var nöjd med allt som livet ger

Jag har en väldigt lugn lördag. Förutom lite shopping och skridskoåkning har jag bara tagit det lugnt, just nu sitter jag och läser repliker. I veckan var jag på kollationering. "Djungelboken" ska sättas upp som sommarspel i juni/juli och jag kommer spela ormen Ka. Haha, underbart. Är väldigt nyfiken på vad för kostym man ska ha då!



midsommarnattsdröm



Köpte pyjamasshorts på rean (98 kr!). Märket är "Sweet Dreams". Jag älskar dem och kommer använda dem flitigt under varma sommarnätter... hihi.


a little bird sat on my window



Har precis beställt en "ear cuff" med fjäder från IBJ (itemsbyjohanna)
Läcker, va?


today I'm a cookiemonster

Pizza, godis, glass, chips... ah. Så gött. På fredagar brukar min "matdag" ligga. Vilken ligger eran på, eller unnar ni er några kvällar här och där?
Men imorgon blir det sallad, det kan ni lita på! (Det är nämligen jag som sköter handlingen imorgon, hehehe).


white lady



Min vackra bebis ♥

Så, nu är det hög tid att plugga. Sussa sött.


Livligt på Bäckäng

Skolan var ovanligt spännande idag.
Mattanterna var på festhumör och alla höll på att sätta sin kycklingwok i halsen när de plötsligt överröstade radion och sjöng låtar som Pokerface, Mikrofonkåt och I wish I was a punkrocker. Det var ganska vilt, man vågade knappt gå fram och lämna sin disk efteråt.
Det andra som hände var att jag låste in mig själv i kombisalen (trodde jag). Det började med att någon ville in i min sal, jag gick lugnt fram till dörren och skulle låsa upp när jag märkte att det inte gick. Personen knackade hårdare och hårdare och jag slet i låset men inget hände. Då ringde jag Malin.
"Är du kvar i skolan?! Dörren har gått i baklås!"
"Okej. Eh... är du säker på det? Den kan vara lite trög."
"Malin, jag har FÖRSÖKT.
"Ja. Okej... jag, eh, hämtar någon".
Så några minuter senare hör jag hur dörren låses upp och där står dansläraren. Sedan stängde hon dörren om oss och ber mig demonstrera hur jag gjorde.
"Den kan vara lite trög, ibland". Och så visade hon mig hur man ska göra för att öppna dörren. Jag kände mig som tre år igen.
När jag kom ut satt det en nyfiken och väldigt road teaterklass och tittade på mig. Jag skrattade, mycket generat. Innan jag gick iväg med Malin, som stått och väntat på mig, tog dansläraren tag i min arm och frågade:
"Hur mår du, föressten?".

Som sagt, en mycket underhållande dag!


tattoos

Jag älskar konst, och det här är vacker konst! Jag vill göra en. NU.
(Här är några av mina favoriter!)


coolbrud.se

Hej, jag heter Madeleine och jag brukar köra omkring i en sån' här. Oftast till skolan. Ibland hemma. Tar den när jag ska rasta hunden. Hjulen funkar fint på asfalt. Den är snabb och jag ser jäkligt cool ut när jag kör den.

Hehehe


Min nya favorit...



... i sminkväskan. "Cover all up mix" från Make Up Store. Dyr, men faktiskt väldigt bra.
Älskar förövrigt röda naglar. ÄLSKAR. Hann dock bara måla ena handen, haha. Det måste sett wierd ut. Kan tala om att i skrivande stund är båda händernas naglar röda och fina.


always trust in who you are

Sitter och drömmer mig tillbaka till Lejonkungen i London. Den var bland det bästa jag sett! Åker ni till London och ska se en musikal kan jag varmt rekommendera den. Har hört att den går i New York, också.
Min sånglärare blev avundsjuk när jag berättade att jag vart och sett den och då föreslog jag att hon skulle titta på Youtube. "-Ja, det ger ju verkligen samma känsla!" Haha. Men det är bättre än inget, jag tittar på de här videoklippen om och om igen och återupplever.

Spana in den fantastiska kostymen!

I Just Can't Wait to Be King

Shadowland

They live in you

The Lioness Hunt

hello lovers

Gick upp klockan 6 imorse (ja, precis. På ett lov). Tanken var att vi (mamma och jag) skulle börja jobba vid 7 men det hann vi såklart inte till, så sega som vi är på morgonen. Har känt mig otroligt dåsig hela dagen. Men nu är jag hemma och jag har både hunnit duscha och slänga i mig pizza. Vem kommer somna på soffan om fem röda? Jag!

Ha en festlig fredagkväll,
Kramis ♥


onsdag

Dagens aktviteter: skridskoåkning, sushi-buffé och träning med mina tjejer.



Kolla in Kiens tallrik, ha-ha-ha!

my new buddies



Här är skorna jag köpte i helgen! Huuuur fina? Love them, all!
De svarta är från Skopunkten och de röda sammetskorna är från Din Sko (fynd på rean!).

smile and wawe, boys, smile and wawe

Idag blir det UNIVERSEUM med syster yster. Jag har aldrig varit där så det känns som att det är dags, ska bli så roligt!

See ya' folks



Happy Valentine's Day!

Har ni haft en bra dag, sötnosar?
Min dag började klockan nio med ett besök hos min hudläkare (haha, charmigt). Väl inne i stan köpte jag rosor till mina föräldrar. Några timmar senare åkte jag in till stan igen för att fika med Josefin och Sebastian. Lustigt nog träffade vi på Linnea och Tobias där, så vi blev ett litet gäng som gick till Wayne's Coffee för en fika. Kvällen avslutades med bio - en banal men ganska rolig komedi med Ben Stiller.


play, play, play



Pappa är fin. Han har köpt Kinect till mig och syrran! Det är svinkul - och påfrestande! Det är aktivt, man blir helt slut! Vi hoppar, sparkar, slår, duckar och (framför allt) skrattar tills vi gråter.

(Syrran t.v och jag t.h)
I det här spelet skulle vi täta sprickor i akvariet, haha.


what a feeling

I veckan var jag och Veronica på konsert (vilket jag inte har hunnit blogga om, blev påmind efter att jag lagt in bilderna i datorn). Det var Peter Johansson och Nina Söderqvist tillsammans med Borås Symfoni-orkester som uppträdde. De var väldigt duktiga och temat kunde inte ha varit bättre - Musical Hits! (Lejonkungen, Les Miserables, Sunset Boulevard, Kristina från Duvemåla, and so on...)

what a feeling!




ice cold

Den här helgen har jag hunnit köpa inte mindre än tre par skor och åkit skridskor med Kien. Efter turen åkte mamma och jag till affären och handlade mat, varpå jag fick med mig en Ben & Jerry hem... syndigt gott.



Madde: Alltså, man kan inte sluta äta!
Bella: Fast det är tur att vi är två som delar.
Madde: ...
Bella: Jag hade aldrig kunnat äta upp en sån' där själv.
Madde: Du, det här ska du ha jäkligt klart för dig. Jag klarar det lätt. L-Ä-T-T!

Jag har aldrig varit allvarligare.


Och så var det dags för...

SPORTLOV!
Tack för det.


Bjuder på denna...



Modell: jag
Fotograf: The Studio

Hemma!

"Romeo och Julia" var fantastisk, på riktigt. Jag grät lite. Måns och Lisette med ensemble ska ha en stor eloge!

Lägg till god mat, fint sällskap och shopping på det så får du en kanonhelg!
Vi gjorde havrebollar också, som blev f-a-r-l-i-g-t goda...



Smeten (och ni tänker: eh... mums?)


plans

Nu: Packa
Imorgon: STOCKHOLM! ♥

Sandra och jag ska umgås i dagarna tre, gonna be awesome!


kiss on the cheek



Jag kan inte låta bli att klaga på vädret - det är kallt, det blåser och är jäkligt halt.
Jag vill ha vår. Jag vill bränna upp vinterjackan. Jag vill bära kilklackar. Jag vill använda min nya jacka. Jag vill, jag vill, jag vill...!


onsdag



SÅ T-R-Ö-T-T, it's been a long day!
Efter lite te, frukt och Glee är jag nu redo att sova.

Sleep tight, sunshines.

RSS 2.0