Nu brister vi ut i sång

Så ska det låta vs Let's Dance

Vad ska du se?
Själv ska spela in det ena programmet, vill ju se båda! Dock bara för att det ska bli kul att se Danny sjunga ut i Så ska det låta. Annars hade Let's Dance varit ett självklart val.
Ni som är Danny-fantaster har alltså dubbelt upp med Danny att se fram emot ikväll! Enjoy.

Här är lagen:

Stefan Gunnarsson, Marie Lindberg, Chris Lindh

mot:

Putte Nelsson, Sonja Aldén, Danny Saucedo



Ta ej bilder, idéer eller liknande som finns på min blogg utan att fråga om lov. Kommentarer som är kränkande mot mig eller mina nära raderas.
Postat av: Josefine

Här blir det att zappa bara för att Danny är med :D haha

2008-02-29 @ 17:43:14
URL: http://jjosefinen.blogg.se
Postat av: Josse

Angående ansiktsbehandlingen. Jag hade en timme och det kostade 500 kr. Först så rengjorde dom hela ansiktet, och hade på nå syror för att få bort bakterierna. Sen fick man ånga i ansiktet ca 10 min så det öppnade porerna. Sen började hon klämma och så hade hon på lugnande medel i slutet. Det var super skönt. Verkligen värt pengarna

2008-02-29 @ 19:35:45
URL: http://jjosefinen.blogg.se
Postat av: Josse

Ja jag tycker själv att det har blivit bättre. Visst det syns inte på en gång och man känner sig illröd och svullen i hela ansiktet ett par dagar, men det försvinner! Så om du ska göra det, gör de på ett lov. Bara ett tips :P haha ! Men man känner sig mkt renare i hyn, och sen kanske det behövs flera ggr för att det ska bli helt bra. Första gången är ju bara första steget, men det blir skillnad (:

2008-02-29 @ 21:24:52
URL: http://jjosefinen.blogg.se
Postat av: Hanna

Jag zappade mellan :D kollade först när danny dansade, han var ju först. Sedan kollade jag hela tiden på Så ska det låta tills andra delen i Lets dance började ;) hihi

2008-03-01 @ 14:04:45
URL: http://hannnaaaa.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag är ett Dannyfan, men jag valde att se på Lets eftersom det var direkt =)och sen kollade jag så ska det låta =) hihi han var riktigt bra i så ska det låta =)

2008-03-02 @ 00:54:14
URL: http://erikahallman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn
Glöm mig inte!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (så kan jag kika in hos dig):

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0