8 april

Idag hade jag premiär med "Kamalas längtan" (mitt slutprojekt). Det gick prima! Efter det åkte jag hem och vräkade i mig pizza, åkte tillbaka till stan, såg ett genrep och tittade på Kimberly och Matildas föreställning. Kvällen avslutades med trevligt sällskap och en drink på krogen. Mycket fint.

Imorgon ska jag shoppa i Göteborg med pappa. Det är bisarrt hur mycket pengar jag spenderar nu för tiden, jag som skulle spara till New York.

Puss, puss och kramKien kom på premiären och gav mig ätpinnar. Från Thailand! Haha, så charmigt.


let's shout let's cheer

Jag tävlade cheerleading DM för några veckor sedan. Jag älskar cheerleading, det måste vara världens roligaste sport och jag tycker så mycket om att utöva den! Egentligen skulle jag inte vara med i Royal, men blev illa tvungen att hoppa in i laget efter att en tjej brutit armen. Dagen var kul, och det blev mycket shopping. Cheer-shorts kan man aldrig få för många av!En bild på mig från tävlingen.
Fotograf: cheerleadersofsweden.se


konstverk

Lovely...

svansjön

Det är så mycket som händer i skolan just nu att jag inte hinner med att blogga. Kulturfestivalen börjar på torsdag (om fyra dagar!!!) och det är mycket planerande och repitioner. Jag var på skolan idag (ja, en söndag!) och riggade ljus och städade. På Kulturfestivalen kommer alla esteter visa upp sina slutprojekt, jag tror det kommer att bli jättebra! Det ska bli väldigt roligt.

Igår blev det bio
, Ellen och jag hade bestämt oss för att träffas och ta en paus från verkligheten. Vi såg "Black Swan" - den var FANTASTISK. En perfekt film, jag blev så fängslad och Natalie Portman var fullkomligt underbar i huvudrollen.


RSS 2.0