ding dong ding dong

Åker till polisstationen för att förnya mitt pass.
Whoho, taggar för London!


veckans låt

Nattklubbscshefen Rebecca Stella släppte för ett tag sen sin debutsingel. Jag tycker det är en härlig danslåt, och hon ser onekligen cool ut i videon. Har inte vi blivit väldigt... kontroversiella och kreativa på den senaste tiden? Kan det vara en viss Lady Gaga som ligger bakom? Vad som var udda börjar nu bli mainstream. Gaga-fenomentet präglar inte bara Rebecca Stellas nya video, utan det mesta som är nytt på marknanden idag. Ganska intressant!


Ola-la-la

Några andra som var på nyöppnade Media Markt i veckan var Ola och E.M.D. Dubbelt upp med flick-favoriter, alltså! Bolaget vet hur de ska locka kunder, minsann. Och jag var inte sen med att ta autograf.

Ah, hans jacka får gärna flytta in i min garderob!
Ola: "Tack, jag kör på Media Marks färger, haha"

don't stop the music

Titta, jag fyndade en iPod-högtalare igår. Tjusig va? Inköpt på Media Markt.monday

Skolan idag var givande. Vi flög i en sele. Jag såg ut som en jättebebis :-) bilder kommer! Sedan var det skolfoto och efter det så jobbade jag på cdon. Körde till klockan 23, så det blir bums i säng nu (bums är fett väldigt roligt ord!).


Nej, jag har inte alls slitet hårDet blev röda läppar och skinnbrallor på festen. Jag älskar läppstift. Och musik. De spelade väldigt bra musik faktiskt, jag blev positivt överraskad.
And we danced, like maniacs.

movietime with Bella

Bella och jag var på bio idag, Toy Story 3(D). Otroligt härlig film, vilken nostalgistorm. Toy Story 1 och 2 måste införskaffas! :-)


oj, vilken aktiv dag

Så. Trött.

Godnatt, kära ni ♥

soft pink

Förra veckan la' jag undan ett par balettskor (ballet slippers) som jag hämtade ut idag. Jättesköna i skinn.Imorgon ska jag starta mitt tränarjobb :-) Eftersom jag var på bilskolan förra veckan fick Josefine ha grupperna själv, men nu så! Det ska bli jättespännande. Klasserna vi håller i är först dans och sedan cheerleading för nybörjare. Exciting, exciting.


Svenska filmer är inte så tokiga ändå

Det är något jag inte gillar med filmen, och vad det är kan jag inte riktigt sätta fingret på... Kanske har det att göra med filmens slut, att det var för banalt för min smak. Men jag tycker att den är sevärd, TCHÉKY KARYO lyfter upp filmen med sin franska.


Dagens tips

Kolla in maffigaste borsten, haha. Beställde den från nelly.com, men den är skeeetskön! Märket är HH Simonsen.
Passar dem med långt och trassligt hår.


onsdag

Sådär :-)
Skola - check! Introduktionskurs på bilskolan - check! Danslektion - check!

Nu blir det sängen.
Kram ♥

STUDENTMÖSSA BESTÄLLD!

... Ja, jag har ett moment här. Det är stort.Jag tog inte den på bilden, vi fick inte ha brodyr utan enbart programstrimma. Vad jag tycker om det behöver vi inte dra upp, jag har accepterat det. Mössan blev i modell lyx och som tillbehör tog jag bl.a ett champagneglas med gravyr och en student-bok!

Idol tjugohundratio startar nuuuuu

IKVÄLL BÖRJAR NYA SÄSONGEN AV IDOL!

Så jäkla kul. Darin gör förövrigt den fantastiska trailer-låten Microphone.
Visst skrev jag i våras om min audition till Idol? Om inte får ni en supersnabb uppdatering här: Jag sökte. Och det var sjukt mycket människor, sjukt kallt och vi stod i kö hela dagen. Men en upplevelse var det banne me! (och nej, jag gick inte vidare, men min jury-grupp var snäll)
Bilder från Götet!

sträck på nacken

Hemkommen från skolan och pilates-klassen! Det var första gången jag testade pilates, och jag tror stenhårt på att det är en bra träningsform, men första passet var lite segt. Jag hade velat ha mer svett, haha. Men vi pratade om hållning och vad en dålig hållning är.
Hur sitter ni när ni sitter vid datorn?

Gör ni som jag och mina vänner på bilderna nedan? DON'T!


Så kan det gå!

Förra söndagen var jag och en vän i Jönköping, vi var där för att se Darin. Supertrevligt på alla sätt och vis, men visst blir det knasigt om man ska ta bild och kameran spelar in istället? Titta och garva.Darin var lika glad för det!


honey, I am home

Tog mig en snabbis till biblioteket efter skolan och lånade Twilight på ljudbok! Engelska, såklart. Jag ska bättra på min hörförståelse, tänkte jag.

Här är mitt schema för HT. Det kanske ser jobbigt ut, men det beror på att vi har en delad klass med både bild och teater, så deras lektioner är också med. Jag tycker faktiskt om schemat! Massor av karaktärsämnen!


NellyKolla in min lilla vampyr! Jag älskar henne.

update (!)

En vän påminde mig idag om att jag har en blogg, så här är jag med svansen mellan benen haha.Imorgon har jag lite sovmorgon, tack och lov. jag har planerat att sitta uppe med engelska-läxan ett tag. Jag tänkte visa er mitt schema, men i och med att vi får ett "nytt" imorgon är det klokare att visa det.
Ja, så hur känns trean? Jo, tack, bara bra.
Jobbigt? Nej inte så farligt.
Roliga ämnen? Jadå, de flesta.

Nej, nu blir det en behövlig dusch. Jag och Hanna har tränat Indoor Walking på friskis&svettis idag! Jag hatar gruppträning, det är fööör jobbigt - samtidigt behöver jag det, annars fuskar jag.


RSS 2.0