27 juli

Tänkte att jag skulle ladda upp fler bilder från New York men tror inte jag kommer hinna det den här veckan. Ikväll åker vi till Uddevalla och imorgon bär det av till Varberg (kommer hem på söndag/måndag eller något).

Ta hand om er och njut av sommaren.
Uppdaterar när jag kan!

/
M


Firar midsommar i Battlepark (New York)

måndag

Time to work! Jag knegar för min överlevnad.
17 - 22 på cdon.

Vad hittar ni på ikväll?


Just in time

Fyndade en klocka på Ur&Penn, tjusig va? Märket är Axcent och för 200 spänn blev den min.12 juli

Jag blev så ledsen att jag dog.
Det skulle man kanske kunna tro men sanningen är att jag har glömt av att blogga bara. Hehe.

Harry Potter-filmen var väldigt bra! Slutstriden var episk. Jag satt med en stor klump i halsen och önskade att filmen skulle hålla på längre (som om nästan två timmar inte räckte, haha). Då dök epilogen upp och den fick mig att börja fnittra helt hysteriskt. Skämtar dom med oss? Daniel, Emma, Rupert och Tom måste haft väldigt kul åt det här... Men när eftertexterna började rulla kom spridda applåder och jag upplevde att alla kände sig väldigt nöjda. Regissören ska ha en stor eloge för att ha satt ihop en så fin film, det var ett bra slut på en bra serie av filmer. Min syster och jag hade en lång diskussion om filmen efteråt och det är klart att man inte kan låta bli att jämföra filmen med boken (även om böckerna är en egen klass i sig). Hade jag fått gå in och petat så hade jag gjort några ändringar här och där men jag är som tidigare nämnt väldigt nöjd och ska absolut gå och se den igen. I 3-D såklart. Wow, efferkterna höjde mitt betyg!


It all ends

Bella och jag har haft Harry Potter-maraton i veckan och laddat inför premiären. Inatt är det alltså dags! Jag vill se den men ändå inte... Jag vet såklart hur äventyret slutar men tanken på att jag aldrig mer kommer att gå till biografen för att glutta på en ny filmatisering av Harry Potter är sorlig. Vi har trots allt växt upp med filmerna. Sedan berörde boken mig väldigt mycket, därför låter det som en bra idé att ta med lite näsdukar (jag förbereder mig på mycket gråt inatt!). Haha.Kyss


12 juli

Nu är ALLA föreställningar av Djungelboken över. Vi gjorde 15 stycken (jag gjorde dock bara 11 stycken, eftersom jag missade några under resan till NY) och vi hade fullsatt på nästan varenda föreställning! Trots regn. Sikken succé det blev - åh jag är så nöjd.


(Ur Borås Tidning)

RSS 2.0