Åh vad jag längtar tillbaka!

Okej, här kommer en kort summering av veckan:

Måndag: Landade runt 6 pm. Vi åkte upp i Empire State Building och beundrade staden och dess ljus.
Tisdag: Shopping, shopping, shopping och Harry Potter-utställningen
Onsdag: American Museum of Natural History, restaurangbesök + inställd musikal. Vi skulle ha sett "How To Succeed in Business Without Really Trying" men Daniel meddelande att de inte kunde genomföra föreställningen (scenteknikern höll tydligen på med droger eller nåt, i vilket fall som helst hade hann fått i sig en överdos vilket ledde till döden, what a drama! Jag tyckte verkligen synd om Daniel och resten av ensemblen)
Torsdag: Vi fick nya biljetter och gick och såg "How to Succeed in Business Without Really Trying" - jävligt bra var den!
Fredag: Shopping i Soho, båttur ut till Frihetsgudinnan, midsommarfirande vid vattnet, ground zero och sist men inte minst träffade vi Daniel Radcliffe (!).
Lördag: Vi såg musikalen Spider-Man: Turn off the dark
Söndag: Vi gick på museum, MoMa, och tittade på baseball i Bronx (New York Yankees vs Colorado)
Måndag: Central Park och shopping. Vi åkte hem runt 6 pm.

Sedan ska vi inte tala om all skräpmat jag hann trycka i mig; pizza, cheesecake, cupcakes, amerikanska pannkakor med sirap, bagels, muffins, froot loops (sockerflingor!), hamburgare, pommes, milkshake, cola, glass och frappuccino på Starbucks.


NY - London - Göteborg

Hej! Jag sitter på Heathrow i London och väntar på flyget hem. New York var FANTASTISKT! Jag uppdaterar snart igen med bilder och dylikt. Det kändes lite trist att åka, särskilt med tanke på att vädret var så bra på Manhattan, här regnar det. What a pity! Men jag ser till att återvända någon dag, jag tycker så mycket om den amerikanska kulturen. Med ögon stora som tefat beundrade jag allt från skyskrapor till bruna matkassar. Och Broadway sen... wow. Jag känner mig så inspirerad!

20 juni

Vi trotsade regnet och satte föreställningen.
Jag tycker väldigt mycket om min ensemble

Efter trevlgt prat och smörgåstårta är jag nu hemma och ska strax sova.
GOODBYE LOVERS!
NU ÅKER JAG TILL NY!
Shopping, fet mat och Broadway... jag kan knappt bärga mig!

sooooon

Jag hann knappt sova av mig ruset innan jag blev kallad till Tåget för att fortsätta repitionerna med sommarspelet. Vi har repat hela veckan, det har varit superintensivt! Imorgon är det äntligen dags för premiär och vi hoppas på strålande sol! Vi får se om det blir någon premiärfest, jag håller tummarna för det. Annars är det bara hem och packa för dagen efter drar jag till the big apple. Kyss


Sjung om studentens lyckliga dagar

Klockan 05.30 gick jag upp.
Klockan 03.00 kom jag hem. Och jag hade nog fortsatt längre om jag inte varit så förbaskat trött (dumma mig, varför måste man sova?).

Studenten var nog den längsta (och roligaste) dagen i mitt liv. Skratt, skålar, tårta, jordgubbar, champagne, cider, presenter, tårar och lycka. Vilken känsla att springa ut på trappan... och flaket sen! Jag ville aldrig kliva av, jag hade kunnat stå där och dansa tills natt blev dag (men det gjorde jag på Grand Hotel istället, hehe!). Jag har heller aldrig känt mig så vemodig och tårarna gick inte att hålla tillbaka. Jag kommer att sakna min teaterlärare Henrik, hans råd och vägledning och gett mig så mycket. Jag kommer att sakna underbara, mysiga och fantastiska Barbro.
Och sist men inte minst - mina guldkorn i klassen. De är så fina och jag vill aldrig någonsin tappa kontakten med dem ♥
Och grattis och bra jobbat, syrran!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Och vad händer nu?
Jag vill resa, upptäcka saker och utvecklas. Jag ska lyssna på mig själv och göra sådant som jag älskar, mår bra av och som jag finner meningsfullt. Skål för friheten - Nu väntar framtiden!


10 JUNI

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEN.
FY FAN VAD JAG ÄR BRA!Baldagen

Här kommer mer bilder från balen 7 juni:


i vår fantastiska bilHår och smink fixades på Helen's Beauty Center

Vad är väl en bal på slottet

Dagens outfit: (haha)


night before prom

Gick upp kl 06 imorse för att jobba - nu är jag dödstrött! Försöker samla krafter till kvällens repetition.
Pssst... imorgon är det studentbal!Igår kollade jag på rysaren "Prom Night", nu är jag laddad och redo! Haha.


1 juni

Dagens planer:

Kl 10.30: Provsminkning på HBC
Kl 11.25: Sånglektion (sista, snyft!)
Kl 12.00: Vett&etikett samt valskurs på skolan
Kl 17.00: Rep inför sommarspelet
RSS 2.0