colorful

385069-52image58

                                         NO SUGAR

Jaså är det påsk redan?

Jag följde med min syster till optikern idag. Tråkigt som jag hade provade jag ca 30 par glasögon innan jag slog mig ner och läste i ELLE. Jag tycker den tidningen är rätt bra faktiskt, men blev helt förfärad när jag upptäckte den här bilden.
Okej, jag tycker det är coolt att expriementera i mode-världen. Och det är faktiskt Dior, men hon ser ju för f*n ut som en kyckling!!


image56

Are you a Gossip Girl?Idag börjar efterlängtade Gossip Girl. Jag har länge varit sugen på att läsa böckerna och blev glad när jag hörde att det skulle bli en serie av Cecily von Ziegasars succéromaner.
Huvudpersonerna Blair, Serena, Jenny, Nate, Chuck och Dan lever som vilka andra tonåringar som helst - bara lite rikare.
De fördriver sina dagar med att försöka spendera så mycket pengar som möjligt, dricka champagne, shoppa märkeskläder, hugga varandra i ryggen, springa på klubbar, bli av med oskulden och experimentera med sex. Ibland pluggar de också till någon tenta.

Producenten bakom OC har nu gjort denna tv-serie som kommer visas klockan 20.00 på Kanal5. Don't miss it!

Andra Avenyn-inspelning

image48

Pappa skulle vara statist i Andra Avenyn idag, spela någon viktig människa ifrån styrelsen. Självklart hakade jag på!

06.00
Klockan ringer.
Lite väl tidigt för min smak, men vad gör man inte för en så bra serie? Åt snabbt frukost, klädde på mig och packade handväskan.
Sminka var jag tvungen att göra i bilen.

06.45
Vi åker till Göteborg.

08.00
Efter lite trafikstockning och felkörning anländer vi på SVT. Martin som är statistansvarig hälsar pappa välkommen och vi får sitta ner i en röd soffa.
Karaktären Tonys kriminella kompis, Hästen, kommer in genom dörren. Klädd i svart rock och finbyxor var det nästan svårt att känna igen honom! Vi säger hej till varandra innan vi väntar ytterligare en stund. Jonas Bane (Kim) springer förbi i väldigt fart. Aj aj, missade sötnosen. Men man är ju inte så desperat att man springer efter...

08.20
Pappa går iväg för att få instruktioner för den kommanade scenen. Jag och syrran sitter kvar och tittar i en metro. Väntan.
Maya Rung (Liv) kommer förbi en vippig kjol och ser sig omkring och upptäcker mig i soffan. Dock såg hon inte så pigg ut, tuff morgon kanske? Maya sätter sig ner och pluggar manus i sista minuten. Mohammed (Hamza) kommer också förbi och snor sig en Aftonbladet. Jag sitter kvar i soffan och pillar med mobilen samtidigt som jag funderar på vad pappa gör just nu.
Maya försvinner upp och kommer tillbaka en stund senare. Hon pratar med några på kontoret och slår sig sedan ner i en annan röd soffa och läser Aftonbladet.
Efter en stund anländer Alicia (Jossan) och sätter sig ner jämte Maya. Hon säger till kvinnan hon kom med att regissören är försenad, han har inte dykt upp än.
En svarthårig dam går förbi då och då, misstänker att hon är skådespelerska och inte en som jobbar där. Påminner starkt om Hamzas mamma.
Strax därpå kommer Martin och frågar om vi vill följa med och kika lite. TACK för det! Lämnar Maya och Alicia som sitter ner och pratar för att följa med in i ett mörkt rum. Stora skärmar är uppsatta på bordet, det är de olika kamerorna. Ur kamera1 ser vi Jonas som står och förbereder sig inför nästa tagning. Ur kamera2 ser vi... ja, Jonas igen. Men även pappa och en annan herre.
Vi slår oss ner tillsammans med de andra i teamet och tittar på scenen. Den blev bra, och pappa syntes i bild i mycket. Efter ett tag ropar regissören "tack", Jonas skakar hand med pappa och scenen är slut. Dags för nästa.

09.00
Martin kommer in och hämtar mig och syrran.
I dörröppningen är jag nära på att krocka med Maya och Mohammed nr. 2 (Karim) då dom ska in i studion.
Efter lite mer prat med Martin åker vi hem igen. Skolan väntade och pappas jobb likaså. Men visst var det en kul morgon! Tänk att få göra det varje dag? Åka till SVT och spela in några scener. Vilket härligt jobb, vilket kul jobb.
Att bli skådespelareska är mitt mål och det ska jag lyckas med! See ya in Hollywood, baby.

// M

Shorts + hög midja = snyggt!

image46

Nu när våren börjar närma sig är det hög tid att ta fram sina shorts. Kan dock verka lite kallt så använd gärna strumpbyxor under!

Behöver du köpa nya tycker jag du ska satsa på ett par med hög midja. Mitt senaste måste ha är dessa på bilden, supersnygga med en vanlig vit t-shirt eller linne till.

Paramore-feber

Jag fullkommligt älskar Paramore. Dom har släppt singlarna Misery Business, Hallelujah och crushcrushcrush. Med coola Hayley Williams i täten rockar dom hela världen.
http://www.youtube.com/watch?v=sApyi41SoVM

En del är blondiner raaaakt igenom...


- Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika.


Britney Spears

Redo för lördagsshopping?

Jösses, ge mig pengar och ett köpcentrum så kan jag spendera, mycket alltså. Mina pengar bara försvann!
Jag köpte:

....min efterlängtade plattång till ett sjukt bra pris! Märket är Babyliss och det är deras Wet N' Dry.....Body Butter från The Body Shop. Vanilla Spice. Luktar heeelt underbart! Pappa frågade om man kunde äta den också.....ny väska. En svart skapelse i skinn från Åhléns. Mycket rymlig och snygg till ett pris på 299 kr....duschtvål från The Body Shop. Ingår i deras nya serie Japenese Cherry Blossom.


Fredag

Jag är... jag är....

Jag är frisk!

Helt frisk enligt läkaren, tack så väldigt mycket för de orden!
När jag satt i väntrummet höll jag på att skaka ihjäl och hjärtklappningen var hög minnsan. Hade han tagit pulsen hade han nog fått en smärre chock.
Men allt gick bra som tur var. Sköterskan tog ett prov i halsen, tog tempen och blodprov. Läkaren kollade mig i öronen, kände på körtlarna och kikade i halsen.
Provresultatet var försenat och jag blev nervös. "Det brukar inte ta så lång tid..." sa läkaren och kollade på data-skärmen.

"Tänk om det är något negativt?" var min tanke.

Men sköterskan sa att det såg bra ut, ingen infektion i kroppen alltså.

Kan dock inte känna mig helt nöjd. Läkaren kunde gjort så mycket mer, lyssnat på lungorna och kollat reflexer. Men antagligen är det väl bara jag som är orolig. Halsen är fortfarande konstig och yrseln finns där, men jag mår bättre. Mötet med läkaren lugnade ner mig betydligt!

Imorgon ska jag göra det jag är bäst på - att shoppa. Det är min kur mot allt, känner du dig nere så ut och shoppa! Hey, man kanske skulle bli doktor...? Nja, tror inte det va.

I'm feeling strange...

Jag känner mig konstig.

- Kanske för att du är konstig!

Nej, men det är mer än så. Halsen känns tjock och huvudet dåligt. Antingen har jag yrsel, huvudvärk, eller så är jag tung i huvudet. Jag brukar inte vara sjuk så ofta så det är svårt att veta, men det är inget vidare i alla fall. Nu när jag ändå håller på att klaga kan jag berätta att jag är lite darrig och haft smått ont i nacken.
Ska till läkaren imorgon och kolla. Eftersom jag är väldigt paranoid och nojig av mig tror jag på det värsta, att det ska vara någon allvarlig sjukdom. Många har sagt åt mig att sluta oroa mig men det går inte! Undrar om man någonsin slutar göra det? Alltid är det något man grubblar över.

Gick till skolskörterskan idag, en underbart trevlig kvinna vid namn Pernilla. Egentligen är hon mellanstadiets skolsköterska villket hon påpekade när jag först kom, men eftersom inte våran vanliga Anette var där idag gick jag till Pernilla. Ska jag vara ärlig har jag nog aldrig träffat Anette, därför kändes det så skönt att ha Pernilla. Vi pratade om livet, jag grät (pinsamt att erkänna), vi kramades och så åt jag tillsammans med henne sen. Mitt blodvärde var normalt som tur var, men halsen såg svullen ut påpekade hon. Jo tack, det har jag märkt av.
Pernilla var i alla fall underbar och så hjälpsam! Det kändes bättre efter att jag pratat med henne men inte helt.
Är lite rädd att jag ska falla ihop, typ däcka. Vill iväg till läkaren så fort som möjligt. Men jag är samtidigt rädd, tänk om det är något allvarligt? Att han skickar iväg mig till en bättre läkare som ska kolla mig? Tänk om... ja, det finns många tänk om. Men jag hoppas verkligen att jag mår bätter snart!
Ifall jag nu skulle svimma, så vill jag bara passa på att tilllägga:

Jag älskar er! Mina söta vänner, min familj (ni betyder så mycket <3), mina kusiner, mostrar, ni lovley boys (ni vet vilka ni är la la), och...ja. Alla som har varit gulliga mot mig! Lärare som grannar som tränare. Ibland kan jag vara dålig på att visa hur mycket jag älskar er, men det gör jag verkligen. Från djupet av mitt hjärta.

Puss och stora kramar och massa kärlek

// eran Madeleine

Begravning och sorg

R.I.P älskade farmor, du med dina leende guldbruna ögon. Minnet av dig bär jag med mig föralltid i mitt hjärta. Hoppas du är lycklig och mår bra, wherever you are.Bingolotto-inspelning

Har ju inte berättat om i lördags :)! Jag var i Göteborg då och var publik på Bingolotto. Jag vet att det låter lite mossigt, men det var faktiskt ritigt roligt!
Vi hade åkt till studion vid halv fyra. Vi hängde av oss i garderoben, käkade en macka och pratade lite innan vi fick slå oss ner. Platserna vi hade var kanon!
"Bättre kan det ju nästan inte bli...." sa en ur personlen och log.
Strax därpå såg vi Kicken som drack kaffe och gick fram till honom. Han verkade förvånad över att se oss, tydligen hade han inte läst sitt sms.
Syrran gav honom en nalle vi köpt och stylat till samma dag. Han blev glad och sa:
"Denna måste ju sitta på mina trummor!"
Vi följde med Kicken och stötte på Richard Olsson.
"Har du sett?" utbrast Kicken och visade upp nallen.
Richard gillade den skarpt.

De andra ur Poodles syntes inte till så vi slog oss ner igen och en publikvärd värmde igång oss. Mycket trevlig tjej!
Richard Olsson kom in igen och gick fram till sin välbekanta soffa varpå han fick en stor applåd av oss i publiken. Richard lyste upp och började skämta.
"Ja, nu ska vi umgås i två timmar! Va härligt. Sen släpper vi er. Men alla är välkomna hem till mig sen efteråt! (Richard rabblar upp en adress). Portkoden får ni i slutet av programmet."
Jösses vad den killen är rolig! Han skrämde sminköserna varpå de hoppade högt i taket.

Jakob kom in i studion och skulle testa fläckten på scenen. Han fick syn på oss och log och vinkade. Även de andra i bandet kom senare. De började titta omkring sig efter oss och hittade oss tillslut där vi satt på rad 2.

Efter mycket flams var det bara vå minuter kvar till sändning och det blev lite lätt kaos i studion. Men allt flöt på bra och det var kul. Kände att jag hade en filmkamera riktigt mot mig ett antal gånger. Visst är det jobbigt? Man vet inte om man ska le eller vinka, eller om man ska låtsas som ingenting. Det slutar oftast med en grimars istället.

Vi hann inte prata mer med Poodles eftersom de skulle sticka efter sitt framträdande men de vinkade innan de gick.
Det jag tyckte var lite lustigt var... nu vet jag inte om någon såg programmet, men i början när Richard presenterat Poodles för tv-tittarna började han prata om nallen killarna fått av oss. De skämtade om den i direkt-sänding och jag och familjen bara skrattade. Laddar upp en bild sen.

När klockan var åtta var programmet slut. Richard tackade och sa hejdå, samtidigt som jag passade på att sno lite chocklad. Det var några "choklad-experter" där på besök, tur för oss! ; )


Jag älskar ju chocklad, var tror ni jag fick mitt bloggnamn ifrån?


Från barnskådis till vacker stjärna

image41

Vackra Hilary Duff. Hon ser verkligen ut som (förlåt det gammalmodiga uttrycket) en dam. Kläderna och stilen passar så bra på henne, att hon har växt till sig sen Lizzie McGuire tiden är det ingen tvekan om.

Let's Dance - flipp eller fiasko?

De är många som har börjat följa den nya säsongen av Let's Dance. Det  är många duktiga och spännade deltagare, men ikväll skulle en av dem lämna tävlingen. Och tack för det så blev det Uffe. Att han var sämst av alla kan vi nog vara överrens om...

Jag kände mig otroligt lättad när hans namn ropades upp. Let's Dance kanske blir en flipp till slut? Tittade faktiskt bara första året av Let's Dance, sen tröttnade jag. Men vem kunde inte höra talas om förra året deltagare - Lasse Brandeby - hur dålig han var. Att han fick vara kvar så långt var en katastrof. Det bevisade att svenska folket bara ville ha en kul kille helt utan taktkänsla att roa sig åt. Det är en ju en danstävling för sjutton! Men nu verkade alla tagit sitt förnuft till fånga, den sämsta åkte ut på en gång. Kanske orkade vi inte med någon mer Peppe-Lasse-kopia som tar sig hela vägen? Vad vet jag. Men bra var det! Om allt står rätt till kommer de som är sämre åka ut en efter en tills bara en står kvar som vinnare. De jag tror kommer ha stor chans är:

1. Linda och Daniel
2. Danny och Malin

och... hm, en mer detaljerad lista kommer senare.

Kan ändå inte låta bli att känna lite förkärlek till Linda Lampenius då jag spelat fiol tillsammans med henne några år tidigare. Sötare och jordnärare tjej får man leta efter!


Hela Lets Dance 2008-gänget. FOTO: Linus Hallsénius/TV4


Teaterapor är vi allihopa, allihopa ....

Misslyckad iscensättning av huvudvärk:


M: (stönar) guuuuh, jag har sån huvudvärk.
N: Mår du inte bra?
M: Nej, inte alls. Jag tror jag måste gå hem...
Mia: MEN VÄNTA! Jag hittade en alvedeon i väskan, vilket TUR va?
M: sssch! Det är ju meningen att jag ska gå hem *sur*
Mia: Oj, förlåt. Jag skojade bara, ingen alvedon här inte. Du måste nog gå hem och ta en!
M: Ja, det tror jag med. Ses imorgon tjejer.Huvudvärk...?

Nu är jag hemma från ännu en dag i skolan. Hm, lite tidigt kanske. Kan bero på att jag skippade sista lektionen med den välkända frasen: "Jag har huvudvärk"

Inte för att jag brukar säga så, men en del andra. Funderade på om jag skulle sagt att jag hade ont i magen, men det första killarna tänker på då är mensen. Typ: "Jaha, nu har hon sin lingonvecka..." känner man sig ju skitfräsch.

Hade jag sagt att jag mådde illa, skulle de ha tänkt: "Undrar om hon är gravid...?"
Eller nej, inte riktigt så farligt. Men hade jag varit vuxen så är det ganska sannolikt att de hade tänkt så. Visst är det konstigt, som om vi ger signaler eller nåt?! Det kanske råkar vara så att man faktikst har ont i magen!

Vi tänker för mycket vi svenskar.

Klockor och minnen

Idag kl. 11.00 ringde kyrkklockorna för min farmor.

Saknar dig <3

Vanilla

Minns ni min "Måste-(not)-ha-lista"? Där stod pafym med, och nu har jag äntligen köpt min efterlängtade lilla flaska. Precis som namnet antyder doftar den vanilj, helt underbar!
Alyssa Ashley har också gjort "Musk" och "CocoVanilla"

Parfymen kostade ca. 180 kr och finns på bl.a Kicks.
 

Skolan och... ja, skolan

Måndag.


En vecka sedan min farmor dog.
Jag vet att jag inte kan hålla på att sörja för evigt, livet måste gå vidare fast ett annat har tagit slut. Men jag kommer aldrig glömma min farmor. Hon hade ju den där platsen i mitt hjärta som ingen annan kan ta.

Andra personer som finns i mitt hjärta är min familj, mina vänner (ni vet vilka ni är) och några underbara killar, bl.a Darin. Vem kan inte smälta av han? Så fort han rör vid en, tittar på en, ler eller bara är sig själv, blir man alldeles varm.

Det påminner jag mig om när livet svider, kärleken. Jag kanske låter djupt nu men det är sant. Vad vore världen utan kärlek?

Alla som har stöttat mig den gågna veckan har vait otroliga, ni betyder!

Mitt liv rullar annars på, tennisen har börjat igen liksom fiolen och snart teatern. Jag är mitt uppe i mina gymnasieval har har en deadline till 1 Februari något. Då måste mina val vara klara. Jag tror jag vet ungefär hur mina tre val ska se ut, förhoppningsvis får jag ju mitt första handsval. Det är det jag brinner för just nu, vilket har ökat min lust att plugga.
Jag vet att det är ett tråkigt ord och man skulle aldrig kunna förknippa mig med att plugga, men nu ska jag kämpa. Jag ska visa lärarana att jag faktikst kan, som min NO-lärare sa:
"Jag vet att du kan, du måste bara läsa på lite mer"

Det är just vad jag sak göra. Matte, SO, Franska och svenska-mapparna ligger i en färgrann hög framför mig. Det är bara att bita ihop.


// Madeleine


Wherever you are

I put my faith in tomorrow
And try to sleep for a while
Maybe a new day will follow
That'll make it alright

Now when I feel so down and out
Somehow you're still by my side

And I hope
Life is good
Wherever you are
You will be
Forever
In my heart

Where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Oh, wherever you are

If I had told you the right things
Would it matter at all?

If I only knew you were standing
On the edge waiting to fall

Oh I would give just anything
To see your face to here your voice
Just one more time, oh ...

And I hope
Life is good
Wherever you are
You will be
Forever
In my heart

Where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Oh, wherever you are
Wherever you are

Oh, where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Oh, wherever you are

Wherever you are ...

Varför just du? Varför just NU?

Kärlek är ett stort ord, ett mäktigt ord. Det vittnar om ömhet och om vänskap.

Jag älskade min farmor så innerligt.

Jag började skolan igen i tisdags efter ett skönt lov av ledighet. Dagen började bra, det var trevligt att träffa kompisarna igen. Annars var det som vanligt i skolan med lektioner hit och dit. Syrran frågade om jag skulle hänga med och äta lunch hos farmor, men eftersom det var första dagen i skolan kände jag att jag ville äta tillsammans med dem. Jag lovade att komma till farmor dagen därpå och vi skildes åt med ett "syns på nästa lektion" precis som vanligt.
Men det blev inte som vanligt... och det kommer det aldrig bli igen.
När jag precis ätit klart och jag och kompisarna pratar om någon oviktig sak, så ser jag min syster i matsalen. Jag tänkte inte på det då, men när hon gick fram till mig med andan i halsen och med ett chockat intryck förstod jag att något var fel. Väldigt fel.
Min fösta tanke var att det hade hänt mamma eller pappa något, och jag blev skärmd. Sen uttalde hon orden;
"Farmor är död"
Jag kommer aldrig glömma de orden. Jag kunde inte förstå vad som hänt, och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det.
Isabella började tala om ambulans och att pappa var påväg, men mitt huvud var inte klart. Jag gick tillbaka till min plats och började storgråta. Kompisarna blev chockade och frågade vad som hänt. Sen ringde pappa och ville att vi skulle möta abulansen. Hela tiden var kompisarna med. Kramarna från dem tycktes aldrig tog slut och de började också gråta.
Utan dem vet jag inte hur jag hade klarat det.

Vi stod ute och väntade på ambulansen, jag vågade inte gå in. jackan hade jag inte med mig så en kompis gav mig sin.
Jag grät och grät och grät. har nog aldirg gråtit så mycket i mitt liv. Jag gick in och kollade på farmor där hon satt. Hon låg under en tjock filt med sin välbekanta kaffe-kopp ämte sig. Den där kaffe-koppen... hon gick jämt runt med den, och jag vet att hon själv hade skrattat åt det.
Jag trodde hon skulle se ut som hon sov, men jag såg direkt på henne att hon var död. Som om själen och all hennes personlighet lämnat kroppen där, som ett tomt skal. Hon var sig inte lik, så otroligt kall. Min farmor var jämt så glad och där låg hon helt livlös.
Resten som hände är historia. Jag var i alla fall i lägenheten i flera timmar efter det och grät. Jag ville inte titta på när de bärde bort kroppen men jag väntade utanför där likvagnen stod. Sen blundade jag. Att se vagnen köra iväg med min framor skulle vara hemskt, men ljudet av bilden som sakta avlägsnade sig kändes med.
Den natten var det många som grät, jag kunde inte sova utan låg och kände mig förtvivlad. Jag hörde de andra i huset som också snörvlade emellanåt.

Jag trodde aldirg det skulle hända. Inte nu i alla fall. Min farmor var så glad och så livfull. Senaste gången jag såg henne var på min födelsedag. Om jag hade vetat... jag skulle gjort så mycket mer. Jag skulle sett henne i ögonen en lång stund och sagt: "Jag älskar dig, det vet du va?"
Jag vet att hon älskade mig och min syster. Hela hennes lägenhet var fulla av bilder på oss och hon verkade så stolt över oss jämt.
Jag gav alltid min farmor slängkyssar och kramar innan jag gick.
Att vara tillsammans med min farmor kändes jämt tryggt. Hon hade ju funnit där, hela livet. Jag brukade komma över och äta lunch och hon berättade sina historier.

Idag är det fredag. Jag var alltid hos henne på fredagarna.

Det är så tomt...

.........

Tom. Jag känner mig bara tom.

Det är den värsta dagen i mitt liv idag. Tänk att allting kan vändas upp-och-ner på en dag, några timmar, minuter... sekunder. Ingenting kommer någonsin bli som förr.

Köpgalning, jag?! Nej nej...

Min måste ha lista:

Plattång
Inpackning
Foundation
Vässare till lipliner/kajal
Parfym "Vanilla"

Yes, så ser den ut för tillfället. Men klart att det finns andra grejer jag gärna skulle vilja ha med! Som ett nytt rouge, nya underkläder, glansspray, ögonfransböjare... listan kan göras lång! Det finns tydligen alltid något man "måste" ha, right?

385069-11


Min kära Flüff

385069-8
Söt.

Stämmer ganska bra va?
Älskar motivet och har länge drömt mig bort på asos.se, tittat på alla de olika modellerna och priserna, checkat plånboken för att se om det var möjligt för en liten beställning.

Då kan ni gissa att jag blev glad när jag hittade motivet på en börs. Det var på kryssningen jag åkte med i november som jag såg denna uppenbarelse.
Var helt enkelt tvungen att köpa den.

Börsen kostade under 100 kr och är rymlig och bra. Värt vartenda öre!

Är du allmänbildad?


image39

Detta chica sällskapsspel är till för dig som gillar mode, musik, film, TV, design och livsstil. Spelet heter The Urban Jungle och går ut på att man skall ut och shoppa med sin kunskap som valuta. Genom att svara rätt skall man samla ihop en lyxig garderob men också coola teknik- och inredningsprodukter.

Är inte helt säker på priset men på en sida tog dom ca 500 kr för spelet. Kan verka dyrt kanske men jag är i alla fall grymt sugen på att köpa The Urband Jungle!
Du hittar den på Åhléns bland andra.

Guitar Hero, Pomac och sjusovareHann inte blogga så mycket igår som jag hade tänkt. Vaknade vid 11 och duschade och städade rummet. En kompis kom över och var här i några timmar, och bara någon timme efter att hon gått kom alla gästerna.

Men min kväll var i alla fall riktigt trevlig! Det var "the same procedure like every year" för att citera Grevinnan.

Min moster och hennes familj var här och vi åt pappas Lasagne som han alltid brukar göra vid nyår.
Sen spelade vi lite Guitar Hero och wii.
image36
Leif ville absolut testa bowlingen och blev helt fast! Tror vi gjorde fem tuneringar och jag vann såklart alla. Eller nej, jag var faktiskt ganska dålig. Kom 3:a av 4:a stycken, men det är alltid något right?
Resten av kvällen tittade vi på tv, käkade godis och syrran spelade en låt på sin elgittar. Hon har blivit riktigt duktig!

Vid tolvslaget korkade vi upp Pomacen och räknade in tolvslaget. Måste säga att värden på tv:n läste lite mysko... han räknade från 1 - 12 om jag inte hörde fel?image35

Pappa och Leif hade köpt en stor låda med raketer som vi tände på. J*klar vad den small! Men fint var det ; )
Sen hade vi bara tomtebloss kvar. Kändes ju lite sådär småmesigt att tända fyr på en sådan, och dessutom funkade dom knappt. Enligt pappa var de 20 år gamla....

Efter en aning för mycket drinkar gick Leif, min moster och kusinerna hem. Syrran och jag var inte alls trötta så vi spelade guitar Hero och drack Pomac. Jag drack nästan upp hela själv, och den är STOR. 
Vi gick och la oss 05.30.
Skulle inte förvånat mig om vi mött mamma i hallen.

"Godmorgon!"
"Godnatt..."

Vaknade igen klockan 14.45.
Nu är det första dagen på det nya året! Great. Imorgon ska jag till stan och shoppa.

Tjing
// M

image38

RSS 2.0