mer och bänka mig för Andra Avenyn. Det slutade ju så spännande förra gången!
Pappa ska nog vara med i kvällens avsnitt... eller i avsnittet imorn eller på tisdag kanske. Det återstår att se!

Nu skriker och gapar männen det är uppe. Det är match på tv och deras lag har gjort mål. Tycker mest dom är pinsamma när dom håller på, förvånar mig inte om dom står och kramar varandra på soffbordet just nu.

"Är hon tråkig eller?" Ja jag vet, jag har haft ont om roliga inlägg idag men det kommer imorn!
Puss på er


Aly & Aj - mina favoriter!

Jag älskar dessa tjejer


Härlig lördag

Det har varit en rätt soft lördag med tennis, god mat och snart börjar Melodifestivalen på tv:n. Hoppas på Sibel, Ola och Poodles till final. Synd ju att bara två går vidare...

Vi hörs senare!

image160

(Min lasagne-middag med tillbehör som tomater och sallad)

Idag är det våran dag, tjejer!


    image158
    

Idag är det våran dag, tjejer! Stå på er för vilka ni är. Och pass på att njuta lite extra nu... skäm bort er och låt ingen (särskilt inte någon man) styra över er.

Puss!

Is this the start of something new?

High School Musical 3 beräknas komma senare detta året på bio. Enligt en nyhetstidningen så har Lindsay Lohans syster Ali provspelat för rollen som Sharpays lillasyster. Vanessa tyckte inte det var någon bra ide och hoppas nu att rollen går till någon annan. Hon är rädd att Ali ska föra med sig kaos och skandaler, kanske glömmer hon att Ali trots allt bara är syster till Lindsay?

Fortsättning följer!
image155image156

                                                           (Systrar?)

Vi ska ooa hela natten, ooa hela dan och skrämma slag på halva stan

Whoohoo, man ska inte svära men jävlar vilken kväll! När jag kom till discot var det redan kö in, så jag smet in och mötte upp med kompisarna. Förberedde och käkade lite ifrån Bengans kycklingsallad innan insläppet började.
Vi hade alla fått bestämda platser och min var kiosken.
Ja, så jag satt alltså där med Evylina, Niklas, Andreas och Anders ett tag. Drack lite ur Nickes cola och tog betalt av alla ungar.

Men SÅKLART kunde jag inte hålla mig utan sprang upp på dansgolvet och försökte få alla att dansa.  Det var sjukt kul och svettigt! Vi dansade som galningar där ute och jag kan lungt säga att mitt hår efter allt dansade sett bättre dagar...

För er som är nyfikna vad jag tillslut valde för kläder kan jag berätta att jag tog:

* Vitt linne
* Höga svarta shorts
* vita strumpbyxor
* högklackat
* svart bolero

Håret hade jag utsläppt och min make-up bestod av guldig ögonskugga, guldig eyeliner, mascara och kajal + lite lätt brunpuder.
Assecoarerna var ett guldigt halsband.

image154

Disco på schemat

Ikväll är det fredag och FEST!

Nej, okej jag erkänner. Ingen fest men jag och min klass ska hålla i två discon.
Ska bli rätt kul faktiskt, alla går verkligen in för det! Mycket glitter, ögonskugga och paljetter.
Jag ska inte dit förens vid åtta-tiden men var nyss där och lämnade lite chokladbollar. Humöret var verkligen på topp hos alla! DJ:n var på plats och testade ljuset medans folk rusade hit och dit medan ett par förtidiga lågstadiebarn undrade när discot skulle börja.

Men frågan är vad jag ska ha på mig... försökte titta vad de andra hade. Man vill ju inte vara "too much" men inte för alldalig heller.
Jag tror jag kör på en lite festligare make-up och högklackat. Funkar alltid! Men ska ta och prova lite lite kläder nu för att vara säker...

Hör senare babes!

  

H&M köper upp Cheap Monday

Har ni hört nyheten? H&M har köpt upp Cheap Monday för ca. 1 miljon kronor!
Hörde det på nyheterna igår och det första min kompis Sophia sa när jag träffade henne var:

"HÖRDE du att H&M köpt upp Cheap Monday??"


Jo tack. Jag hörde.
Men jag antar att det är en rätt bra sak? Det finns flera H&M-butiker i min stad och om plötsligt alla börjar sälja Cheap Monday skulle det vara like heaven för mig. Jag är ett stort fan av märket! Är stolt ägare till tre par.
Men om varenda bak skulle gå runt med märkesjeanesen skulle jag inte känna mig lika chic längre. Man vill ju inte se ut som alla andra...
Cheap Monday säljs just nu i ca. 1000 butiker världen över och nu kommer det bli fler!
Som sagt, mina åsikter är lite blandade gällande H&M:s stora affär med Fabric Scandinavien men ja vad kan man säga?

Cheap Monday till folket!


Ren och fräsch? Ja tack!

Sötaste tvålarna kommer ifrån Sugar Baby! Du får de fyra tvålarna i denna söta ask för 198 kr. Lite väl dyra för ett par tvålar kanske, men jag tycker nog att dem är värda det! De är tillverkade av rena vegetabiliska ingredienser och  ska tydligen dofta väldigt fräscht!


image153


Skönhet har flera sidor

Kate Moss är en tjej som förvånar mig. Utan smink kan hon se rätt... ja, "vanlig" ut. Men med sminket på är hon otroligt snygg, precis som den modell hon egentligen är.
Att hon även är en stilikon är det ingen tvekan om. Hon toppade länge listan över Englans "Bäst Klädda" men har nu mist tronen till modellen Agnyess Deyn. Moss får alltså nu nöja med sig med en andra plats.

Andra som finns med på listan är Kiera Knightley, Stella Tennant och Alexa Chung.


Stressigt schema

Hej! Förlåt för min dåligt uppdatera blogg, brukar ju vanligtsvis posta flera inlägg om dagen men ni får tyvärr nöja er med ett idag. Har verkligen haft fullt upp hela kvällen med fiol, teater, telefonsamtal, middag och tv-tittande. Det blev dåligt bloggat igår också på grund av att jag kom hem så sent från min shoppingrunda. Såg ni grejerna föressten? Bra va. Det var sådana saker som jag var bara "tvungen" att ha.
Lovar att det blir mer bloggat imorgon!

Ha en fin kväll,

// M

Madeleine shoppar

Efter skolan åkte jag och min vän Evylina till stan för att shoppa. Min favorithobby haha, usch har snart inga pengar kvar...

Köpte i alla fall detta:

image321

Orange nagellack, Depend
Lösnaglar, H&M
Sminkborstar, Lindex
Bronzing puder, H&M
Easy Looks, JC
Svart linne, JC

Rödklädda donnor på röda mattan

Rött är en tidlös färg som funkar nästan jämt! På Oscarsgalan förra veckan var denna färg mycket populär bland de kvinnliga kändisarna och de röda designe-blåsorna avlöste varandra på löpande band. Men vems klänning var egentligen snyggast? Kanske Anne Hathaways blomsterprydda dress eller Miley Curys enkla blåsa?

image140image139image148image149

Musikal och Zac-älskare - se hit!

Jag älskar musikaler. Verkligen älskar. Men det vet ni nog redan om vid det här laget...
Grease och Footloose såsom nyare musikaler á la Hairspray.

Just Hairspray har jag blivit mycket fäst vid på senare tiden. Ska jag vara ärlig hade jag enorma förväntningar på filmen och blev lite besviken då jag sedan såg den. Men nu när jag har köpt mig soundtracket och spelat igenom den några gånger har jag kommit på att den är jäkligt bra ändå. Jag tror jag är en sådan människa som måste lyssna på en låt flera gånger för att gilla den (dock finns det undantag).

Snyggingen Zac ska tydligen snart vara aktuell i en "ny" musikal. Och nej, jag pratar inte om High School Musical 3 utan en nyinspelning av Footloose. Jag hoppade nästan jämfota av glädje när jag hörde detta. Zac ska ha rollen som Ren tror jag. Eller var det "the bad guy"? Hm... gissar på Ren.

Jag längtar i alla fall!


Måndag eftermiddag

Hej alla glada!

Är nyss hemkommen från skolan och döm till allas förvåning; jag fick ett VG på mitt franska-prov! Otroligt stolt över mig själv och framför allt lättad. Kanske kan jag ändå höja mitt betyg innan sommaren?
Intagningsprovet närmar sig för varje dag som går (logiskt eller hur?) och jag måste snart börja välja min monolog. Brudarna hjälpte mig idag att öva lite. Hm, ja... har ju trots allt 29 dagar på mig.
Ikväll är det att plugga som gäller men kommer såklart uppdatera min blogg och kanske svara på lite mejl and stuff.

Hörs senare,

Puss

Kristaller och pengar

385069-70

- Pengar är som gödsel, till ingen nytta om de inte sprids.

Francis Bacon


Söndag = plugg

Helgerna går alltid för snabbt! Nu är det redan söndag och skola imorgon. Usch, känner inte direkt för att gå upp tidigt och bege mig till långa lektioner med tråkiga ämnen.
Men måndagarna är rätt okej faktiskt, däremot tar torsdagarna slut på mig!

Men nu är det söndag och måste alltså plugga idag. Har
* musik-arbete
* NO-arbete
* SO-inlämning
* Matte

på schemat.
Dock ska jag på teaterföreställning idag så jag tar en liten paus vid 6-tiden. Fick fribiljetter av min teaterlärare så ja, varför inte utnyttja dem?

Whohoo, Mello!

Vad tänkte dom på när de satte på en av Lindas dansare en kjol?!
Det såg bara så löjligt ut! Och dessutom var det ju bara den ena av killarna som var tvungen att ha det.

- Killar, nu måste en av er ha kjol när Linda ska uppträda. Vem vill?
- Nej, INTE jag.
- Inte jag heller.
- Aldrig i livet!
- Någon måste ha det så nu får ni dra lott. Tyvärr, bara att bita ihop!


image148


Charlottes mic var läcker! Rosa bling-bling. Såg ni hennes naglar föressten? Lite väl långa för min smak men fräscha. Fast hon kunde ha skippat den där långa "kedjan" som hängde fast i ena naglen.

image149

-----------------------------------------------------------------------------------------

Update: Ja, det var ju faktiskt de här donnorna som gick vidare till Globen! Grattis. Hoppas dem inte gick vidare för deras namn bara...

Bloggande blogg-galning


Jag sitter på tok för mycket vid datan tror jag! Läser lite bloggar och kan inte slita mig. Det är så kul och intressant (oftast) och man blir själv inspirerad.
Men klockan är fyra, jag borde göra något annat. Kanske ska städa mitt rum och sedan krypa ner i en fotölj och läsa i min nya bok jag köpte idag, "Underbar och älskad av alla". Jag såg filmen och tyckte den var så bra så jag köpte även boken.
69 kr på bokrean!

Nej nu ska jag ge mig. Bloggar lite senare ikväll!

Puss // M


Snygg dekor till din älskling

385069-47

Jag tycker denna iPod-dekor är läcker! Tycker du att din iPod ser tråkig ut ska du absolut investera i en snygg dekor! Själv gillar jag min rosa iPod, den är helt okej, men det hade ju inte skadat att byta av emellanåt...
Dom är enkla att klistra på och du kan beställa dem från bluebox för 125 kr.

RSS 2.0