Filmkväll

Ja det blev visst en riktig filmkväll för mig ändå! Har precis tittat klart på svenska Solstorm (Izabella är ju så vacker!) och ska strax se Förtrollad..

På tal om film var klassen på bio dag. Mycket trevligt! Vi gick först en sväng på stan, tittade på filmen och käkade sedan på Donken. Under skoltid, sounds to good to be true right?
Alla hade på sig klasströjorna idag också, vi såg ut som en förskoleklass på utflykt. Fast det var vi väl också, inte förkskoleklass men på utflykt ; ) (fast ibland börjar jag undra haha...) Nu inser jag hur mycket jag kommer sakna min klass när vi slutar sen! Det är inte alls långt kvar.
Ååååh, kalla mig sentimentalisk om du vill men det är jag.

 

30 maj

Trevlig Valborg!

Vad ska man hitta på då? Alla andra ska fest känns det som, så ska lilla jag sitta hemma och uggla. Men det är okej för mig! Fine. No Problem. Jag kan ha kul ändå.... varför inte se någon bra film och äta en god bit mat? Maten är redan fixad föressten. Pizza! Usch så onyttigt, vill ni veta vad jag ätit idag?

* fullkornsflingor och apelsin
*kexchoklad
*cheeseburgare med pommes frites
*risifrutti
*pizza

Fy farao! Det började bra men slutade helt åt skogen. Men jag ska nog träna på lördag och söndag så det blir så bra så! ; )

Puss på er! Ha en fin kväll.



Montags outfit

Oooops, Heidi. Snygg posé men du kunde väl dragit upp linnet lite? Var det ett medvetet drag att visa behån, ok.
Men jag tycker aldrig det är särskilt snyggt, inte på någon. Det ser mest billigt ut faktiskt!

image307

Tummen ner

Tidningen

Skrev ju i några inlägg under att det skulle stå om uppvisningen i tidningen idag! Det gjorde det. Cheerleading har blivit otroligt poppis i samhället den senaste månaden p.g.a av att min stad annordnar SM, så därför var det ett stort reportage idag! Tyvärr var inte jag och min Mia med på någon bild. Men glada är vi ändå : ) dem skrev mycket positivt om klubben och om gårdagen. Kul att läsa!

image306

Nu ska jag.... plugga? Jo kanske. Måste nästan det.
Ska kolla in lite bloggar först bara!


"Why do you looking at my ass?"

Idag fick vi klasströjorna till skolan! Jag hade beställt ett par byxor också. Är dem inte läckra? Tänkte ha dem att träna i eller bara gå omkring i när jag vill mysa hemma. Jag och min kompis funderade på att ha "Bitch" tryckt på baken men jag tror inte våran lärare gillade idén haha! Nej då, men vi bara skojade ; )
Vet inte om jag ska orka ladda upp en bild på tröjan också. Men den är stor, gosig och röööööd (med ett klockrent tryck på!)

image304       

Dagens oufit

Schoolchic

Fotbollsstrumpor, Gina Tricot
Linne, privat
Kjol, Gina Tricot

image302image303

Uppvisning

Hej!!!

Har nyss kommit hem. Cheerleading-uppvisningen ni vet! iiiiiiih. Jag är så lycklig, det kändes så grymt bra! Vi klarade lyften bra och ingen gjorde något större fel vad jag vet? Till och med reportrana från tidningarna applåderade när vi gjorde det "stora" lyftet med Mia.
Som den perfektionist jag är känns det alltid som jag kan göra något bättre, men jag är i alla fall nöjd : )

Berättar mer imorgon, ska se om det står något i tidningen också. Spännande! Nu ska jag se Andra Avenyn,
Puss!

image301

(kolla in vilken söt rosett jag hade i håret!)

Hiss eller diss?

Hilary Duffs lila skapelse, hiss eller diss?

image300

Diss måste jag säga. Hilary är vacker men den ros-liknade saken på bröstet får henne att se lite... tjock ut? Dessutom tycker jag den förstör lite av vad som kunde ha varit en snygg klänning. 
Nja, bättre kan du, sweetie!

Förlåt

Förlåt, förlåt för min dåliga uppdatering. Vaknade vid tolv och åkte strax därpå till mina kusiner och har precis kommit hem från gymmet med Natalie.

Känns jättebra att ha tränat! Älskar det. Nu måste jag dock plugga till ett prov jag har imorgon, jag kommer INTE klara VG det kan jag säga.

Puss (bloggar mer strax)!


Brolle - om tjejerna får välja

Nu är Körslaget på tv och tjejerna skriker när Brolle visar sig. Det är ganska otroligt egentligen, hur POPULÄR han har blivit nu i och med Körslaget!

Flickidol och han får massor av erbjudanden och syns i media. Han gör ju Måns roll som Tommy i Footloose till hösten och kommer snart med en ny skiva.
Måste vara roligt för Brolle, hans stora comeback. Sen måste jag också säga att han har blivit snyggare med åren... håller ni inte med?

    

Sommar + glass = sant

Föressten, ska tipsa om den här glassen! Väldigt god. Det är Ben & Jerry's och glassen har liknande ingerdienser som med en vanlig Sandwich, dock har denna chokladbitar.
Har ni inte testat den tycker jag ni ska göra det!

image299

Hejhej solen

Jag har nyss spelat tennis och sitter nu vid laptopen och hoppas att solen ska dyka upp. Så kan jag springa ut och sola lite. Det växlar mellan moln och sol hela tiden och när det är skugga blir det kaaaaalllt. Brr.

Vad ska ni hitta på idag då?

Jag måse plugga, sorgligt men sant. Sedan ska jag rensa liter i mitt rum, kläder och prylar. Det kan behövas!
Sen ska också svara på en massa mejl, har så dåligt samvete för att jag är så sjukt seg med att svara. Men jag har inte haft någon ork och ingen tid. Alltid finns det något man måste göra liksom.
Men snart är det sommarlov! Konstig tanke.


Sweet dreams are made of this

Jag har nyss tittat klart på Notting Hill på ettan. Cybelé hade tipsat mig om att den kom och sedan ropade pappa att den var på tv. Jag har nämligen alltid velat se den filmen men aldrig fått något tillfälle!
Så förväntningarna jag hade på filmen var stora. Jag vet inte om den levde upp till de krav jag hade men det kan bero på att jag missade en halvtimme av filmen (oops).
Jättesöt film i alla fall! Jag blev glad av den, och det är väl huvudsaken?

Jag älskar den här delen av filmen. Gillade låten redan innan, nu är jag kär.


Madeleines lista

Inne-lista:

Peace
Soligt väder
Blommor
Färgklickar
Agyness Deyn


Ute-lista

Snö och regn
Sura människor
String
Kate Moss (förlåt, Moss i all ära men det finns nyare sjärnskott!)
Djurmönster


-------------

Nej, jag tål inte djurmönstret även fanns det fortfarande syns på en del kändisar. Den har haft sin storhetstid!


Fredag

Jag älskar fredagar! Jag har nu avslutat en god middag med familjen och ska strax basta. Sedan bir det godis och tv-tittande! Vet inte vad jag ska kolla på riktigt... Talang? Nja vi får se.

Skoldagen var också okej, höll i en idrottslektion idag. Det gick ganska bra, känns skönt att lektionen är avklarad i alla fall! Behöver det för att få MVG nämligen. Jaja.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

image298

Den söta trenden

Sommaren närmar sig med stormsteg och med det kommer... ja, jordgubbarna!
Vad sägs om att bli lite somrig?

image296
Underbar klänning ifrån asos

image293

Armband ifrån kyssjohanna
image294
Örhängen ifrån Betties Galleria

Godnatt sötisar

Klockan är sisådär 22 och jag tror jag ska börja dra mig till sängen, tvätta av sminket och allt det där. Vet ni att jag har ont i ögat? Gah, så jobbigt. Känns så fort jag blinkar, Natalie trodde att jag hade fått en vagel-what's-their-name. Ska nog till syster imorgon och kolla...
Sovmorgon imorgon! Så härligt. Dock blir det bara ca. en halvtimme längre men ändå.

Puss på er!

image292

Behöver du hålla koll på dina nycklar? Låt monstrerna göra det!



Messy room?

Jag är en sådan tjej som älskar att ha ett snyggt och rent rum men tycker det är tråkigt att städa. Dessutom har jag en tendens att slänga alla mina kläder på golvet till min mammas förtret. Mamma städade mitt rum igår och enligt henne hade det tagit timmar att plocka upp allting. Ooops, så går det när jag har bråttom och inte kan bestämma vad jag ska ha på mig.

image297

Är era rum lika stökiga som tjejens på bilden?

Veckans sämst klädda

Den här bilden har cirkulerat lite på nätet och jag måste säga USCH, klänningen var verkligen inget att sätta i julgranen. Vad tänkte människan på som valde en sådan klänning? Den var säkert dyr också.

Diss

Nicole Kidman, ...men hennes klänning var ingen hit!

Torsdag

Hejhej! Jag är hemma. Jag lever. Måste bara klä på mig :) har bråttom till skolan men ville slänga iväg ett inlägg innan jag stack. Försökte göra det igår kväll men då funkade inte blogg.se.

Min dag igår var otroligt rolig! Åh så jag älskar att vara med på inspelningar. En dam frågade mig om jag tyckte teater eller film var roligast men jag sa att jag gillade båda på var sitt sätt, men film... ja, det är så speciellt! Trots den långa väntan.
By the way, gissa vilka sötnosar jag sprang på mitt uppe i inspelningen? Sibel Redzep och Brolle! Dom tillsammans. Hm, lite misstänksamt och vad sjutton gjorde dom i Göteborg? Jaja, glöm inte var ni hörde det först ; ) Sibel var dessutom otroligt rar, Brolle verkade lite sressad.

Nej nu MÅSTE jag iväg! Bloggar mer senare när jag kommer hem. Har NP i matte idag, *hjälp*

Puss!

Packa inför morgondagen

Jag håller på att packa inför inspelningen imorgon. Kläderna är ju the big thing. Vad ska man ha på sig? Scenerna utspelas på flygplatsen så jag tror att min blommiga scarf skulle vara rätt klädsam. Men sedan är det ju skor, byxor, jacka, tröja, smink, hår.... aah, men men jag ska inte göra alltför stor grej av det. Jag ska bara vara mig helt enkelt!

Hoppas kunna mobilblogga imorgon men antagligen kommer det inte gå då de ofta vill att man ska stänga av den p.g.a störningar i utrustningen. Dessutom har det ju inte funkat att mobilblogga ändå den senaste tiden... jaja. Kommer hem vid ca. 23.00, kanske kanske kan slänga iväg ett inlägg då!

Nu ska jag se Andra Avenyn och fixa klart inför imorgon, måste plugga franska också... zut!


image291

Tisdag

Förlåt förlåt, nu skäms jag för min dåliga uppdatering! Usch då. Jag skulle gärna vilja säga "jag ska skärpa mig" men eftersom jag ska till filminspelningen imorgon kommer jag dessvärre vara borta hela dagen.

Men jag uppskattar alla söta kommentarer och ni som orkar klicka er in här varje dag! Puss till er. Kommentera gärna mer och lämna eran bloggadress så jag kan besöka er också!

Jag har varit ute i solen idag i flera timmar och bara latat mig! Superhärligt. Tränade kullerbyttor på gräsmattan, aj mitt huvud kan jag säga.
I samma veva med det bra vädret är det ju dags att ta fram sandalerna! Själv kör jag på mina galdiatorsandaler. Har ni inte investerat i några tycker jag ni ska göra det! Det finns otroligt många olika modeller och färger av galdiatorsandalen, kanske den lite tuffare med kedja på bilden nedanför vore något eller vad sägs om ett par silvriga? Asos utbud på gladiatorsandalen är enormt men även Din Sko har några riktigt fina sandaler ocksåASOS Leather Zip Front Stud SandalNine West Flat Gladiator Sandal

Paket på posten

Det "lilla paketet" som jag skrev om i föregående inlägg var mitt läppglans som jag beställt! Det kom idag på posten och jag måste säga att den är helt underbar! Dock lite liten, men vilken doft... mm. Känns verkligen behagligt att ha på läpparna. Dessutom var ju "flaskan" tokigt söt men bakelsen på! Klart värt sina 99 kr (dock betalade jag inte ens det p.g.a rabatt).

image290

Cheerleading och mobilblogging

Nu har jag testat att mobilblogga två gånger utan resultat. Jag förstår inte varför det inte funkar? Blir sjukt frusterad dessutom får jag dåligt samvete för er läsare som klickar sig in hit och jag inte uppdaterat på hela dagen.
Men men, man ska inte gråta över spilld mjölk, right?

Kom nyss hem från träningen med Mia. Caroline var också där och tittade på.
Vi som hållit stenhårt på koreografin gjorde nu om hela (en vecka innan uppvisningen) - men det gick faktiskt jättebra! Jag tror allt sitter nu.
Vi gjorde ett nytt coolt lyft med Mia, det ser verkligen proffsigt ut! Hoppas att någon kan ta kort nästa vecka så jag kan visa er.
Som sagt har vi uppvisning nästa vecka med Cheerleadingen, kommer bli kul men sorgligt men tanke på att det blir våran avslutning för denna terminen.

Föressten, fick hem ett litet paket idag... hihi. Visar er strax!

Stjärn-trenden

Stjärnor är en av vårens klaraste trender, bortsett från blommorna. Just nu kommer det fram mycket klädesplagg med stjärnor samt assecoarer. Kanske dessa örhängen vore något? Jo tack. Du hittar dem på asos.com!

image289

Stilsäkert med glasögon

När jag nämner namnet Chloé Sevigny tänker väl de flesta "trend". Allt denna donna tar på sig verkar bli en hit och många anser att hon är en stor modeikon. Själv tycker jag likadant, hennes stil känns alltid så genomtänkt fast med den där personliga Chloè-touchen.
Dessutom passar hon otorligt bra i glasögon! Den som sa att glasögon var töntigt kan slänga sig i väggen. Ironiskt nog använder jag själv linser, men ska jag vara ärlig passar jag inte så bra i glasögon.

De som använder glasögon ska i alla fall absolut inte skämmas för dem. Svarta bågar i stil med dem på bilden kan bli galet snyggt till rätt outfit! Mode handlar mycket om att våga och stå för sin stil. Att sno någons kläder/stil rakt av är ju bara för trist.
Att bli inspirerad och kopiera är två helt skillda saker ... håller ni inte med?

385069-283


Busy buisness

Förlåt för min dåligt uppdaterade blogg! Har verkligen fultt upp just nu. Varvar solningen med plugg och trixar med mitt CV. Ska (förhoppningsvis) vara med på en filminspelning på onsdag och det har varit mycket telefonsamtal om det. Måste se till att få ledigt från skolan också eftersom vi filmar hela dagen.

Nu ska jag ut i solen igen men ville bara visa att jag levde haha ; )
Ta hand om er! (Och för ni som har sol se till att smörja in er, själv är jag röd på bröstet. Typiskt).



Lördagkväll

Hoppas ni alla har en trevlig lördakväll!

Tittade nyss klart på Helens små underverk. Förstår inte varför jag inte sett den tidigare med tanke på att jag har den på dvd?! Bra film i alla fall! Dock har jag sett bättre, om jag ska vara ärlig ; )
Vet inte om det finns så mycket mer roligt att hitta på ikväll, ska nog ta och tvätta av mig och läsa lite. Imorgon blir det till att sola och plugga!

Godnatt sweeties,

// M


Sola

Det blev ingen tennis med Johanna idag så jag fick spela helt själv. Privatundervisning såklart (jag stod absolut inte där och spelade match med mig själv haha).
Det blev inget stan heller jag ville komma hem snabbt och sätta mig ute i solen!
Jisses vilkret fint väder det har varit! Första soldagen idag, helt galet. Och det är faktiskt bara april!

Har ni varit ute i solen idag?


Ibland blir det knäppt

Dagens bild:

385069-285

Men Hayden, vad gör du? Jag låter bilden tala för sig själv haha...



Avslutningsfest och trötta elever

Godkväll!
Idag har det varit en bra dag, dock slutade en av skolans bästa lärare. Mycket sorgligt, alla har verkligen berörts av den läraren. Han är så go på alla vis! Men han kommer tillbaka till skolavslutningen så då träffar vi Magnus igen :) men vi hade i alla fall en fin avslutningsfest för honom! Vi gömde oss i klassrummet och ropade "suprise" när Magnus klev in haha. (Men jag misstänker att han anade något...)
Det blev mycket ätande av paj, kladdkaka och chokladbollar! Rullade nästan därifrån sen.
Mia och jag var helt höga på socker och körde hejarramsor och cheerleading-steg för alla som ville se på haha! Nu är jag desto tröttare då sockernivån har sjunkit rejält.

Så, imorgon är blir det tennis med Johanna tror jag och sedan kanske jag stannar till i stan en sväng och kikar lite.

Puss!


Omtänksamma päron

När mamma kom hem idag hade hon med sig en överraskning! Nya strumpbyxor och en face scrub. Jag som hade klagat i några inlägg under om att jag behövde nya strumpbyxor. 
Tack mammsen!

image287

Ny stilmall på min blogg

Upptäcker ni en förändring? Ja, nu har jag bytt stilmall som jag skrev att jag skulle göra. Måste säga att jag trivs bra med det vita men designen är långt ifrån klar! Ska ju fixa en header och annan bakgrund. Dock kommer det ta ett tag innan jag får dit dem eftersom jag måste checka lite saker, det är inte så lätt att förstå de nya koderna sådär hux flux. Jag som precis hade lärt mig mina gamla koder, aj aj :p

385069-286

Ge mig sommar tack?

Nu är min header uppe igen för att snart försvinna, ska nämligen ändra min layout imorgon. Då menar jag helt! Vi får se hur det blir men jag är lite trött på den jag har nu.

Vad kommer på tv ikväll då? Hm... antikdeckarna. Fy.

Butterfly Print Pussy Bow Dress

Ge mig sommar! Jag vill kunna gå runt i söta klänningar hela dagarna. Jag har så smått börjar med det men håller på att frysa häcken av mig. Dessutom är mina strumpbyxor för små, ALLA. När köpte jag nya strumpbyxor sist? I MELLANSTADIET? Det står högst upp på min lista just nu! (Nästan).


En shopaholics bekännelser

Mina favoriterböcker är Shopaholic-serien av Sophie Kinsella.
Hon skriver träffsäkert ochimage286 bra om Rebecca Bloomwoods liv som shopaholic. Helt underbara böcker! Läs dem. Om inte tycker jag ni ska ta er en titt på filmen som kommer senare... ska bli spännande att se! Dock tror jag att filmen inte kommer överträffa böckerna.

Isla Fisher som gör rollen som Rebecca och filmens orginaltitel är "Confessions of a Shopaholic". Den beräknas komma på biograferna... ja när? Den som väntar får se!

Och jag längtar!


385069-278

En onsdag i april

Hejsan, hur är det med er?
jag kom nyss hem från skolan. Fick G på provet. Jaha, va trevligt. Så vad mer har hänt i min intressanta värld? Jo jag har fått en repa på min mobil. Något annat roligt...?

Jo, jag fick en jättesöt kommentar idag av min vän Natalie!
"Madde, du sjunger så fint. Verkligen!"
aaaw. Tack för den! Oväntade komplinmager är det bästa jag vet. T.ex igår sa en tjej som jag aldrig brukar prata med att min kjol var snygg och så undrade hon var jag hade köpt den. Sedan har jag hört av några kompisar att en kille i min klass hade pratat om mig häromdagen. Han hade sagt att jag var duktig på att spela teater, bara sådär. So sweet.

Dagens i-landsproblem: Sandra fick en fläck på sina byxor
Dagens roligaste: När Mia skulle limma fast glasspinnar på NO:n. Hon råkade bränna sig på limmet och skrek "aj" och drog undan handen, men glasspinnarna hon limmat hade fastnat på hennes fingrar. Hahaha, ni skulle sett henne! Där stod hon och hoppade och svor och försökte få bort pinnarna med det varma limmet från fingrarna. Jag satt och garvade i tio minuter efter det.


Veckans roligaste

Jag och min syster på utvecklingssamtalet:

Lärare: Jaha, Isabella. Då ska vi läsa vad det står om dig... (harkel) "måste öka arbetsinsatsen, får för lite gjort på lektionerna, verkar ointresserad och uttråkad, dålig på att passa tider, hon..."
Isabella: (chockad) Oh herregud!
Lärare: Oj nej förlåt, det var visst Madeleines omdömme.


Hahaha, ursäkta men det tyckte jag var lite kul! Ni skulle sett min systers min, MVG-barnet. Jag som trodde att jag hade höjt mig, misstänkte väl att hon hade blandat ihop papprerna ; ) tusan också.

Hoppar av Footloose?

Skvaller skvaller skvaller. Det kan vara kul ibland, dock hörde jag en dålig nyhet igår... antar att ni inte missat det? Måns Zelmerlöw har hoppat av Footloose. Det stod i Expressen och dem pratade om det på radion. Kan det verkligen stämma börjar man fråga sig då... jo, det kan det. Men jag tycker det är så synd, Måns verkar alltid så positiv till musikalen och hans jobb, de har ju blivit ett skönt gäng de där artisterna! Men jag gissar att han har en bra anledning. Kan det ha något med hans nya romans, Marie, att göra? Vårkänslor och sånt. Kanske känner Måns att han vill ha mer tid för henne ect.

Inte för att gå händelserna i förväg och så haha... men undrar vem som blir Måns inhoppare? Linus Whalgren gissar jag då han är Måns stand-in.

image282    image281

Linus?                                                                                      Måns?

Efterlysnsing av min header

Titta nu på skärmen. Kan ni finna fem fel? Svar finns längre ner på sidan... haha, nej bara skoja men min header har försvunnit! Ska fixa till problemet imorgon men orkar inte ikväll. Bara så ni vet : )
Tror dessutom jag ska ändra min designe igen, tkr det är snyggt med medaljong mönster men jag är inte rikigt bekväm med den... gillar mer ljusa bakgrunder som min rosa jag hade innan.

Jaja, ska plugga på franskan nu och sen se Andra Avenyn och Bring it on.

Oh, nu är den söta reklamen om Lambi på tv. Lammet är ju så sött!
Haha, så intressant...

Ha en bra kväll!


Bamboos is the shit!

Jag gillar verkligen bamboos! Så otroligt snyggt. Kändisarna i USA verkar också tycka det,  Hilary Duff bland andra är ett stort fan av dessa smycken.
Jag skulle älska att själv äga ett par då jag gillar att matchar min outfit med ett par rejäla örhängen. Vilka kan då vara snyggare än dessa?

Är du också sugen på ett par bamboos tycker jag du ska kika in hos Lisa Holmqvist! ( www.lisaholmqvist.blogg.se ). Där har hon just nu har en tävling när du kan vinna dem på bilden.

image280


Vår = ny jacka

Nu när vårsolen kikar fram och det börjar bli varmare är jag påjakt efter en ny jacka. Min skinnjacka är bra men jag vill ju kunna byta av med något! Den på bilden nedanför var rätt fin, skulle nog se bra ut på mig men jag vet inte... dyrt med frakt och sånt också ; ) du finner dem på asos.com om du är intresserad!

image278

Skola och Gynning

Skepp o hoj! Haha förlåt, jag var bara tvungen. Vilken tönt jag är!

Dagen började dåligt, försov mig och missade bussen. Jag som aldrig brukar missa bussen! Men men, lika bra det tänkte jag och stack hem igen en stund. Synd att man inte "vet om" att man ska missa bussen, så slipper man stressa och kan lungt sussa vidare en stund. Fast hade man vetat det skulle man nog inte missat bussen över huvud taget.

Ni har väl hört att Gynning kastat kläderna? Själva saken i sig är väl ingen nyhet men nu pratar jag om hennes medverkan i den där modekampanjen. Att posera i bara underkläder kan bli dirty, speciellt om man har en bakgrund som Big Brother-deltagare. Men dessa bilder är smakfulla och Carolina ser otroligt vacker ut! Hon passar utmärkt i 50-tals stilen á la Monroe.
Kanske vill hon göra en Christina och behålla sin look? Fast det tvivlar jag på, om jag ska vara ärlig.

image277

Vila i frid Engla

Jaha. Mamma ska dricka kaffe med en "kändis" i veckan. Det är bara en vänskapskaffe men ändå vill mamma hålla lite låg profil.
Det värsta är att ju hon ljög för mig om det först. Men hon hade glömt av att jag är nyfiken och bra på att lista ut saker, mig lurar hon minsan inte!
Men jag tycker bara att det ska bli kul, jobbigt att mamma ska vara så hemlighestfull bara! Men men, jag vill inte skriva alltför privata saker i bloggen (även om jag gärna låter er få veta mkt).

Imorgon blir det massa mer blogg,

Puss!

--------------------------------------------------------------------------

Vila i frid, Engla.

Jag är dålig med tittande på nyheterna så jag hade faktiskt knappt hört talas om försvinnandet av den stackars flickan. Men nu när mannen har erkänt kan nog INGEN ha undgått att höra om det! Löpsedlarna prydde ju bara Englas bild idag.
Men det är verkligen hemskt. Vilken sjuk värld vi lever i! Det är ju sånt man ser på svenska polis-filmer om, man glömmer nog ibland att det händer på ritkigt också. Tänk att vi tittar på de filmerna som underhållning?! Fy.

Hur som helst, jag visste inte om det med tända ljus kl. 21.00 men mina tankar finns ändå hos Engla. Jag hoppas hon har det bra där hon är nu, ingen förtjänar att dö på det sättet så ung. Tragisk är rätta ordet.

image276


Måndag

Ursäkta min dåliga uppdatering idag, skulle mobilblogga men pengarna på mobben är slut. Som vanligt. Ni som har mitt nummer och har försökt nå mig via sms vet nu varför jag ej svarat!

Sitter nu här med nya Frida och Sofies Mode. Poster på Björn Gustafsson följde med Frida-tidningen! Smart drag, nu säljer nummret som smör haha.

image275

Nyheter från cocoo

Smycke-siten cocoo.se har kommit med en del nyheter! Det gillar vi. För att komma till hemsidan kan ni klicka på annonsen här brevid.

Här nedanför är några av mina personliga favoriter!

"Love makes the world go round"-armband, 165 kr.
Grön ring, 165 kr.
Klocka i herrmodell, 295 kr.
Svart ring, 165 kr.

image270image271image273image272

Musikarbeten och nya läsare

Jag ser att jag har fått några nya läsare, va trevligt ; ) min placering har höjts på bloggtoppen, sånt ät ju kul!

Nu har jag precis skrivet klart mitt musikarbete, vad långt det blev! Precis på gränsen vad max fick vara. Men jag är väldigt nöjd! Nu har jag SO kvar. Usch då.
Ska ta och logga ut för dagen, men vi hörs imorgon!

Sov gott och ha det bra,
All the love // M

Modemissar

Vilken miss Madonna!

image268

Söndag

Nu krånglar blogg.se igen! Jag som trodde att det skulle bli bättre när de bytt plattform. Men det kanske har blivit lite bättre - delvis.

Så vad ska jag göra idag då? Jo, plugga. Plugga plugga plugga. Låter ju jätteroligt eller hur? Sedan måste jag träna lite på stegen till Cheerleadingen imorgon. Mia är fortfarande utomlands, hon åker hem idag tror jag.
Tydligen går Johannas kompis också i Cheerleading på samma ställe som mig. Kul! Dock är hon mycket bättre än mig (Johanna berättade om steg dom hade gjort). Fy, nu vet jag vad som väntas av mig haha!

På tal om det fick jag min film Bring it on på posten i fredags! Den med Hayden och Beyoncés lillasyter. Ska bli roligt att se den, funderar på att se den idag eller vänta tills Mia kommer hem till mig. Oj vilket otroligt intressant blogginlägg haha...


Beslutsamhetsångest

Jag kan inte bestämma mig hur min designe ska se ut! Blir alldeles tokig. Funderar på att helt byta stillmall och sedan börja trixa med designen då. Det kanske är enklare. Men samtidigt är jag rädd att resultet inte ska bli bra och att jag då "kastat" bort den looken min blogg har nu. Helst av allt hade jag velat specialbeställa en layout. Jag vet en tjej som är jätteduktig på sånt men det kostar ju pengar också...

Hur tycker ni min blogg ska se ut?
Har ni tips på någon som tar beställningar av layouter (gratis)?

Nu ska jag kanske plugga och se en film (ja, jag ligger efter med läxorna som vanligt).
Puss!


Dessert Treat

Nu är ett av Jessica Simpsons läppglans påväg hem till mig! Väntar med spänning på paketet. Butterscotch Toffee är färgen. Det roliga är att dem inte var så dyra, 99 kr st. Du finner dem på bettiesgalleria.com! (se länk brevid).


image260

Miljö

Jag känner att ämnet miljö är så viktigt, därför ska jag ta upp det i min blogg.
"NEJ, va tråkgt" tänker kanske en del nu. Men jag tycker detta är värt att läsa!
Vi avslutade nyligen ett miljö-arbete i skolan och jag lärde mig mycket då. Vet ni att varje sekund försvinner en bit regnskog någonstans eller att tusentals dör i förtid varje år p.g.a gifter från utsläpp.

Det är många mode-märken som har skapat kläder med bra budskap om miljön för att få folk att tänka till. Vad sägs om en t-shirt med texten "Global warming is so uncool" eller en väska med trycket "I love our planet"?
Muggen tycker jag är rätt käck också. Häller du varm dryck i den rör sig kontinenterna och landmassorna på muggen och visur hur världen kommer att se ut i påverkan av den globala uppvärmningen.

Men det räcker ju självklart inte att bara prata om miljön och skaffa kläder med budskapen, mann måste ju handla också! Och då inte kläderna.
Kör du bil, tänk på att inte göra för mycket inbromsningar ect för då går mycket (onödigt) bränsle åt. Ska du köpa en ny bil, köp en miljöbil eller en småbil. Dem är bäst för mijön medan stadsjeep är sämst.
Åker du moppe; försök gå, cykla och ta bussen mer!
Att flyga korta sträckor år också mycket dåligt, då är det bättre att åka tåg!
Värt att tänka på eller hur?

            

Familjen är värre.. eller?

Hemma igen. Det blev inget med släkten för jag mådde skit.
Råkade i stort gräl med syrran och mamma i bilen. Känner mig sjukt arg just nu, vill bara kasta saker runt omkring mig. Som Kim i Andra Avenyn haha. Nej, men jag och Johanna hade tydligen råkat räkna fel poäng till Isabella på tennisen och då sa hon att vi var döva och bl.a ect. Nog för att min syster har temperament men då fick hon fan ge sig. Berättade för mamma vad Isabella sagt och då sa hon att vi var löjliga och så tog hon Isabellas parti  - som vanligt.
Hur fan kan hon få Isabellas raseriutbrott till MITT fel? Både jag och Johanna kände oss oträttvist behandlade. Och nu är jag arg, upprörd och ledsen. Ni skulle sett mig i bilen, tycker synd om bilisterna som mötte oss. Jag satt och skrek på mamma att hon inte fattade någonting och sen ville jag att hon skulle släppa av mig vid vägkanten för jag klarade inte av att vara i samma bil som de.
Usch och fy. Känns som jag jämt bråkar med mamma och pappa nu för tiden, men det är ju tamefan inte mitt fel! Jag säger vad jag tycker och tänker och tar ingen skit från någon. Punkt.

Nu ska jag försöka avreagera mig lite och ta itu med läxorna. Kanske bäst jag går ut och tar lite luft också, innan jag slänger ut datan.
Roligare inlägg kommer strax och jag ska dessutom pilla lite med designen!

// M

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Det är inte sant. SNÖ. SNÖ?! Jag meger att jag hade fel ang. mitt inlägg under. Våren är inte här, jag kommer få gå med min vinterjacka ändå in på maj.



Nu ska jag iväg och spela tennis med Johanna och Isabella, trots min förskylning. Sen ska jag hälsa på släkten lite, kanske kan mobilblogga lite därifrån.
Ha det bra!

Ny bloggdesigne

Håller på och jobba med en ny designe, om ni undrar varför jag är lite inaktiv :) det tar ett tag och jag testar mig mycket fram. Hoppas på att min blogg kan bli ännu snyggare! Dock ändrar jag mest bara färgerna.
Ni kommer märka om jag ändrar något sen.

OBS: ej färdig med designen så bli inte förskräckt när du surfar in här, justeringar och ändringar är på gång!

Hoppas ni har en jättefin fredagkväll!

// M


Gymnasiebesked

Jag måste bara få säga...


Jag kom in!


Jag har nu blivit prelimenärt antagen till estet teater! Jag är så otroligt glad. Jag skrev ju om hur dåligt jag tyckte mitt intagningsprov gick, men ändå lyckades jag få de där 10 poängen extra!
Kan knappt förstå det! Jag trodde inte att jag skulle komma in, att mina betyg inte skulle räcka. Men det gjorde dom och jag kom in! JAG.
Ett senare besked kommer och det är det slutgiltiga, men fortsätter jag bara med studierna och kämpar så kommer beslutet stå kvar. Hoppas!

KRAM

Fredag och småshopping

Mobilbloggade innan men inlägget verkar inte ha kommit fram. Mysko... hur som haver!

Slutade tidigt idag och hade utvecklingssamtal i skolan. Det gick helt okej! Direkt efter skolan åkte jag till stan. Var på banken och hämtade ut mitt ID-kort och följde med pappi när han gjorde småärenden. Trodde inte att jag skulle köpa någonting men såklart blev det så ändå!

Köpte tre burkar i olika format. Älskar dem! Så söta i lite preppy 80-tals stil. Passar perfekt in i mitt rum! 60 kr bara.
Och sedan var det den lilla krabaten till höger... en brosch eller vad man ska kalla det. Tycker motivet var härligt och dessutom så är jag lite av en samlare av sådana! Har några rosa med Hello Kitty sedan innan.

image250     

Sockersöta rosetter

Alla som följer min blogg vet att jag har en passion för rosetter. Därför föll jag andlöst när jag fick syn på Lisas underbara rosetter! Hon har gör dem själva. Är hon inte duktig?
Just nu annordnar hon en tävling på sin blogg där man kan vinna några rosetter ur "kollektionen".
http://famoous.blogg.se

Jag vet inte hur det är för er, men dem skapade i alla fall ett stort vill-ha begär hos mig!

image249

Vårkänslor

Det känns verkligen på allvar som våren är här nu! Ja, jag vet att jag sagt det innan men nu säger jag det en gång för alla (och nu vill vi inte se någon mer snö eller hagel).
Dock är det fortfarande lite kallt men det börjar sakta bli varmare och varmare. Knopparna slår ut och fåglarna kvittrar... Det påminner mig föressten om en dikt Misan skrev. Jag vet att Natalie hade inte kunnat sluta skratta åt den. Taskigt, haha, jag vet men jag måste själv erkänna att jag var full i skratt!
"Fåglarna kvittrar och jag har hicka" löd ett citat ur dikten. Sött va?

Nu ska jag ut och titta till min lilla kanin. Hon är ute i hagen och skuttar,
Ciao!

image248

--------------------------------------------------------------------------------------
Update:
Förlåt för min dåligt uppdaterade blogg idag. Har suttit och försökt beställa en sak från nätet utan framgång, blev helt tokig. Lovar att bloggen kommer uppdateras betydligt mer imorgon!


Madeleine's choice

Jag diggar....

image247

Mina blommiga tygsneakers!

Duellen

Upptäckte en rolig sak när jag surfade på nätet.... hittade halsbandet med Tingerling (bild till höger) på asos hemsida. Mindes då att jag hade en likadan, dock inte från asos utan från Frida-tidningen! Tydligen har någon härmat någon.... kan nog gissa på FRIDA, dock måste jag påpeka att halsbandet följde med tidningen förra året, 2007.

Lika som bär va?
385069-244    385069-243

(Till och med likadana kedjor? Dock ser asos variant bättre ut. Men, den andra var ju faktiskt gratis!)

Trakasserande lärare eller...?

Dagens roligaste:

No-läraren Magnus går förbi och ser flickorna jobba och säger uppskattande:
- Flitiga lampor!
- SA DU SLAMPOR?


Haha ursäkta min dåliga humor  x )


Onsdag

Halsen gör ont och näsan rinner. Känner mig verkligen ur form så jag ska strunta i fiolen idag. Kommer ändå inte kunna spela på konserten på lördag p.g.a släktträff. Men det gör faktiskt inte mig något emot, det är alltid så lång och jobbig väntan på de konserterna innan man själv får spela.

Något som jag däremot har spelat idag är bowling. Caroline vann som vanligt haha. Jag kan ju inte säga att jag är så bra på bowling men kul är det!

Dessutom har jag äntligen förstått innebörden av uttrycket "april-väder". Hur sjutton kan det ske så snabba växlingar?

Söndag: Regn
Måndag: Snö
Tisdag: Strålande sol
Onsdag: Hagel



Man kanske ändå borde ta och beställa dessa benvärmare, tycker dem är söta men det kändes lite onödigt med tanke på att det är april. Men nu är jag inte lika säker längre... ; )


Andra Avenyn

Snart kommer Andra Avenyn på tv:n! Följer ni serien? Om inte har ni missat något!

Nu ska jag dra,

Puss på er!

image244

Tisdag - still going strong

Hejhej, hur är med er mina kära läsare?
Själv är jag supertrött. Känner egentligen bara för att ta på mig något mysigt och krypa upp i min flüffiga säng. kanske läsa lite i "Underbar & Älskad av alla". Kan rekommendera den varmt! Martina Haag är fantastisk på att skriva.
Orkar inte ha fiol imorgon. Kanske säger att jag hoppar över men vi har ju uppspel på lördag, måste ju repa! aaaah. Vilket probem va haha?

385069-245

Sen måste jag bara tipsa om detta halsband! Är det inte SÖTT? Finns i fler färger på cocoo.se! Ge mig svampen.

Nagelbekymmer

Hatar inte ni också när era naglar "har dåliga dagar"? Just nu ser mina hemska ut med sitt bruna lack som bara täcker halva nageln. Ska gå och ta bort lacket. NU. Säger alltid att jag ska det men det blir aldrig av.
Ska nog låta naglarna vila lite från lack ett tag, även om det är sjukt snyggt med manikyr!

Eller man kanske ska fixa sådanna som på bilden nedanför?
Nog för att jag sett häftig manikyr, men det här slår ALLT!


image240

Hello pretty nails...

Måndagkväll

Är nyss hemkommen och har käkat en god pastamiddag. Träningen gick suveränt! Eller, mm nästan. Vi var tvugna att hjula vilket INTE är min starka gren. Såg nog mer ut som en flodhäst då jag försökte kasta upp benen och ta mig "över". Dock klarade jag kullerbyttorna galant.
Tränade med pom-pom:en idag, det var lite kul faktiskt. Har även fått ett schema nu... tydligen ska jag stå högst upp ett bygg?! Jadu, vi får se hur jag klarar det! Men jösses så tråkigt det var utan min Misan Flisan.

Nu måste jag plugga, har  två prov denna vecka!

Ciao babes

image245

Soliga stränder

Nu är Mia i Cypern! Så avundsjuk man blir... tänk att få ha en skolfri vecka i ett tropiskt land. Sol, bad och slappa. Jag minns när jag var på Mallorca, så underbart det var! Så HÄRLIGT. Nej nu blir jag nästan deprimerad haha.

Dessutom kommer jag bli själv på Cheerleadingen idag. Jag ska ta bussen direkt efter skolan och kommer inte kunna blogga igen förens vid 7-tiden. Ni får ha det så bra tills dess!

// M


Om man ändå vore rik!

Jag vill ha....



Peace-armband ifrån Cocoo.se. Jag vet att dem har legat uppe på hemsidan ett tag men jag tycker dem är så läckra. Lite sådär hippie-inspirerat! Blir din för 85 kr.

Vill även ha....

image243

.... en ny handväska ifrån nuknuk!

Garderobsrensning

DSC04225.JPG
(mobilbloggar) Så mycket som jag shoppar är min garderob nu till bristningsgränsen! Håller på att rensa undan gamla kläder för fullt. Har hittat massa kläder jag använde på mellanstadiet haha. Usch och fy! Hur klädde man sig egentligen då?
Dem ska mina kusiner få av mig... ; )

Söndag

Godmorgon godmorgon!

Har precis kommit hem från en löparrunda med en kompis. Vädret var lite trist men skönt att det inte regnade i alla fall! Tycker det är superhärligt att springa och motionera. Dock blev jag ruskigt trött på slutet och sitter nu som en annan pensionär med darrande fingrar. Kunde knappt trycka in mitt lösen här på bloggen haha!

Nu ska jag strecha lite, bloggar mer strax.

Puss


Video

Jag kanske låter löjlig, men jag älskar Disney-filmer. Dem är så... söta! Aladdin, Lilla Sjöjunfrun och Mulan är nog mina favoriter. Just på grund av musiken!
Några andra jag gillar är Nick Lachey och Jessica Simpson. Jättesött par, var en sucker för Newlyweds och tycker det är trist att det är slut mellan dem.

Här kommer en liten godbit:



A whole New World - Jessica Simpson feat. Nick Lachey

Shop' till you drop'

image231      image233

image232      

Linne, H&M 149:-
T-shirt, H&M 149:-
Knästrumpor, Gina Tricot 49:-

Öppet Hus på Andra Avenyn

Nu är jag hemma! Har dock varit det är tag men har skrivit på en massa bilder och käkat.

image230

Min vistelse i Göteborg blev riktigt lyckad! När vi kom dit först blev jag helt skräckslagen, kö:n till Andra Avenyns Öppet Hus var lång. SKITLÅNG. Vi bara stannade upp och gapade för att sedan köra till Nordstan utan ett ord. Gick där och shoppade en stund och åkte sedan tillbaka vid 12-tiden. Då hade kön lättat och jag sprang på Mohammed "Hamza" nästan direkt efter att vi parkerat bilen.
Träffade även Stefan (Tony). Tycker han är en fantastisk skådespelare och han är minst lika trevlig som person! Pappa hade ju varit med och filmat Andra Avenyn i måndags så Stefan kände direkt igen min pappa.

Jag: Stefan, kan vi ta ett kort?
Stefan: Javisst! Men, är det där din pappa? *tittar på pappa som håller kameran*
Jag: aa
Stefan: Men, då har du ju en skådis i familjen!

Haha. Jo men han var riktigt trevlig! Han hade tydligen varit inne och kollat på pappas CV (där han har bilder på bl.a honom och Kicken) för Stefan började säga:
 "Ja, men du känner ju Kicken och allt!"
Pappa och jag blev minst sagt förvånade av Stefans kommentar.
"Jaså, att du visste det!"

"Dildo" var där också, tänkte tagit autograf från honom men orkade inte då det så lång kö så jag gick in på rundvandring i studion istället! Väl innanför dörrana träffade jag rektorn på Riverside, Ulla (Lena B.Nilsson). Även Christian "Håkon" Hollbrink var där och Rachel (Sara). Jag såg inte Sara först för hon stod vid sidan av och det var inte någon som frågade henne om autograf.
Blev lite förvånad när jag vred på huvudet så stod hon där!
"Men hej, där är ju du!"
Haha. Vi tog i alla fall ett fint litet kort tillsammans.
Att kolla runt i studion var verkligen intressant! Jag hade tidigare sett boxningsklubben då jag var med pappa på SVT men nu fick jag sa alla andra rummen. Och det var verkligen ALLA rum! Jossans, Lottas och Rolands, Karims, Kims, Livs, Olgas, Andreas... sedan tittade vi in också på 24, Angelicas smörgåsbar.

När jag var där inne och precis gått förbi Björns sängar så kommer Maya Rung (Liv) springades. Vågade dock aldrig stanna henne då hon såg stressad ut.

Utanför stötte jag ihop med Hästen och även, till min lycka, Jonas Bane (Kim). Jösses vad folk han hade runt sig! Var nära på att ramla över avspärrningen flera gånger. Fick i alla fall lite mys med kram och ett fint kort tillsammans. Han kände också igen pappa! De snackade och sedan ville pappa ha ett kort på dem två till sitt CV. Jag kunde knappt röra mig men föröskte göra mitt bästa för att ta ett bra kort, till på köpet ramlade jag nästan baklänges.

"Blev det bra?" frågade pappa.
"Ja, det blev jättebra" flämtade jag och försökte hålla balansen.
Jonas log och upprepade min mening med ett skratt. Haha, skitkul Jonas. Skitkul ; )

Är i alla fall grymt nöjd att vi åkte till Öppet Hus! Trodde inte pappa skulle ångra sig då han sagt nej först.

Hej! Sitter just nu i bilen och har precis anlänt i Göteborg. Ska

DSC04185.JPG
(mobilbloggar) Hej! Sitter just nu i bilen och har precis anlänt i Göteborg. Ska på Andra Avenyns Öppet Hus och kanske shoppa om vi hinner. Hoppas allt är bra med er! Bloggar mer när jag kommer hem,
Puss // M

Duellen

LINDEX vs. ASOS

Visst ser ni likheten?


image225image226

      299 :-                                                                                 375 :-

Mobilblogga

Hej, tänkte bara tala om att jag nu lagt till så jag kan blogga direkt från mobilen till bloggen. Detta blir mycket smidigare för mig då jag ibland är iväg och inte kan blogga förens sent på kvällen.
Nu kommer jag kunna uppdatera Chocolate Chic mycket oftare, kul va? :)

Ska fixa lite med bloggen nu. Behöver en ny designe och det bums!

// M


"mmmm.... donuts"

Erkänn att den ser god ut? Gah, jag älskar donuts. Hade jag varit polis i USA hade det blivit min lunch varje dag. Men då skulle jag nog också varit 10 kilo större. Och äldre. Och haft en bättre engelska!
På tal om det gick mitt nationella prov i engelska sådär. Läsförståelsen kändes bra i alla fall!

image227

Comme des Garcons för H&M

Som ni kanske har hört har det publicerats vem som kommer att bli den nya designern för H&M:s höstkampanj.
Nämligen japanskan Rei Kawakub! Tidigare har det varit bl.a Stella McCartney som stått för designen. Märket heter Comme des Garçons och grundades 1973, i dag har de cirka 700 anställda och butiker i över 25 länder.

Rei jobbade som stylist ett tag men bytte sedan roll till designer. För H&M kommer Kei att skapa en dam- och herrkollektion samt utvalda barnplagg. I kollektionen kommer det också att finnas accessoarer och en unisexparfym.
Comme des Garçons ska ju tydligen ligga bakom några av doftindustrins mest intressanta dofter: Odeur 53 och Sherbet.

Världslanseringen av kollektionen kommer att äga rum i samband med öppningen av H&M:s andra butik i Tokyo i början av november. Lansering för övriga H&M-butiker blir det några dagar senare berättar tidningarna.

Spännande...


Torsdag kväll

Imorgon är det fredag! Ja, tack för den. Kan dock inte lata mig hela helgen utan har en massa läxor som måste göras. Har tre prov nästa vecka om jag inte minns fel?!
På tal om det har jag nationella prov i engelska imorgon. Är mycket nervös inför hörförståelsen. Tappar så lätt koncentrationen när jag lyssnar på sådanna band, och jag som är i VG/MVG-nivå KAN inte misslyckas imorgon, mitt MVG hänger på det! (mit framtida MVG alltså).

Nu ska jag se en film! Undrar vilken jag ska se? En romantisk komedi såklart. Kanske She's the man, Just my luck, Material Girls eller någon annan.

Ha en fin kväll!
Puss

Min nya kjol

Här är bilden på min kjol som jag lovade! Som jag skrev har dessa kjolar blivit superhypade, dem var slut i de små storlekarna både på nätet och de två Lindex-butikerna jag var i. Är så glad att jag fick tag i en i alla fall!
299 kr kostar kjolarna och dem finns i både vanligt tyg och i jeans.

image224

Underbar klänning sökes

Efterlysning:
Jag har precis börjat kika efter klänningar till skolavslutningen och vill ha en rosa/vit klänning med rosett. (Gärna KORT klänning med stor rosett). Såg en underbar rosa med stor rosett bak men minns inte från vilken sida. Har ni sett någon söt dress som skulle passa mig kommentera! Uppskattas mycket :)

image221

(Söt men i fel färg!)

Onsdag

Såg ni Supernatural igår? Inte? Aaaaw, då missade ni något. Jag gillar "Dean"! Söta killar kan få vilken tråkig serie som helst att bli intressant. Dock är Supernatural allt annat än trist, blir nästan lite mörkrädd av alla demoner.

image215

Oh, nu är Lindex-reklamen på tv:n! Vet ni, jag fick tag i kjolen :D sa ju att den var slut överallt men den snälla expediten lät mig på den i skyltfönstret. Eller ja, köpa då. Mamma hämtar den imorgon hihi! Lägger in bild sen. Nu ska jag se Lost,

Puss

Nytt sammarbete!



Hej! Som ni kanske ser har jag lagt upp en nu länk till höger, Betties Galleria. Att jag gillar smycken är nog ganska känt vid det här laget och jag tycker deras smycken verkligen är värda att kasta en extra blick på. Att det är gratis frakt är ju kanon dessutom! Själv är jag sugen på ett par bamboos.

http://www.bettiesgalleria.com/

Puss M


Årets skämt - 1 april!

Tänkte inte alls på att det var 1 april när jag bloggade tidigare idag! Hur är det? Har ni blivit lurade något? Jag gick på helspänn hela dagen kan jag säga men jag förtydligade för mina kompisar att jag INTE ville råka ut för något skämt. Dock flummade min bänkgranne och försökte lura mig, hela tiden.

Några som också skämtade var Starlounge när de publicerade bilder på kändisar med dålig hy. Jag fick intrycket av att det var bilder på kändisar utan sitt tjocka lager av smink, klart dem har en finne då och då. Men när man tittade på bilderna insåg man direkt att de var manipulerade. Ingen "normal" människa ser ut sådär (ja, det fanns värre bilder). Men att de var tillfixade framkom även senare i bildtexten.

Reese Witherspoon

Detta är alltså inte Resees äkta face. Vem sjutton skulle gå på röda mattan SÅ? Nej, tänkte väl det.


Cheerleading

Hej! Allt bra med er? Själv är det fint med mig, dock lite öm i låren.

Mia och jag tränade Cheerleading igår. Det var verkligen jätteroligt! Vi hade lite problem att hitta till lokalen men sedan kom en kvinna och hon frågade oss om vi skulle träna. Det visade dig att hon var våran tränare. En supertrevlig och peppande tjej!
Vi hade uppvärmning med hopprep först för att sedan börja träna på koreografin. Det gick väldigt bra men jag måste erkänna att jag blev lite nervös när vi skulle börja med bygg.
Föst var det Mia som fick stå högst upp och jag höll henne ifall hon skulle ramla baklänges. Det gick finemang förutom armbågen som flög rakt på min näsa haha.
Sedan skulle jag upp på toppen. Det var en... hm, mäktig känsla.
När lektionen var slut hade vi satt ihop en hel koreografi, jag och Mia har ett solo bygg som vi nu tränat på i skolan. Folk tittade lite konstigt på oss när vi stannade upp mitt i korridoren och höll på *skratt* men vi tror det är bättre att testa på idrotten imorgon, ifall ifall.

Cheer! (Har ni tänkt på att på svenska blir Cheerleading typ Skålleda?)
// M


image220

Galen i shopping

Jag var och shoppade i helgen, som sagt ville jag "tröstshoppa" då alla ärenden jag skulle gjort på lördag tycktes gå på tok. Så ja, det blev dessa saker! Kan säga att jag mådde bättre efter att ha handlat dem, dock mådde inte plånboken lika bra men armbandet var ett riktigt fynd! 20 kr bara.
Sedan älskar jag solisarna, undrebara. Dock är det en repa på dem så mamma skulle byta dem idag.

image218   

Fungerande blogg och intagningsprov

Äntligen.

Äntligen funkar bloggen! Skönt att bytet av plattformen blev av, dock var det lite jobbigt att inte kunna blogga. Jag hade ju så mycket att skriva om! Men nu sätter vi fart med bloggandet igen, låt oss också hoppas att det inte längre är strul att logga in sent på kvällen, kommentera ect.

Är ni nyfikna på hur mitt intagningsprov gick? 

Jo klart ni är haha ; )
Jag måste säga att jag inte alls är nöjd över min insats. Monologen var svår redan från början men jag trodde jag hade ganska kläm på den, men sedan när jag kom in där... usch, jag var så nervös! Pratade supersnabbt och glömde helt av att andas.
Där satt lärarna och eleverna med blickarna riktitade mot en, med anteckningsblock i en handen och jag visste att min framtid hängde på detta. Känn igen press, Madeleine. Ironiskt va?
Jag är inte alls säker på att jag fick de där extra poängen, men jag kan komma in ändå. Allt hänger på mina slutbetyg som jag måste höja. Medel ligger på 230 poäng.
Nu i efterhand finns det så mycket jag hade velat göra om, saker jag hade velat säga isället osv. Men jag är en perfektionist, jag erkänner. Det finnd alltid något för mig som jag kan förbättra. Jobbigt att aldrig få vara nöjd, va?

Men det var verkligen roligt att vara där! Nu vet jag ungefär vad som väntas av mig. Vi gjorde som sagt en massa övningar som var mycket nyttiga och roliga. Dock förstår jag inte hur man ska kunna spela ett popcorn. FÖRSTÅR NI?!

Men vem har sagt att teater är lätt....


RSS 2.0